Mamma og baby

Halllaaa!!

Vi startet dagen som alle andre dager. Fyre ovnen, stelle og kose. I dag fikk ikke lillemann ligge ute siden temperaturmåleren viste -16!!  Så han har sovet en yderst liten strekk inne å er nå kjempe trøtt.
Vi har fått mannen/pappaen hjem så nå er vi på vei ut døra og avgårde til city♥

 

Skrives senere!
Ha en fin dag!

 


Dette med jul er jo en ny utfordring for meg interiørmessig

 

Har vi ikke sett disse bildene 1000 ganger før? Jo, vi har det men vi får aldri nok gjør vi vel?
Jula er på god vei inn i Raipasveien, og jeg har bare lyst til å være hjemme om dagen. For det første er det bitende kaldt ute -iallefall for lillemann, men det blir bare koseligere og koseligere jo mer jeg styrer synes jeg. Å så lenge Kurt Nilsens juleplate surrer i bakgrunnen blir det ikke færre sommerfugler i magen.

Dette med jul er jo en ny utfordring for meg på det interiørmessige plan. Vi har aldri brukt å pynte så særlig til jul hjemme hos meg og Max. Jeg liker å gjøre nye ting, men samtidig er jeg opptatt av å skape den lune gode stemningen som jeg selv forbinder med jula..  
 Kransen på veggen har fått en liten julemake-over. Den røde puta bryter det hvite, sterile.

 

Jeg er så fornøyd med stua mi. Den er passe lun, romantisk og litt "grov" og tøff på samme gang. Jeg føler at jeg har klart å balansere alt godt, og igjen her får jeg julestemning av hjertene mannen har hengt opp i kroken, også den mørkerøde puta i sofaen. Selvfølgelig har vi adventsstaken også, men den ser man jo ikke på bildet. 

 
 

Vi har fyrt så hardt i ovnen i dag; jeg skjønner ikke -har alltid en tendens til å legge inn en kubbe eller to for mye. Resultatet er jo at det blir dauvarmt her inne og at lillingen må være sprelle naken, men det tror jeg han liker uansett. Så her ligger han i fanget mitt å pludrer mens jeg skriver. Jeg blir iallefall litt slapp i hodet når det blir for varmt, og jeg blir ikke akkurat særlig mindre sløv av varm solbærsaft og pepperkaker. Men det er juletid, jeg har permisjon og nærmest alle jeg har pratet med sier jeg må passe på å nyte tiden -så det skal jeg gjøre. Egentlig trenger jeg overskuddet jeg får av treninga, men det blir ingen mulighet for det så lenge mannen jobber milevis og timevis langt borte. Så jeg bare nyter hjemmetiden jeg, og kanskje jeg tilogmed hyrer gutten godt å tar meg en trilletur ut?! Jeg trenger litt frisk luft i "pappen".

 

Hva får deg i julestemning? 

 

Ha en fin dag!

 

Følg gjerne facebooksiden min HER! Da blir jeg glad  og du får vite før alle andre når jeg poster nye innlegg ♣


Resultatet av DIY adventsstaken

Vi sov lenge i dag lillemann og jeg. 
Jeg våknet faktisk før han å kunne ikke skjønne hvorfor jeg følte meg ferdig sovet -ikke før jeg så på klokka å den viste 10.45  Han overrasker stadig den gutten. 
På samme måte som at han virkelig har knekt koden om å rulle over fra rygg til mage, så nå ligger han ikke på ryggen lengre.  

 

 -

Det ble sent i dag. Ja, slik blir det når man sover langt utover dagen. Vi har hatt en skikkelig besøks dag i dag. Først var vi hos naboen på kaffe inkludert pepperkaker og klementiner. Vi fikk tilogmed sneket til oss litt middag. Det var kos! Etter det bar det til gudmor Merethe og gudfar Bram, som da er Jonathan sine gudforeldre. Der ble det jammenmeg skikkelig god middag der også♥
Det er deilig med gode venner når man er gressenke over så lange peroider. En middagsinvitasjon er ikke å forakte -og sosial omgang er ikke heller noe man får for mye av fortiden. Vi har koset oss masse selv om vi har hatt en avslappende dag og kveld. Ja, det ble ganske sent før vi kom oss hjem, men det er fordi jeg hater å være alene. Jonathan sov jo og det var jo bare å pludre og puppe litt før han måtte sove igjen. Han er veldig avhengig av puppen for å få sove å bruker meg nærmest som en smokk for å få sove. Han nekter å ta smokk og jeg kan love dere -jeg har prøvd ALT! Så det blir spennende å se hvordan det går når bestemor skal passe på i helga når mammaen og pappaen skal på julebord. Det kan jo gå supert!? Erfaringer? 

Nå sover han iallefall så her sitter jeg på samme viset som jeg startet denne dagen, nemlig med en kopp te, pepperkaker og tente lys å koser meg litt alene før jeg skal finne senga igjen.

-
 

Her er resultatet av adventstaken min også. Jeg ble veldig fornøyd selv, og når den står under tven kan vi beundre den hele tiden.
Hva synes du?
 
 

 

 

 

 

 

 

 


Jul i heimen

Det var lenge siden, men jeg ga ikke opp takket være dere.♥ 
Tusen takk for alle fine kommentarer på det forrige innlegget, dere er helt hærlige!!

Her hjemme henger vi litt etter når det gjelder jul, jeg har ikke fått kjøpt advenslysene engang, men litt har vi ordnet fordet, og noe ventes i posten om et par dager.
Vi har jo liksom aldri pynta noe særlig til jul siden vi begge to har vært så lite hjemme hos oss selv i jula dette fordi vi begge har reist hjem. 
 

Vel, litt adventspynt har vi jo fått pynta med. Noe har jeg laget selv. Adventstaken blir på rekvedplanken under, og stjerna på kjøkkenet har jeg laget selv. Ellers så er det jo stearinlys som gjelder i store mengder.  

-

Nå fikk jeg faktisk ikke skrevet så mye mere siden vi skal avgårde på babysvøm. 
(Ps: det tok meg over en time å få postet dette innlegget.) hehe

Ha en fin kveld! GOD 3dje desember♥hits