Et sunt middagstips

 

 

Jeg gjorde det på denne måten og fisken var "pyntet" med litt tørket persille før kjæresten bokstavligtalt kastet fisken på tallerken min. 
Enkel og god middag til en travel hverdag. Det falt tilogmed i smak hos mannen som ikke er så begeistret for grønnsaker.
...Bare husk å tine fisken først hvis du ikke er så heldig å ha fersk. 

 

 

..begynner alltid å forandre plassering på ting her hjemme når jeg skal rydde.

 

 

Jeg våknet opp til en fantastisk utsikt skal jeg si dere. Det er så vakkert at jeg ble stående å nyte noen minutter. Våget meg ut på verandaen også, men fysj så kaldt det var. Må nok få Max til å finne fram vinterskoa mine snart så jeg kan gå ut på tur med baby og hund♥
I dag har jeg hatt atter en shinedag i heimen, jeg bare orket ikke etter vi hadde vært på babysvømminga. Med en unge som la seg kl 20 for natta var jeg mere interessert i å ligge i armkroken med en stor skål med chips og litt brus på det.

  

Lille har blitt en aktiv liten krabat. I dag har han rullet fra rygg til mage OG fra mage til rygg. Først ga han meg 2 timer alenetid mens han sov ute i vogna. 
Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg begynner alltid å forandre plassering på ting her hjemme når jeg skal rydde.  
 Skulle liksom ønske jeg hadde det litt slik som det kjennes når man kom hjem til besteforeldrene. Tingene har stått på den samme plassen, bildene har hengt presis der siden du ble født, og slik skal det stå til siste slutt liksom. Det gjør det så koselig synes jeg. Hjemme hos mamma og pappa skal også julepynten stå på samme plass hvert år. Vi bare MÅ ha det slik. Men som sagt hjemme hos meg selv klarer jeg ikke ha det sånn.  

Jeg får aldri helt fred med hvordan vi har det, men begge oss irriterer oss veldig over hvordan vi har det på kjøkknet. Så fort vi får tid og penger skal vi fikse det til at det blir litt mere oss. Vi skal ikke gjøre noe med den grufulle trefargen på kjøkkenet, men vi skal legge fliser, ta bort hyllene og male veggen. Can`t wait -ikke mannen heller.  

 


 

Nå er det middagstid♥

 


Fødselshistorien min (mange bilder)

Vi dro til Hammerfest sykehus der vi skulle til kontroll onsdag onsdag 4.7 for å estimere baby på nytt. De tippet at baby skulle være ca 4000 gr. Da ble det bestemt at jeg skulle legges inn fordi baby var så stor, og at hvis jeg skulle føde på den normale måten måtte det skje innen de nærmeste dagene, ellers så ble det bestemt keisersnitt senest søndag. Dette var pga at baby var i seteleie.
Vi ble skrevet inn på pasienthotellet og jeg måtte vente å vente. Det ble tatt 2 ultralyder, tatt bekkenmål og jeg måle ctg rett etterpå. Hjertefrekvensen til baby var ganske høy, men de fant fort ut at det hadde vært en stressende dag for meg, og at det hadde vært lite å spise å drikke. De ba meg om å drikke en masse vann før de skulle måle på nytt. Da var det helt fint med lille i magen, og vi kunne gå å sove.

 

Det innebar en hel del venting, og vi var ute av sykehuset ofte. Selv om vi ikke hadde så mye å ta oss til, dro vi på butikken å kjøpte litt godt, yatzy og blader. Det var bare å vente.>

 

*
Jeg ble strippet dagen etter (05.07) og de fikk da strippet meg til 3 cm. Det var ubehagelig nesten litt vondt, men etter det gikk slimproppen senere på kvelden.  Jeg fikk menslignende smerter rundt da, men det gikk over etter noen timer.
Fredag dro vi på museet i byen. Det kjentes som vi hadde vært borte hjemme fra i over to uker, tiden gikk så sakte, vi var så spente og jeg lover, det kjentes som jeg aldri kom til å få noen baby.
På museet og på sykehuset også for den saks skyld, bestemte vi oss for å seriøst gå alle trapper vi fant den dagen. Det var 4. etager opp på museet og jeg tror pasienthotellet lå i 5. etage?
Ingen tegn til fødsel her nei, så jeg ble strippet igjen. 3 cm fortsatt..
Vi slo oss bare til ro egentlig med at det ble keisersnitt søndagen.

*

Lørdag 07.07, våkner klokka 05.15 med ryggsmerter. Prøver å legge meg i forskjellige stillinger siden jeg regner med at jeg har ligget forkjært. Funket dårlig så jeg stod opp.
Vi gikk rundt åtte bort til fødeavdelingen, kjentes som om noe var på gang. 
Jeg ble koblet til ctg med en gang da og det viste rier hvert 5 minutt. Da ble vi innskrevet på eget føderom, jeg fikk veneflon som forresten ikke var noen sak.
 
*
Etter klokka 13.00 ble riene litt svakere. Da gikk vi litt til hotellet for å prøve å sove å slappe av, jeg gikk litt i dusjen -det var deilig. Husker at jeg ikke fikk stå så veldig lenge før de ville ha oss bort til føden igjen, for å måle ctg på nytt. Rundt kl 15 tok riene seg opp igjen. Jeg hadde da rier hvert 4 minutt, så det gikk veldig sakte. Hadde bare 2 cm åpning også. Jeg måtte bli på føden etter dette.

*
Klokka 22.30 hadde jeg fått 3 cm åpning. Jeg hadde vonde rier, men jeg taklet det fint. Jordmor spurte om jeg ville ha litt lystgass noe jeg ville. jeg følte ikke jeg hadde behov, men det hadde vært kult å teste tenkte jeg. Max sa jeg oppførte meg som en dritafull 16-åring, noe jeg også følte meg som. Det var så gøy å jeg klarte å slappe litt av selv om jeg kjente riene GODT.

 
*

Kl. halv ett 08.07 var det tid for epiduralen. Da var det blitt 5 cm. Det var noe jeg MÅTTE ha hvis det skulle ende opp med hastesnitt. Det var særiøst det værste jeg har opplevd. Det var vondt nok å sitte framoverbøyd med krom rygg og rier, men da de enda ba meg om å kromme meg ennå mer for å klare å stikke og det ikke gikk ble jeg kjempefrustrert. Jeg supet lystgass på inn og og utpust uten pause, og plutselig hadde jeg fått "overdose". Han stakk 2 eller 3 ganger før han traff. Etter det kjente og husker jeg egentlig ikke så mye. Det tok nok ikke så veldig lange tiden før jeg ikke kjente noe som helst. Jeg fikk sove da.

Kl.02 måtte jeg opp å stå en time i "prekestolen" for å se om det ble økning på riene. De kom da hver 8 minutt. Jeg var så irritert over at jeg måtte stå der, men var fortsatt ved godt mot. Max holdt seg våken mens jeg halvveis sov mens jeg stod der. Hadde han ikke passet på hade jeg nok ramlet på gulvet, så trøtt og sliten var jeg. 


Klokka halv 4 fikk jeg drypp. Men jeg var så søvnig at jeg husker lite å brydde meg egentlig ikke heller så veldig mye om noe. Jeg følte det irriterende å ligge der jeg lå, for sykehussengen kjentes som en benk, og det kjentes som jeg skulle rulle utav den når som helst.  
Vannet gikk av seg selv kl 03.40. Da tenkte jeg at DA var løpet kjørt. En time etter dette kom legen inn, å jeg føler at jeg kun lå med et øye å fulgte sånn halvveis med . Legen fortalte meg da at de hadde besluttet keisersnitt ganske så fort siden ctg`en viste at baby var begynt å bli litt stressa. Jeg hadde da kommet til 7 cm så det var jo et stykke igjen å gå. 

*

 Rett før 5 ble jeg ble trillet inni heisen, og jordmødrene spurte om jeg følte meg skuffa. Skuffa var det riktige ordet å bruke, men jeg tror jeg følte meg litt letta også. Det hadde jo på en måte vært en lang fødsel for meg da vi ankom sykehuset nesten 4 dager før. Jeg var rimelig lei.
  
*
Jeg ble klargjort for operasjonen, og fikk masse bedøvelse. Da mener jeg masse -mer enn normalt.
Det var en sprø følelse å kjenne alt de gjorde med meg. Jeg kjente selvfølgelig ikke når de skar, men jeg kjente når de tok på meg overalt. 
Jeg synes det tok en evighet før de fikk han ut, plutselig kjenner jeg et stort trykk (med albue) mot magen så hører jeg et stor vakuumsug og plutselig var det en baby som gråt.


08/07-12 05.38 Her ser jeg han for første gang♥

(Jeg elsker dette bildet. Se tåren i øyekroken, Max som holder hånden sin på hodet mitt og en fersk babygutt)
 De målte ikke lengden siden man ikke skal strekke setebarn.Men han var 4065 gram, helt frisk og fin stor gutt♥

 

Etter dette dro Max og gutten opp på barsel. jeg ble sydd å lagt på intensiven. Hvis jeg skal si hva det værste med hele fødselen var, så var det det å ligge på intensiven etterpå. Jeg skalv ukontrollert i 4 timer, og jeg ville iallefall ikke ha besøk av noen der jeg lå innsurret i 1000 ledninger. Det var en ekkel følelse som jeg helst skulle vært foruten.

Men det var fantastisk når jeg kom opp til mine kjære etter så mange timer alene.

Senere på kvelden spiste vi frokost å feiret litt. Jeg var gørre sliten men utrolig letta og lykkelig.
Gutten fikk navnet Jonathan♥
  
Ble et meget langt innlegg, men koselig å ha♥


 


Nå føles det som jeg ikke orker å ordne opp etter gårsdagens kosekveld

 

 

 

Du vet den følelsen når du våkner om morgenen å kjenner at kroppen ikke har helt planer om det samme som jeg egentlig har. Det er en dårlig dag, eller det er kanskje ikke noe galt med selve dagen, det er bare kroppen som ikke klarer å henge helt med på tempoet. I dag er den dagen da jeg våknet å det kjentes som hodet skulle eksplodere. Ikke nok med det kjentes halsen ganske lik ut som på repsils reklamen.
Da er det deilig å ha kjæresten som kan ta seg av lillemann slik at man kan ligge litt lengre i senga å slappe av bare meg.
NEI, jeg har ikke vært på byen!


I dag hadde jeg store planer kan dere tro. Jeg har alltid mange gjøremål på søndagene, jeg har noen (les:Max) som kan ta seg av lillemann imens jeg kan være effektiv i heimen.
I dag blir IKKE en slik dag vil jeg love. Jeg skal bare lage middag til mamma og pappa, lillebror, Max og meg. Og jeg har vasket en eneste maskin med klær som var lillemann sine ullklær.
Nå føles det som jeg ikke orker å ordne opp etter gårsdagens kosekveld, så jeg skal sitte her i kjøkkenkroken å ignorere all rot i stua. hehe
 

Kjedelige bilder, jeg vet.. Men det er søndag -kosesøndag.
 


 

 

 

 

På instagram ligger disse bildene:

 

'

 

 

Slenger med noen kosesanger som jeg hører litt på i dag. Det var lillebror som spilte de for meg♥

 


 

 

Ha en fin søndag!


Interiør Give AwayLindevegen holder en kjempe give away og jeg er med i trekning om et nydelig putetrekk!

Trykk HER for å komme til bloggen å delta du også! 

GOD HELG! 

 

Åpenhjertige meg. (Interiør)

Jeg hadde flyttet til andre enden av landet å bodd der en stund. Jeg visste ikke helt hva jeg ville med livet. Jeg hadde aldri trodd for litt over ett år siden at jeg skulle stå i dag å bysse barnevogn, være eier av leilighet og bygge rede, ha en fin bil, å leve som et hvilket som helst A4 menneske. Tankene var blitt å flytte hjem igjen -det var det. Drømmen var å starte interiørbutikk her hjemme, og jeg var forberedt på å jobbe hardt for drømmen. Jeg var forberedt på å satse, være min egen sjef å få holde på med noe som er en så stor lidenskap. Det gjør jeg ennå, men ting har som sagt blitt helt annerledes nå. Nå er det ikke noe jeg tenker veldig over.

For rundt ett år siden på denne tiden visste jeg ikke at jeg var gravid, men jeg ante at noe var i gjerde. Jeg tror morgendagen er samme dato som jeg tissa på pinnen å fikk to små røde streker lysende mot meg. Jeg kjenner magen vrenger seg ved tanken også, det tok ikke mange ukene før kvalmen satte inn etter det. 
 Jeg var skremt, glad, nervøs og alt på en gang. Dette var ikke helt planlagt, men jeg var overhode ikke skuffa. Les mer om da jeg oppdaget det HER.


Det er  helt rart hvordan ting bare forandrer seg. For min del har livet snudd helt. Jeg var veldig hjemmekjær, dro sjeldent på fest og man snakket som regel bare om å reise hit og dit. Nå vil jeg veldig gjerne ut å oppleve ting, og det skal jeg også gjøre etterhvert. For tiden går livet i en sirkel egentlig som man bare er hjemme om dagene. Ikke missforstå, jeg ville ikke for noen ting i verden vært uten det jeg har i dag. Jeg lever i trygge omstendigheter, har verdens fineste og snilleste sønn og den flotteste kjæresten som elsker meg (og jeg han) som tar vare på oss begge. Jeg ser glede i hver nye ting Jonathan får til å gjøre, det er så morro å se han vokse opp!
Det skjedd noe med meg etter jeg fikk barn, på en positiv måte. Før jeg ble gravid trente jeg masse. Jeg hadde også gått ned 9 kg i vekt å holdte på å "bygge og forme" kroppen, men jeg ble aldri fornøyd med meg selv. Det var viktig med mange venner, og mange av dem var ikke ute etter det samme som meg heller -kjærlighet. Det var som en slags kamp.  Nå har jeg en selvtillit jeg aldri har følt før, og jeg føler meg flott selv om magen er litt slappere og hoftene har blitt større. Det har blitt viktigere med familie og jeg har det godt med familien og de nære gode vennene. Jeg har tilogmed utviklet nye vennskaper som jeg ikke hadde sett for meg. Alt handler bare om meg selv regner jeg med.


Livet kan ta så mange uventende veier. Jeg gleder meg over hver vei den tar.
Jeg føler at mulighetene bare står i kø. Man kan oppnå det man vil så lenge man jobber for det.
Jeg liker plassen jeg er på i livet, men jeg higer alltid etter mer.

 

Det ble et langt innlegg fra en åpenhjertig jeg. Vet ikke helt om jeg fikk uttrykt helt hva jeg mener, men livet og følelsene har forandret seg etter jeg fikk barn. Jeg blir behandlet som en voksen og ikke en ungdom. Ikke nok med det, jeg blir behandlet som "gammel". Hehe Jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke, men jeg har det fint som jeg har det nå iallefall♥

*


I går var planen min å kose meg med te og tv titting. Jeg hadde tent stearinlys og jeg var klar for å bare kose meg i godstolen i mitt eget selskap. Jonathan hadde sovnet -så lenge det varte.
Lille var så tett i nesa å fikk ikke sove, så det ble byssing, trøsting og bæring helt til kvart over ti i gårkveld. Så lenge han fikk kos var det greit.  

 

 

 

Så blid liten før leggetid♥

 

Nei, nå dere. Skal jeg kle på meg noe annet enn joggebuksa å klisje noe i ansiktet. I dag skal ikke se ut som en zombie, men overraske mannen med et fresht ansikt og et stort smil )selv om det ble lite søvn i natt).
Man kan gråte over spilt søvn, men det hjelper lite. DET ER JO HELG!!!

GOD HELG!!!

  


Jeg trenger dine meninger!! Interiør/kjøkken

For dere som har fulgt meg en stund vet dere jo at vi flytta fra sør til nord i Mai.
Her har vi kjøpt oss leilighet vi skal bo noen år i før vi kjøper hus. Vi trives godt med å bo i Alta♥ 


Jeg satt å kikket litt på bilder av hvordan vi hadde det i den forrige leiligheta i sør. Jeg likte rommene, kjøkken og stue løsningen, det var lyst og trivelig. Vi hadde også en liten krok der spisemøblene passet perfekt.  Jeg føler ikke det samme om den nye leiligheta, den har rare rom og løsninger, men jeg liker godt at vi bare kan forandre på ting vi ikke liker, noe vi allerede har gjort.  
 

Se så lunt vi hadde det.. 

 

 

 

 

Disse bildene var fra den gamle leiligheten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det største problemet mitt er at kjøkkenene er av bjørk -i det heletatt heltre. 
Jeg irriterte meg ikke så mye over det da vi leide siden man skjeldent får tak i så pene leiligheter å leie, men nå som vi har kjøpt er det liksom helt feil i kjøkkenkroken vår.
Jeg angrer selvfølgelig ikke på kjøpet. Jeg bare står bomfast på utbedringen av kjøkkenet.


Som sagt for det første er kjøkkenet av tre det er den største feilen for meg, med en helsort, "hard benkeplate". For det andre har vi for små spisemøbler. 
Det er også veldig vanskelig å føre en ren stil med rød tråd i hele leiligheta om det krasjer. Det er ikke det, det er et pent kjøkken, men med hvordan stil vi har så krasjer det jo litt. Så dette er plan prosjekt nr.1. Vi må gjøre det bedre på noen måter.   

 


 

Det siste bildet har jeg tatt i fullfart. Så ja, litt rot.
Den tidligere eieren har satt opp to hyller på den tomme veggen. Vi har to hyller der i eik som likner bjørka i innredninga, da vi syntes det ble for hardt med sort. Jeg liker ikke det heller. Tenker heller å pusse opp veggen for å fjerne alle hull og heller sette opp et stort, rundt, blankt fat eller noe. Jeg er åpen for forslag.
 Vi skal legge fliser under benken, og sette spotter. Hva tror dere om det? 
Og sist men ikke minst. Jeg føler for et bort i "slit tre" litt mørkere enn drivvedstilen.  


Jeg trenger virkelig hjelp, tips og triks hos dere!! For nå har jeg vridd å vrengt hodet på alle forskjellige måter.
Kjøkkenet blir nok aldri hvitt♣

 


Doughnuts

 


Jeg laget som sagt doughnuts i gårkveld, de ble gode iallefall som ferske. Jeg innså etterhvert at jeg hadde hatt oppi for mye mel. Jeg tok mere enn det stod i oppskrifta fordi deigen var for klebete, men jeg hadde nok bare ikke eltet den nok. Men men, man lærer jo av å feile.

Jeg skal nok bake disse igjen snart, det ble jo en hit hos mannen.

Oppskriften fant jeg på Manuela sin blogg  -Passion4baking. 
Disse skal stekes i ovnen i motsetning til at de vanligvis friteres. Derfor gikk jeg for denne oppskriften.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varm smør og melk i mikro til fingervarme. Tøm i bakebollen å tilsett gjær. Rør for hånd med sleiv til det er oppløst. 
Jeg brukte neste en hel pakke tørr gjær i stedefor fersk. 

*

Tilsett så egg, vanilje, sukker, salt og kanel og bland godt.
Her brukte jeg en halv vaniljestang som jeg skrafte ut frøene til. Deretter la jeg stilkene også nedi mens jeg rørte. 

*

Ha i melet å rør det inn i massen. Når du har rørt det inn setter du kroken på kjøkkenmaskinen å elter alt godt sammen.
Du må nok elte en stund før den fester seg til en smidig deig. Det var her jeg gikk på en "smell". 

*

Når du har gjort det, jobber du litt med deigen på litt mel på benken. Å former den til et fint rundt emne.
Ha litt olje å smøre bollen med før du legger deigen oppi. La den hvile i ca 45 minutter eller til dobbelt størrelse under et klede.

 

 

Kvevl ut deigen til ca 1 -1,5 cm tykk. 
Stikk ut med et stort glass eller en kakekutter. Jeg brukte det største glasset vi hadde og det minste glasset som var et shotglass.
  

Legg på bakebrett.
Her kan du legge 4 i bredde om du lager like små som mine. De hever liksom kun oppover.


La hvile under klede igjen i 45 minutter før du steiker.

*

Disse stekes på 190 grader i ca 8 minutter.

 

 

Toppet med farget melisglasur og litt knuste pyntepærler. Skulle helst hatt rosa farge, men hadde hverken konditorfarge eller bær. 
Den andre er bare vanlig kokesjokolade smeltet i vannbad og dyppet doughnuten nedi. 
Her kan du være kreativ, i dag spiser jeg en med smør og syltetøy på.
Mm-mm♥   

DIY Knaggrekke

For rundt en måned siden laget jeg og mannen denne knaggrekka til å ha i gangen. Jeg fant nen gammel plank i fjæra, hjemme på hjemplassen. 
Ville ha noen solide kroker som var litt krafitge av utseende. Valget falt på noen stilige kroker fra bohus.
Ved siden av har vi hengt en annen rekved/drivved bit i kjetting fra taket. Denne er meningen at man kan henge skjerf på. Jeg har også en lykt på den. Den er laget  av et vanlig syltetøyglass med en bit hamptrå rundt -enkelt. Gulvet har vi lagt for en liten stund siden. Med tiden skal vi også male hele gangen, men det e rikke førsteprioritet selv om jeg nesten vil brekke meg av fargen når jeg kommer hjem. hehe.
Lampa er foreløpig til vi får heng noe ordentlig lys i gangen, det er nemlig skrekkelig dårlig lys i denne leiligheta. Vi har allerede satt inn nye lys på kjøkken, i stua, badet og våre soverom.

*

  I dag har jeg og lillemann vært på vår første babysvømming. Smart som jeg er hadde lille ikke fått sove før vi dro dit, så det resulterte i en litt sutrete liten gutt, men det var kos fordet om♥Nå må jeg nesten løpe. Det ble så mye styr i helga så vi skal kose oss litt i kveld. Jeg holder nemlig på å bake dough` nuts. DEILIG!!
Ha en fin kveld!
 

 

  

Han snudde fort om på et lavt energinivå og dårlig humør.

Jeg føler virkelig at vi har fått gjort masse denne helga. Faktisk sitter jeg tilbake i sofaen å kjenner meg litt små ør i hodet. 
I går var vi på besøk hos bestemora mi. Det var godt å se henne igjen♥
Vi var i BUL-hallen også å introduserte lillemann for sporten vår -innebandy. Det ser så gøy ut å spille, å snart skal jeg gjøre det også.
I gårkveld var vi så heldig at vi ble invitert på middag til lillesøster og Bjørn-Ove. Det passet helt ypperlig og smakte deilig for oss som hadde vært på farten hele dagen.  Ikke minst var det jo veldig koselig.

*

I dag tidlig ble jeg invitert på forkost date, og jeg har fått farget både hår og bryn av min kjære søster. Nådde også å ta litt sol før vi dro på besøk, og da vi kom hjem laget mannen hamburgere og pommes. Jeg ble så sjokkert. Han snudde fort om på et lavt energinivå og dårlig humør. Den mannen kan jo lage mat♥   

  

 

Så nå sitter vi her da med fyr i ovnen, mett i magen, nybadet unge som også har sovnet. På tide å bare være oss to en liten stund tror jeg♥ 
Jeg elsker kjæresten min♥ Bestevennen min♥ My everything♥

*klisj, klasj, i know* 
 
Husk å følge facebooken min HER, da blir jeg glad!!! 
Tidens stund hjemme hos oss nå

God formiddag! 

Lillingen ligger ute i vogna nå å koser seg, mens jeg og mannen (nei, vi er ikke gift men jeg liker bare veldig godt å kalle han for mannen) skal snart nyte helg med kaffe og frokost. 
Morgentimene bare fløg avgårde. Vi sov ganske lenge men jeg og lilleskatt stod opp litt før pappa i dag å koset oss veldig. Jeg hadde en stor kopp te og strikningen, mens lillemann hadde byggmester bob på tven. Han elsker å se på tv og kan sitte alene med lekene sine en god stund å studere figurene på skjermen før han vil opp igjen. Da er han som regel trett å vil sove i vogna. 
Fordet om jeg er hjemme hver dag, så er det noe ekstra med å stå opp på lørdager. Mannen er hjemme, lillingen sover utrolig nok litt lengre når han får ligge sammen med oss, og det er bare en total ro i nabolaget også♥ Ingen som stresser avgårde til jobb, derfor er det jo også et fåtall av biler som suser forbi som avogtil kan kjennes stressende for kropp å sjel. Ikke minst er det jo den store godteri dagen og om vi rekker blir det kanskje kokt litt lørdagsgrøt også. Det var jo akkurat slik lørdagsmorgenene brukte å være hjemme hos mamma og pappa. Jeg blir nesten litt nyforelsket av følelsen, så jeg skal bare suge dagen til meg som luft, prøve å få litt ut av den. hehe

*

Instagram er jo blitt så populært fortiden. Man skal forevige det akkurate øyeblikket. Selv om jeg instagrammer (forøvrig under navnet: kattalarsen) så må jeg jo øyeblikksfotografere litt hjemme også.Så dette er tidens stund hjemme hos oss nå, iallefall nesten; lillemann har akkurat blitt lagt ut. Deilige lørdag♥Da gjenstår det bare å si: GOOOOOD HELG♥♥ 

  

 


 

 
 

Gangen FØR og ETTER

 

Jeg har prøvd å lage dette innlegget i flere timer nå, men det er ikke så enkelt. Jeg har blitt ekspert på å starte med en ting, begynne på noe nytt å gå tilbake til det jeg holdt på med. Ganske kult at jeg kan gjøre flere ting samtidig, men det er nesten litt slitsomt i hodet å tenke på hvilken rekkefølge jeg skal gjøre ting for at det skal bli mest mulig effektivt. Et eksempel er at jeg vasker jo ikke kjøkkenet for så å sette på en maskin med klær. Det er jo tap av tid. Hvis man setter på maskinen å SÅ vasker kjøkkenet, så kan jo klærne vaskes samtidig. Hehe

*

 

I dag har jeg faktisk ikke gjort så mye fornuftig heller. men jeg tror jeg har snakket tilsammen 5 timer i telefonen. I tillegg har jeg vært på besøk å forsøkt å legge lille på en annen måte enn vanlig. Utrolig hvor mye det har gitt meg å gjøre ting litt utenom rutinene. Så i alt i alt ble det jo en veldig innholdsrik dag for min del. Så hva har jeg lært!? Kom deg ut av sirkelen, iallefall en gang i blandt♥ 

*

Husker dere bildet jeg la ut om hvordan vi hadde det i gangen. Vel, det har skjedd små forandringer den siste tiden.  Jeg er grusom å flytte på ting. Jeg er sikkert rar, men jeg føler ofte at ting gir meg negativ energi hvis de står på feil plass. Men men, vi kjøpte en billig kommode som fyller den tomme plassen i gangen. Den sorte benken er så godt som på vei ut, og jeg har "bestilt" en ny benk hos min kjære svigerbror.  Det ble koselig i gangen nå selv om den er vanskelig å få fin i mine øyne. Den er så lang å smal og ubrukbar, samtidig er det den tredje gangen vi har i huset vårt. Jeg synes den ble litt bedre nå som vi fikk malt bort den gruelige caffe lattè fargen som var der fra før. Men det mangler et stort blankt speil over kommoden føler jeg -jeg får vente litt, lommeboka ble alt for tynn etter denne måneden. Lampa har jeg forresten laget selv. 

 

  

Nå er det likefør øyelokkene faller ned, så dere får ha en god natt♥


Mobilblogg: Lysefatet

Det er nesten god morgen for meg selv om vi har vært våken mange timer allerede. Noe av det beste jeg vet er å vandre rundt i morgenkåpa om morgen å vikelig bare dra den ut i det lengste. Lillemann sovner etter bare en time etter vi har stått opp så da bruker jeg å legge han ut i vogna. Der kan han sove i nesten tre timer før han er ferdig. Da kan jeg bare være litt for meg selv å spise frokost, drikke litt kaffe, sette på en maskinklær å sjekke facebook er jo også en selvfølge. Jeg må selvfølgelig være påkledd til han er ferdig å sove, og i dag sov han til tolv.
Heldigvis har jeg mannen hjemme om dagen. Han sagde seg stakkars ganske grusomt da vi holdt på å legge gulv, så nå har han tre sting inni hånda. Ikke så mye man dår gjort da, men han kan jo smårydde litt med den andre og det hjelper på min husmorhverdag.

 

*

Jeg blogger fra mobilen i dag -i smug faktisk før jeg skal hive meg rundt å pakke bort klær som Jonathan har vokst ut av. Synes klærne blir for små brått jeg la de i skuffa. Har jo snart ikke baby lengre jo. Ååh..Jeg får fortelle litt mere senere..

 

Men noen av dere lurte på innholdet av lysefatet mitt som jeg hadde på bordet i forrige innlegg. Det inneholder en bit av et reinhorn, noen kongler, en hjemmelaget lyslykt (strikka selv en liten sokk og tredde på et syltetøyglass) og noen lysestaker. Vips!
Her kommer instagrambildet av det.

 

 

Jeg har tenkt meg på en liten trilletur senere. Bare å kle på seg godt, for kulda har gjort sin entrè.
Ha en alletiders dag <3

 
 


Småbarnshverdagen (interiørmamma)

Nå har det gått så lenge siden sist at min kjære ba meg oppdatere leserne om at jeg faktisk lever.
Til dere som har lett å lett etter et nytt innlegg hver dag uten å finne noen har jeg bare en ting å si ; BEKLAGER♥

*

Jeg har faktisk ikke oversikt i hodet mitt lengre om hvor lenge siden det faktisk er siden jeg blogget sist, men jeg føler litt at vi har havnet i en sirkel som funker for oss -vi kjører samme spor hver dag for å si det slik, så jeg føler ikke at jeg har så mye nytt å skrive hver dag. Noen som kjenner seg igjen i denne småbarnshverdagen?

Vel, lillingen har begynt å små"prate" litt til oss, å prøver oftere og oftere å få vår oppmerksomhet. Det er koselig. Han er en stor gutt å er allerede snart vokst ut at størrelse 62. Wow!!
I dag fikk han tilogmed på seg dressen som bestemor har stikket til han mens han ennå lå i magen. Fin?

 

 

Hjemme hos oss skjer det stadig ting. Vi har etterhvert fått bodd oss inn selv om vi har ennå noen prosjekter på gang.


 Jeg fikk stolen i bursdagsgave og jeg elsker den. Ellers er det mest de andre rommene i huset som har fått en liten makeover.
Vi har pusset opp Jonathan sitt soverom, lagt nytt gulv på begge soverommene og i gangen, og bilder kommer snart så følg med.
 

 

 

 Nå skal jeg avgårde på innebandytrening med jentene. Faktisk den første dametreningen til Alta IBK på en stund, så det blir spennende å se hvordan det utvikler seg. 
Det skal bli morro å få rørt litt på skroget, og jeg er spent på å se hvordan det faktiske skroget tar det. hehe

Ha en fin kveld ♥  


hits