Nyttårsbord

Dette er resultatet av solid samarbeid i familien. Pyntet med flid og kjærlighet. Nå er det like før kalkunen skal ut av ovnen og magene skal fylles. Ønsker alle ei fin feiring og et godt nytt år!

 

 Stemningsbilde

God tredjedag jul til alle!

Stemningsbilde fra hjemme i stua hos mamma og pappa. Jeg spiser å spiser å prøver hardt å legge på meg de kiloene som forsvant da jeg var så forferdelig dårlig. Det virker som lille der inne i magen merker til det, for den siste uka merker jeg stor forksjell på magen. Det er en hærlig men rar følelse! 
Jeg kjenner det stikker og strekker seg godt, men det er bare bra, for da kan jeg føle på meg at det er noe der inne. Jeg elsker det!

 

 


Mobilblogg: Når man skal kose seg

Da tar man et lite bad å setter seg i sofaeni julepynta hus med morgenkåpen på å ser tidenes film sammen med familien, nemlig "Hodejegerne". Jeg elsker juletidene og kan ikke få sagt det nok. Jeg sløver å slapper og spiser godt. Kan det bli bedre?


Store nyheter

Hei engler!

Jeg tenkte at jeg skulle være tilbake fra nå av. Jeg vet at dere sjekker bloggen min hver dag, tusen takk for det! Men jeg skal unnskylde meg med at jeg har ligget på sofa i nesten 3 måneder med kvalme. Jeg skal nemlig bli mamma, og i juli venter vi lille banet til verden.

Det er definitivt det største som har hendt meg og jeg gleder meg til det som skjer framover. Jeg skal prøve å skrive litt om svangerskapet, mye som en slags "dagbok" for meg selv slik at jeg har noe å se tilbake til i senere tid.

 

Ellers så håper jeg alle har hatt en like fantastisk jul som meg!? Vi koser oss med god mat, spill, filmer, legobygging med lillebror og kos med hele familien. Jula er definitivt den beste tida av året, tid for å sove ut å gjøre akkurat det en vil. Jeg mangler bare min bedre halvdel her oppe så blir det komplett, og om to dager er han her.

Nå blir det scrabble med mormor. Hørs! <3

 


Mobilblogg: God Jul

God Jul allesammen!


Hva mener vi om denne jakka?

Jeg skal få en ordentlig varm og god jakke til jul. Men det er så ufattelig mye å velge mellom. 

Jeg har funnet fram denne jakken, fra Svea, men jeg vet ikke om jeg forelsket meg helt. Har ikke sett noen som har den.

Hva synes dere? Tips til fine parkaser under canada goose prisen? 2-4000 kr?

 

HVA SYNES DERE OM DENNE?

 

  
 

 

hits