JULESTEMNING?

Jeg vet at det kanskje er LITT for tidlig for å føle julestemninga, men har allerede gjort det noen uker altså. Klementiner is my favorite å går ned på høykant, kanskje 4-5 stykker om dagen.  Jeg elsker klementiner, og det er nok aller helst lukta av disse som gir meg sånn stemning. Kanskje ikke så rart heller nå som de sender så utrolig mange fine julereklamer på tv også. 

 Nok om jul. I helga har jeg etterlengtet besøk av søster og bror, og selvfølgelig min tiltenkte svigerbror. Kjempekoselig!!   Kan du se bilde av vår kjære lillebror som fikk gjennomgå i går kveld!? hehe 

 STEMNING HJEMME

Velkommen til en blogger som har ligget på latsiden i di siste to ukene. Greien er at jeg IKKE har ligget på latsiden. Jeg har faktisk jobbet å jobbet, å nå skal jeg ha fri. Det betyr at man får mye tid til ting man har lyst til. 
Min kjære søster og bror ..og svigerbror er på vei til oss. Vi har virkelig stått på her hjemme å ordnet opp slik at vi kan vise hjemmet vårt fra den beste siden, den siden vi sjeldent eller aldri har sett de siste to ukene.
Vi liker å ha det ryddig og rent med hele stua fylt av stearinlys. Desverre har det ikke vært like enkelt å få det til når vi begge jobber masse, og vi er heller ikke de beste til å forebygge rotet.  

Nå er det kjempekoselig her, så nå skal jeg spise noen klementiner å dra avgårde til flyplassen for å hente goingene. <33

 
My heart, my soul

Hei, hei..hei og hopp!!

Bare for å gi livstegn fra meg..Jeg lever ennå, å kjenner det ekstra om dagene. MYE jobb har det blitt i det siste, men når det tilslutt feter opp lommeboka blir nok det hele verdt det. 

Nå går det meste av tiden jeg har til overs sammen med min aller, aller beste.

 

Love you <3 

 


hits