DA ER DET OVER

Da er dagen like rundt hjørnet, og nå er det på tide å pakke snippveska å vende nesa mot sør igjen. Litt vemodig er det, men savn på kjæresten har jeg jo.Kan vel kalle det for et lite dilemma. Jeg vil jo IKKE dra fra familie og venner, men jeg vil jo heller ingenting annet enn å være sammen med min flotte kjæreste.


Tiden hjemme har vært helt underbar! Total avslapping, masse god mat og kjærlighet, lange sløve dager med brettspill og andre morsomheter. Litt minus er det at jeg ikke har fått møte alle som jeg hadde lyst til å være sammen med. De aller beste tok seg turen ut, og hjem til meg på Nyvoll. Merethe og Bram, dere er verdens beste venner. 
Alle gjør det så tungt for meg å dra her i fra. 


Mmm, I MADE A CAKE

Denne kaka bakte jeg fordi pappa liker den så godt. Amerikansk ostekake. En stekt ostekake som smaker best når den er en en eller to dager gammel. Vi hadde ikke noen form for frukt og bær i spennende farger, så det ble som det ble. Smakte gjorde det iallefall.
JULEGAVER!

Dette er et lite utplukk av det fineste jeg fikk i julegave. Var selvfølgelig fornøyd med alt jeg fikk, og ikke noe "tull", som man slenger i skuffa, og finner det fram 2 år senere for å kaste det.

Jeg må ha vært veldig snill i år siden jeg fikk så mye fint.. og hva kan man forvente når man ikke har ønsket seg noe annet enn å komme hjem til familien, det kjæreste man har!?

JEG ER GLAD!Siste bildet illustrerer 2 stk lammeskinn i brun. Kan passe  fint når jeg skal kjøpe med den hvite "Ektorp" -sofaen fra IKEA! Eller på soverommet <3
Til høsten skal jeg få hvite også fra egen gård.

Nå skal jeg pusse nesen, og tanna å ønske alle en god natt.

PS: Legg igjen en liten note til meg når du først er innom.
Tar deg 1 søtt minutt<3 Tusen takk!


DETTE VAR KULT!

Jeg synes at jeg oppdaterer statusene mine ofte. Men dette har hendt på ett år liksom. Freaky hvor mye info om meg som faktisk ligger på nettet!!

JULEFIN TILTROSS FOR

Nufs nese.. Hadde en kjempefin julefeiring! Gavene blir oppdatert senere.

 
Nå sitter jeg under pleddet forran Tv`en. Div andre flinke familiemedlemmer er så flinke å lager GOD julefrokost.. Hører rykter om kakao og kokte egg. Gleder meg!

Dette er den beste dagen i jula. Verdens godeste Merethe og Bram kommer på besøk i dag. DET er det beste <3
Er så ubeskrivelig glad i den jenta at jeg blir helt fjortiss. Hehe

Ha en nydelig dag!
JUL I STOVA!

Elsker jul! Familien, kosen, og hele stemninga det gir med å bare slappe helt av å spille spill. Mamma har oppgradert litt i år. Under treet i går lå nemlig BUZZ. En liten førjulsgave til oss alle.. Og mer vet jeg at vi har i vente.Jeg var så heldig å pådro meg influensa. Ont i halsen og snørr i nesa.. førte til at jeg stod opp 07.15 . Men jeg tok piller og søssa stasja meg litt opp, så nå føler jeg meg mye bedre.Nå skal vi bare kose oss resten av kvelden med pinnekjøtt. Det er tradisjon og jeg har ALDRI spist noe annet på julaften enn  det. Kommer heller ikke til å slutte med det. Jeg ELSKER pinnekjøtt <3

GOD JUL!!

ER DET MOTE?

Er det mote, eller er det kommet for å bli en seriøs tradisjon?
Jeg har falt totalt for den hvite jula.. Så i gangen hjemme hos mamma og pappa har jeg fått laget min egen lille "hvite sone".

Samtidig hadde det vært så forferdelig feil hvis mamma skulle begynne med å ha alt hvitt,sølv, gull osv. Det er liksom rødt som virkelig ER jula. Det hvite er vel bare en mote? Eller tar jeg feil? Skal vi bare lage en helt ny tradisjon? Er det kommet for å bli? Hva tror du?
Den gangen jeg får barn har jeg tenkt til å lære de opp med "rød jul", det er jo tradisjon og man vil jo at ting skal gå i arv.JUL HJEMME HOS MAMMA

og pappa. Vi har fiksa skikkelig her, hatt skikkelig innsats og siste innspurt før jul.

Koset oss i kveld med vin, ost og kjeks. PERFEKT!Kjenner meg ikke helt 100%, og nyser som bare det. Gikk å la meg i badekaret. Endelig fikk jeg bade igjen. Elsker det! Nå er det natta for meg.
I morgen skal jeg bake julebrød og lage american CheeseCake, siden pappa elsker den...
Tenk at mamma ikke hadde bakt julebrød! Da må man ta afære! Hun hadde vel stakkars ikke tid.

<3

"SLITER" DU MED REISEFEBER? Diskuter med meg!

DET gjør jeg. Hver gang jeg har tenkt meg noen plass får jeg denne skrekkblandetfryd-følelsen flere dager i forveien. Det skal nesten være sunt også i følge ekspertene.

Denne artiklen er lånt fra VG.no

 

Reisefeber har i uminnelige tider vært en ubehagelig men velkjent start på ferieopplevelsen for mange nordmenn.

 


- Intensiteten varierer, men reisefeberen er en slags skrekkblandet fryd for at du skal ut i det ukjente og oppleve noe nytt. Men for de fleste er det heldigvis mer fryd enn skrekk, sier Øivind Ekeberg, overlege og professor i medisinske atferdsfag ved Ullevål universitetssykehus.

Den såkalte feberen har svært lite med svettetokter og hallusinasjoner å gjøre.

Varmeenergi

- Det er et gammelt uttrykk som selvfølgelig ikke har noe som helst med feber å gjøre, sier Siv Leganger, spesialpsykolog på avdeling for nevropsykiatri og psykosomatisk medisin ved Rikshospitalet til VG Nett.

Øivind Ekeberg forklarer det slik:

 


- Ved den typen forventninger starter kroppens forsvarsmekanismer på samme måten som når du opplever trusler. Den økte energiproduksjonen kan oppleves som varme, og det er kanskje der begrepet reisefeber kommer fra, sier Ekeberg

- Noen kjenner det i magen, noen i hodet og andre igjen i muskler, armer og ben. Det kan bli vanskeligere å sitte stille, og mange blir generelt mer opplagte. Det er fordi det skilles ut adrenalin, og det gis mer gass i hele maskineriet, legger han til.

- Nesten som angst

Siv Leganger mener at reisefeber til en viss grad kan sammenlignes med angst.

- Det er den samme følelsen en får når en skal gjøre noe en ikke er helt trygg på, ikke mestrer helt eller som er litt utenfor de vanlige rutinene. Noe av det samme kan en se når en skal over i ny jobb eller begynne på ny skole, sier Leganger.

En ting er sikkert: Utbruddene av reisefeber blant nordmenn blir stadig færre.

- Reisefeber var nok mer vanlig før enn det er nå. Da reiste vi sjeldnere og reisen i seg selv var en større begivenhet. Bare tenk det å ta amerikabåten, det var en svær sak, sier Øivind Ekeberg.

Kur: Reis!

Den beste kuren mot reisefeber, er særdeles behagelig sammenlignet med behandlingsmetoder du er vant til.

- Det beste du kan gjøre, er å reise mer. Eksponeringstrening, kalles det. All unnvikelse vil bare gjøre vondt verre, sier Siv Leganger.

Reisefeber kan til og med være sunt, skal vi tro ekspertene.
- Innenfor det som er normalt, er det ikke vits i å gjøre så mye med det. Egentlig er det bare sunt med litt reisefeber, mener Ekeberg.

NB! Reisefeber må ikke forveksles med agorafobi, som blant annet kan medføre angst for å forlate hjemmet.

- For enkelte er problemet så stort at de ikke tør å ta trikken til byen eller gå på nærbutikken. Da er det fryktelig langt å reise helt til Danmark, sier Ekeberg.

 

 

  • Ikke demp reiseangsten med harde, fysiske aktiviteter som trening dagen før reisen.
  • Gjør unna forberedelsene og nødvendige gjøremål i god tid. Ikke stress i dagene før du reiser.
  • Unngå kaffe og te dagen før reisen.
  • Ikke drikk alkohol, det gjør vondt verre.
  • Snakk med noen om det du gleder/gruer deg til.
  • Reis mer! Trening er den beste reisefeberkuren.

 

 

Det hjelper å prate om det. Uheldigvis for meg skal jeg fly alene. Burde nesten ha "jeg reiser alene" - skilt rundt halsen.
Noen som har tips og triks for å "takle" følelsen. 
Jeg er ikke redd for å fly, tvert i mot. Jeg bare får den "stressa" følelsen å kjenner at jeg må snakke til meg selv for å roe meg ned, men det er nesten KUN når jeg reiser alene. Kanskje jeg er redd for noe? For å kjede meg eller?
Har du noen tanker rundt dette?

Gi meg styrke and wish me luck!PARTY AND PARTY, AND PA AND PA

Jeg er keen på byen i kveld kjenner jeg. Hadde ikke skadet med personalfest, julebord o.l akkurat nå. Lenge siden jeg har deltatt på noe skikkelig  gøy, særlig når det inngår alkoholholdige drikker..
Synd at jeg skal jobbe i morgen tidlig, hvis ikke hadde det kanskje vært litt "hæla i taket".

Gash I want to dress up and have fun!!


STATISTIKKEN MIN

..SUGER iallefall i forhold til Norge sine skudd på mål. Jeg sitter selvfølgelig å ser på håndballkampen mellom Norge og Danmark!  Helt utrolig spennende. Det hadde gjort dagen min at de vant i dag. <3


(Bilde er fra Norge-Sverige kampen.) 

Skal unne meg et glass rødt med kjære etterpå. Roe ned reisefebern litt. hehe.

KOM IGJEN NORGE!!!
JULESYKE

Jeg har så sinnsykt reisefeber at jeg er nesten usikker på om jeg klarer å spise noe de neste dagene, og noen dager til. Har funnet fram det meste av det jeg skal ha med meg, og jeg er faktisk veldig spent på om jeg får plass til ALT!


Home <3 (Håper bare at det er litt mere snø der når jeg ankommer.)

 

På en måte skulle jeg ønske det var sommer ferie jeg pakket til.. Jeg har jo blitt avhengig av å gå med strikkalestene som mormor sendte meg i høst. Hun var jammen ganske smart, jeg hadde jo aldri trodd at det skulle bli så kaldt her nede. Hva er det med meg og kalde hende og føtter? Det er jo koselig med vinter, men jeg fryser hele tiden!

 

Vi koser oss, har spist entrecote! Ble ALT for mett!! JA, jeg vet at jeg har en stor flekk på skjorta, men det er bare vann! 
Blir vel natt hvert øyeblikk.. Jobb i morgen OG på søndag. Trøster meg med å telle timene til ferie da.

God natt <3

JULESTEMNING

Jeg oser av det, og er bare så klar for å komme meg nordover.. Det klør faktisk i beina.
Mandag kl 19.55 er jeg på vei. MAMAA, I`m comming home!

Bare håper at det ikke blir så mye forsinkelser eller instilte fly. Jeg liker ikke å fly på vinteren nettopp pga det!
Skal du også fly hjem?

Håper dagene flyger fort avgårde nå. Men om jeg kjenner meg selv utsetter jeg pakking til i siste liten.
´

Ha en fin dag :)
LISTE -MANI

Jeg har ikke det, men Sara frydet seg da jeg foreslo for henne om vi kunne skrive en liste av hva jeg skulle ha med meg til både Alta og Sverige.
Vel, håper bare at jeg får plass til alt, OG tilbake også.. Får nemlig bare ha med meg 1 kolli til Sverige, og den har jeg betalt 110 kr for! Not nice!

Her er pakkeliste forslag fra en "Lur" og Anonym person har skrevet.

Lura skrev:

(Jeg satt kryss bak de som er check)

-Toalettsaker/toalettmappe (med alt av tilbehør) X

-Smykker og ørepynt (man skal jo pynte sæ litt ekstra i jula) X

-Undertøy X

-Stilongs og ullgenser X

-Julegavene så klart X

-Ett par bokser X (JEG TAR 2)

- Pynte klær til julaften og til andre festligheter i jula (NOT CHECK!)

-T-skjorter og topper X

-Ett par gensra X

-Hua, våtta og skjerf X

-Ullsokka X

-Sko X

-Ytterjakke X

-Mobilader X

-Pc og Ladder (vist du skal ha det me) X

-Flybilletter og pengbok ;) Ikke helt check enda!


JEG HAR GLEDET NOEN

Det kjennes så godt inni meg selv. Et par som jeg "jobber sammen med", har hjulpet oss masse med bl.a finne leilighet, med plagene vi har hatt i leiligheta som vi nå bor i.. De fortjente en blomst, rett og slett fordi de ikke forventet det. DA er det morsomt og gi.

Ingen som orket å skrive liste!? COME ON DA!
Gir dere frist til i morgen :)

hits