INSPIRASJON: Innredning spisestue

Hei hei allesammen! 

Jeg har tilbringt atter en dag for det meste på sofa, men jeg har gått en kjempefin luftetur med Nelly og Madde tidiligere i dag. Nå på kvelden har jeg kviknet til å siden jeg hadde fått ELLE interør i postkassa føler jeg meg kjempe inspirert  

   


INSPIRASJON: Innredning stue

Dette er iallefall noe av det jeg ønsker meg. Skal du pusse opp, flytte eller kanskje har du kjøpt deg nytt hus? 
Alt på bildet kan kjøpes på Ellos for slikk og ingenting.

Hva synes dere?

 

 

 

Livet mitt består fortsatt av å ligge på sofa, jeg tripper rundt når jeg kan fordi det er så ufattelig kjedelig og for at det bare er super kjedelige ting på tv. Men fra i morgen av SKAL det kjennes bedre i kroppen!!

 

I kveld blir det kosemat og Idol sammen med min kjære. 
Hva gjør andre i kveld? 
 


ET EVIG HJEMMEPROSJEKT

Denne morgenen har jeg brukt delvis i senga og delvis på sofa i godt selskap av morgenkåpe, tykke sokker, nesespray og en kopp te. Fantastisk? hehe

Jeg tok noen forskjellige typer tabeletter å nå føler jeg meg straks mye bedre. Da kommer liksom hodet i gang og begynner å tenke. Jeg har lyst  til å forandre her igjen. Flytte det store fine speilet mitt som støver ned på soverommet hit til stua.  Jeg ønsker meg noen nye lamper, duker, puter og en ny sjenk. En ny sofa hadde ikke vært helt feil.
Tenk når vi kjøper hus, da skal jeg få det morsomt!? 

 

 

 

Mobilblogg:Nelly koser med mamman sin

Good mornings alle friske og fine!!

Her ligger jeg nedsyltet i influensa. Heldigvis har jeg verdens søteste hund som er like glad for å se deg om du er slapp og har sykeånde. Heldige meg, og heldige meg at kjæresten ikke har SÅ mange timene igjen på jobben. Alt bra med alle gode? Kjeder meg!

 

 

/Katrine


Mobilblogg: Styrke takk!!

Hei fininger og goinger. Tenk at dere er innom hver dag å leser bloggen min delv om jeg ligger lavt. Jeg har nemlig fått jobb! Jippi!! Uansett, man kan ikke bare få i pose å sekk så jeg fikk likegodt en liten influensa på lasset. Meb vi takler dette, denne sofaen er jo ikke akkurat fæl å ligge på heller. Hehe Håper alle dere har det fantastisk!? Kommer sterkere tilbake etter søvn og vitaminer!

 


Enkel Tradisjonell Middag

Hei alle fyllesyke og ikke fyllesyke!

Jeg har allerede fullført en arbeidsdag og nå satt over middagen . Hvor langt har dere kommet? 

 

Jeg har lenge hatt lyst på noe som jeg virkelig kan kalle mat. Noe som mamma brukte å lage når det var søndag å vi skulle ha noe godt. 
Jeg fant en liten lammestek, perfekt for oss to å nølte ikke med å kjøpe.
Nå venter jeg å venter jeg.. Det skal bli deilig med mat! 

 Har dere husket å støtte tv-auksjonen også!? Det har jeg! <3

Fin søndag til alle!!

 

STEITCHE FINE GARDINE

Fredag er min favoritdag  i uka, uansett om jeg har frihelg eller ikke. Denne helga jobber jeg, men det gjør meg ingenting siden jeg trives så godt på arbeidsplassen. 

 

Vi har fått gjort en del på kveldinga ettersom vi brukte ettermiddagen til en lang powernap. Blandt annet har vi vasket en god del tøy, ryddet, spist en hærlig entrecotè middag og hengt opp nye gardiner. 

Jeg kjøpte liftgardinene på Ullared. De skal henges på gardinstang, men jeg likte det ikke helt. De skal passe i vinduet, men når de henger såpass langt ut ser de nesten for små ut. Jeg vurderer å legge inn pinnen fra de andre gardinene å henge de opp på den måten. Vi får se hvor lenge jeg orker å irritere meg. hehe
 

 
 

Hva synes vi??

 

Ha en fortsatt hærlig fredagskveld alle dere i stuene deres. 
Kleeeem!Koselige høst/vinterklær

Som sakt, det er så kaldt ute. Hendene, leppene og generelt hele kroppen tørker ut av den plutselige kulda. Hodet mitt forteller meg at det er koseligere å være inne å tenne lys enn å gå ut å fryse. Kroppen forteller også at det er tid for å kle mye mere på seg. I dag føler jeg for noe slikt som dette.  Strikk, den vinrøde fargen og skinnbukser er noe jeg skal kjøpe meg mere av  denne sesongen. Jeg ønsker meg også noen støvletter av denne typen. Romantisk!? JEPP!

Hva synes vi?

 


 

 


Mobilblogg:Godmorgen vinter

Jeg sitter med boblejakke på pauserommet å tvinger ned en varm cappochino fortere enn tunga egentlig tåler. Kulda kom nemlig brått på, og jeg føler meg nesten gjennomfråsen her jeg sitter. Men da er det bare å kaste seg rundt å jobbe i en rakettfart for å holde varmen! Dere får ha en fiiin fredag. Jeg skal bruke den sammen med min kjære i garasjen og dekkbytte. Hehe


ME, MYSELF, COFFE, AND BATHROBE

God morgen engler!

Kanskje litt frekt å si det siden jeg er aktiv jobbsøker, men jeg koser meg om dagene. Stiller klokka på 09, og ligger våken 1 time i sengen før jeg står opp å nyter frokosten sammen med en stram kopp med svart kaffe. 


En god venninne av meg sier at jeg burde faktisk nyte det, iallafall prøve. I stedet for å stresse å ha dårlig samvittighet for hver dag som går, for at jeg ikke har fast jobb ennå. Jeg har det så bra for tiden å det kjennes virkelig som jeg smiler verden, den smiler tilbake til meg.  

Denne morgenenstunden blir ikke like lang som i går. Da gikk jeg rundt  her å ryddet, vasket klær å småshina i bare morgenkåpa. Det er deilig det, men jeg må nesten kle på meg for å føle at jeg er i gang med dagen.
JEG skal ut på en frisk spasertur med Madde og verdens søteste Milian i høstværet. Min søteste Nelly skal jo også få være med.

Håper alle får en like frisk dag som meg!

 

 


JEG OG SPORTEN

Ikke nok med at vi hadde kamp i går..som forresten kjennes godt i så og si hele kroppen. Så kjører vi på med en trening i dag.  Det er så morro med innebandy. Skjønner ikke at flere ikke tester dette!? 

Dette er 6 året mitt med innebandy. Å jeg føler meg ennå ikke lei av det. Det er like morro å se på som å spille det selv. 

 

Prøv det!!


Nå skal jeg avgårde snart. Dere får ha en flott kveld! <3

 

Tidenes billigste interiør?

Vi tok en spontan shoppingtur til Gekås Ullared i helga. Jeg har aldri sett så mye folk i en og samme butikk, og SÅ mye billig og fint på samme plass.

Vi fikk med noen flotte ting hjem også. Å bilder ligger litt lengre ned. Jeg tror at hver ting vi handlet kostet i gjennomsnitt kanksje 50 kr. Helt sykt billig! 

Jeg skal nok tilbake dit en dag, men jeg har tenkt til å satse på å ta det i en uke dag og ikke en LØRDAG!
Folk var helt gale og det var kø overalt! Det var 69 åpne kasser og folk stod i lange køer til midt ut i butikken. Vi nådde ikke engang å se hele butikken, men etter noen timer hadde vi fått nok.  

 

Ekstaseansikt!

 

 

Her var det folksomt!


 

 

Men vi fikk med oss noen godbiter hjem. Legg merke til bøttene til høyre i bildet. Det står Tvettmedel på di. Er til vaskepulver. SØTE!

Kjempesøtt telys hus i sink. 

 

 

To slike krukker til orkideene i vinduet.

 

 

STOR lykt. Denne kostet bare 149,-, ikke rart jeg bare måtte ha den. Trygt plassert i gangen <3


 

Nelly demonsterer størrelsen på lykta. hehe 

 

Disse lysestakene er mitt favorittkjøp. Kostet 89 per stykk. Ikke rart man blir forelska når prisen ikke gir deg dårlig samvittighet.
 


 

Max kjøpte enda noen klesplagg, sokker og boxere. Så kjøpte jeg noe babytøy til Madde. 1 strømpebukse str 74, kostet 20 kr. Kvaliteten kjentes i tillegg helt okei ut. 
Kanskje verdt å kjøre dit for vordene mødre. Jeg fikk desverre ikke sett baby avd, leker og ikke engang hele dameavdelingen. Så jeg MÅ nok tilbake en dag. hehe.

 

Hva synes dere om mine kjøp? Spesielt for interiørinteresserte

Kampen gikk desverre ikke som vi hadde håpet, men jentene gjorde en kjempekamp og det var synd at måla ikke kom. Nå er jeg hjemme igjen for å skifte å dra tilbake igjen i hallen. Gutta (A-laget) spiller kamp i dag å det blir jo dødsspennende!!

 

Senere kommer bilder fra Ullared turen vår i går. Vi var så leie av å bruke hver eneste helg hjemme forran tven, så vi tok affære å kjørte oss en tur. 

Her er en liten smakebit av hva jeg fikk med meg hjem i går. Spesielt for dere interiørinteresserte!

 

 

Når sola står på ser man jo at vinduene bør pusses også! Jobb for meg det! hehe

 

Nå må jeg hive meg rundt her å få no mat i skrotten. Ha en fantastisk søndag!
 


BRUK KROPPEN DIN!

God morgen småfugler! 
Jeg er mere enn klar for å spille kamp nå. Det blir sesongens første, en prøve og feile kamp for min del. Kjenne på følelsen av å være i kamp med andre enn bare de på laget igjen.

Så nå skal jeg avgårde å vinne kamp!

 

HEIA HEIA!! 

 

 


KVELDSKOS HJEMME HOS OSS

Vi elsker å kose oss. Det er så deilig å være hjemme om kveldene. Hva synes dere?

 

 Nyeste innslag hjemme er denne bio-peisen. Søt? 

 

hits