FLYTTE?

Til uka blir jeg oppringt av en dame på en leilighet som jeg har forhørt meg på. Litt større enn vi har, litt billigere OG vi kan ha hund der! :D Så blir det vel visning til uka :D

Im so happy <3

Nå er det under 1 uke til søknene kommer hiit :) Glede meg sååå!
 


LIVREDD I GÅR

En liten avhandling fra i går da jeg gikk til jobben! :p Livredd var jeg, mørkt å ekkelt ute :p

PRIKK PRIKK PRIKK

Finns liksom ingenting å si i dag føler jeg. Kjenner for å krype under dyna å bli der noen dager....

JEG KUTTER MEG SELV

Ikke så ofte, men det hender jeg er ganske uheldig.. dette hender selvfølgelig på jobben der det går litt fort i svingene, kniven glipper og vips er fingertuppen borte. Så jeg er ikke selvskader, eller jo for så vidt men det er jo ikke på noen måter med vilje.


AUA! :/

Smakebit fra Cafèn jeg jobber på!

Nå har jeg trent litt og skal spise litt usunt sammen med kjære før det blir tidlig kveld. Jobb kl 08.00 i morgen tidlig!!! :O
Wish me luck!

So fu**ing

Tired! Spiste faktisk nudler til middag og er 0 motivert for trening nå. Prøvde å sove, men har drukket så mye kaffe på jobben at jeg ikke klarte det ! Kjæresten er borte og det ser forjævlig ut i en leilighet som alltid ser så strøken ut! Sånn er det når mor sjøl i huset jobber selv, da blir ingenting gjort her hjemme!

Jeg drømmer bare om:

 

 


SLITEN ETTER JOBB

Det kommer til å bli bra der oppe når alt kommer i skikkelig stand! Gleder meg til å lage mat igjen! :D
Jeg og Sara skal nok få det SÅ koselig!
Nå er jeg i full oppskriftskriving. :D Her er det bare å jobbe videre..
Ha en fin kveld!
 


ER DET IKKE DEILIG?

Jo det er det! Å ha en som vekker deg hver morgen klokken 06.30 bare for å si at han elsker deg?
Eller som skriver søte lapper i leiligheten bare for å fortelle deg det ennå mer?

Jeg er så heldig å ha en sånn! Kjæresten min er nok verdens beste. Iallefall min verden :) Han fortjener et et eget innlegg så forelska som jeg er :) Kunne like godt gifta meg med en gang <3 Han er mannen i mitt liv.
Aahh ;)
Blir det for mye for dere? Jeg kunne fortsatt i evigheter ;)

Nå blir det vel litt jobb straks. Dere får ha en awesome dag alle i hopa :D
 

 


ME SO SPORTY!

Første dagen på jobben i dag! Hele 2 timer. Positiv til jobben, det kommer til å bli gøy å jobbe sammen med Sara, og sjefen er snill å grei. Det negative er et INGENTING skal være hjemmelaget. Sliter litt med å forstå hvordan jeg skal utvikle meg, men jeg har lovet meg selv å gi det en sjanse, og vi kan jo sikkert forandere på ting når vi har kommet i gang å lært oss ting.
I morgen skal vi iallefall dele ut rabattlapper til de som jobber i gågata. 10 % rabatt blir det til dem! :D Cafe Fryd. Trykk på navnet for å komme til nettsiden!

Paien ble helt misslykket i går, satt fast og greier, men til gjengjeld så var den faktisk god. Hvis noen har en god paioppskrift så tar jeg mer en gjerne i mot.

Nå har jeg akkurat trent å skal lage middag. I dag vet vi ikke hva vi skal ha til middag!? Lager litt Quesedilla med litt ris, rømme og salat. YUMMY!

Senere blir det kvelsmys forran tven MED te hos Sara<3

trykk på navet for å komme til bloggen hennes!


BLÅBÆRPAI

Prøvd en ny oppskrift denne gangen..
Jeg satt i sekretariatet i 2 kamper i dag. Typisk at jeg er spilleklar I MORGEN! Hva er det med mandag den 25.10 da? Alt skal liksom hende da. Jobb bl.a
Jentene vant i dag :D

Nå ser vi på robinson å skal kose oss med litt pai og vaniljekesam.. kanskje en film også.
Gleder meg til å prøve paien.. litt spent ;)

 

Osteiskake med bjørnebær.
HEY I PUT SOME NEW SHOES ON

Å det kjentes godt! Bianco hadde 10 år jubileum og 30% på en mengde varer i butikken. Jeg falt selvfølgelig for disse vakre boots`a i semska skinn. Hærlighetene kostet meg 350 kr! Verdt det or NOT?

Kjøpte 3 forskjellige jeans tights på Cubus også. De er så hærlige å gå meg, glir ikke ned forrdi den går så høyt opp. (Har ikke sånne lovehandels i virkeligheten!) ;)

 
 


KOOOS

Fredaaaagskos! Lov det, med godteri og cheesedoodles. Har vært flink å trent 4 ganger denne uka, og HEY uka er ennå ikke over!

Elsker fredagskvelder. Nesten min favorittdag i uka. Ennå bedre er det hvis man jobber å vet at man skal gå på frihelg. Den følelsen når man er ferdig på jobben på fredagen. FANTASTISK! For min del betyr det at jeg får ha kjæresten min for meg selv.. Siden jeg ikke har jobb. Men fra av har jeg jo det. Så neste fredag blir kanskje fantastisk? :p
Are you with me?
VERDENS LENGSTE BRØDSKIVE

Sov nesten ikke i natt!! Crap! Vet ikke hva det kan være for feil, men misstenker sterkt at det er kaffen jeg drakk før trening i går. Kjenner at jeg har LYST til å trene i dag også, men det skulle helst vært innebandy. Vel, det blir vel en tur på Sefa fordetom. Man må jo bare kjøre på når man kjenner at man har litt lyst ;)

Verdens lengste brødskive. (man baker bare et rundt brød) ;)Ha en strålende flott dag!


PIZZA KREATIV

Kjedet meg.. Hadde så lyst til å bake men samtidig måtte jeg jo lage middag til baby. Ble pizza i forskjellige varianter ;)

Calzones, snurrer flette ;) mmmmm..

 

Vi leter forresten etter ny leilighet for tiden. Hvis noen i SARPSBORG leser dette, vær så snill å hold øyner og ører åpne for en fresh, helst 3 roms :) tusen takk :D

 

DRØMME OUTFIT FOR HELGA

Ja, det er jo lov å drømme. Jeg kler ikke rødt, føler meg litt dum med pels, og kan ikke gå med så høye sko! JEG BEUNDERER DERE SOM KAN, for dette antrekket er bare helt FAB!

Jakke, kjole, sko, øredobber og ring fra NELLY. Armebånd fra Assesories.

Hva syns du? Hot or Not?

 

Nå skal jeg lage meg en god kopp kaffe, spise litt og kose meg resten av dagen. Innebandy kl 20! :D wooohoo :D

Ha en strålende dag!
 


KLAR FOR

MATCH! Sharks har kamp i kveld og JEG skal liveoppdatere ;) Oppdateringa kan du følge med på HER, så får vi se hvordan jeg klarer meg ;)

NICE? ;)

 
 


hits