Tanker om framtiden i cyberworld

Jeg er i en forvirrende periode for tiden med tanke på bloggen.
Det er en plass jeg kan dokumentere mine utfoldelser i interiørverden -det er morsomt å se tilbakepå feil som er gjort og ting jeg føler jeg har gjort riktig. 
Samtidig er følelsen av å havne i "fella" å gå andre bloggers fotspor sur å bite i når det gjelder "what I`m wearing", "what I`m eating" osv. Jeg sier ikke at jeg ikke har gjort det, for det har jeg, gg jeg føler meg liksom ferdig med akkurat det bare fordi "ALLE" gjør det. Alle disse som f.eks tror de kan bli noen fuckings fotballfrue. Kom dere ned på jorda! Jeg synes det er ekkelt med rosabloggere, om drittkasting og oppmerksomhetstrang -vi trenger da ikke ATTER en blogg med det samme!? Jeg er jo ikke typen av person engang som elsker oppmerksomhet i det vide å brede. Jeg kan godt ha hatere, men jeg vil ikke vite om det, og jeg vil ikke ha hatere/lesere som føler seg provosert av meg som person fordi jeg framstiller meg selv på bloggen som noe jeg ikke er. Jeg vil iallefall ikke bli sammenlignet med disse bloggerne bare fordi jeg blogger selv. Om jeg skal blogge må det nesten bli om noen faste tema. Akkurat det er jeg så usikker på også. Interiør er jo det som er min store favorittarena og lidenskap, men samtidig er det jo også morro å se tilbake på de første dagene og ukene og tilogmed kanskje årene av Jonathan sitt liv -men dette kan jeg jo skrive i boka hans om liksom..
Familieforhold, og personlige ting vil jeg holde for meg selv. Og da kommer vi til den biten: Hva er der igjen å fortelle? Skal jeg skrive en blogg for bare meg selv kan jeg likegodt bare la være å skrive å heller ta vare på de små øyeblikkene jeg går glipp av i det jeg kan bruke bortimot 1 time eller 2 på bloggen. Som sagt har jeg ikke denne bloggen bare for å få oppmerksomhet, faktisk ikke for å få oppmerksomhet i det hele tatt. Jeg vil/ville bare dele og "få ned" det som inspirerer/inspirerte meg i livet. 

 

Ting forandrer seg.. 
 Jeg kunne aldri hatt det bedre♥ Så kommer det jo også til det med tid. Jeg føler meg stressa når jeg må tenke på aktiv blogging sånn ca hver dag. Akkurat nå orker jeg det ikke. Tiden flyver i fra meg og jeg vet ikke helt hva som har skjedd i løpet av dagen før jeg plutselig har gått å lagt meg om kvelden.

Som nå sitter jeg her alene i mørket. Både lille- og storemann har lagt seg for mange timer siden. Øynene mine er ganske tørre for å si det slik. 

Jeg trengte bare å få luftet dette litt for dere som er innom hver eneste dag♥
Det har iallefall ikke blitt tatt noen beslutning om jeg skal slutte å blogge, ta en pause eller blogge kun nå og da!?
Hva tror dere? 

 

  


Bilder fra fotografen

Utrolig for en uke. Man henter liksom superkrefter fra ingenplass når man plutselig blir lenge alene med babyen sin. 
Kjæresten har vært borte hele uka. Jeg rakk bare å se han bare noen timer på søndagskvelden før han reiste avgårde på jobb.

I går fikk lillemann vaksine. Tenk at den lille babyen min ikke er så baby mere. I dag er han 4 måneder  og veier over 7 kg og er 65 cm lang, STORE GUTTEN♥ Det er hærlig da. Det blir bare bedre å bedre og mer og mer morsomt. I går måtte han være med på trening, det var ikke helt heldig med en sur "vaksinegutt" midt i leggetiden, men fikk kjempe god hjelp av min beste Merethe. 
Heldigvis var det ikke noe problem med nattesøvnen når jeg først fikk lagt han.  

*

Jeg skal gjøre i stand her hjemme slik at når mannen kommer hjem i kveld skal vi bare slenge oss på sofa å se på tv mens vi holder rundt hverandre. Jeg tror jeg skal musse han gul og blå. Ahh kjærlighet♥ Dessuten er det jo hans første farsdag til helga så kanskje jeg baker en søt kake til han!?Her er noen av bildene vi tok hos fotografen i forrige uke. Kan ikke vise alle -vi må jo ha noe spennende å komme med til jul.hehe

 
 

 

 
 


Jeg har blitt alenemamma

Det ble lite blogging i helga da jeg følte jeg ikke hadde noe å meddele fra sofakroken. Faktisk så orket jeg ikke å gjøre NOE som helst i helga. Jeg var bare hjemme å koset meg med masse god mat og avslapping. Det stod jo ikke på barnevakt innsatsen, så jeg måtte nyte å koble litt ut.

*

 Jeg føler virkelig ikke for en fresh start på en ny mandag, jeg ligger bakpå i dag -orker ikke gjøre noe. Man bestemmer fort dagen et par timer etter man har stått opp. Vi har jo som sagt litt mere krevende netter om dagen siden lillingen er så tett, men han er liksom ikke syk for han våkner med et stålsende smil til meg om morgenen. Jeg er trøtt, litt tett i nesa og fortsatt litt hes, men det overleves.Planen er å prøve å få tatt en skikkelig husvask i løpet av uka. Dessuten har jeg jo også bakekakeprosjekt, babysvøm, trening og stelle godt med lillingen, skal også prøve å få levert takkekort fra dåpen. Så håper jeg vi får bildene fra fotografen også slik at jeg kan lage noen julekort. Jeg har nemlig skikkelig nedtelling til torsdag og helg siden jeg nå har blitt gressenke denne uka. Det skal ikke bli noe problem, ukene bokstavlig talt bare forsvunnet på mystisk vis -om 3 dager har jeg en 4 måneder gammel gutt.

 

Da vi ikke er helt på "nett" i dag  så får dere se noen bilder jeg tok selv av Jonathan da han var litt mindre.

 
Hvordan føler du deg i dag? Er du hjemme med barn?


Ha en fin dag! 


Mobilblogg: Typisk teknologi

God lørdag! Er det ikke typisk -jeg hadde skrevet et rimelig langt innlegg om hvor hes jeg er- at det høres ut som jeg visker når jeg faktisk talt roper, om at jeg og lillemann har dratt hjem til foreldrene mine over helga fordi Max er i Tromsø å spiller kamper, at mamma hadde bakt ferske boller kun for min del til jeg kom hjem, at vi sover så dårlig om natten fordi lillingen er forkjøla. Men det typiske er jo at rett før jeg skulle poste det så ble det selvfølgelig borte da jeg klarte å trykke på tilbakeknappen. Vi avsluttet en fin fredag med ost og kjeks. Jeg satt lenge å funderte på det ene glasset med rødvin, men tenkte nei. Lille våknet jo i ett sett pga den tette nesa, så jeg lot være. Haha, nå høres jeg jo ut som den alkoholiserte mammaen, men jeg liker så godt når man kan kose seg med et lite glass rødvin i ny og ne -det er jo faktisk mere enn ett år siden sist jo! 

 


Den nye lykta mi

 

God morgen! 

Tenk at det er bare er november. Jeg trodde jula snart var her etter butikkene å bedømme, jeg stresser i hodet med at jeg er sent ute med gaver osv. Vinteren kom jo for en stund siden, og julemarsipanen kom for ennå lengre siden i butikkene. Jaja, da er det godt at det bare er første november.

Dere skulle visst hvordan jeg føler meg i dag -følte for å ta en stor kopp te for å si det sånn.
Halsen er som mamma sa; "som sandpapir". Æsj!

Men jeg skal ikke klage jeg fikk en tidlig start på morgenen, det er et deilig vintervær, sola skinner og  mens klokka ennå viste noe med 7 var vi oppe å fyrte i ovnen og tittet på tv å koset oss. Jeg er litt sjokka over at klokka snart er 11, vi stod jo akkurat opp!?
Lille ligger ute å sover mens jeg nyter te-en min og synet av den fine nye lykta mi. Visst er den fin?
Jeg venter besøk av mamma og pappa om noen strakser så jeg skal prøve å få gjort det jeg skal gjøre først. Vi skal nemlig til fotografen i dag så jeg har litt å fikse.
  

 

 

                                      

 

Ha en fin dag, det skal jeg sammen med denne lille godklumpen.

Gurglegutten min♥

 


hits