Brainstorming til barnerommet

Så var det snart helg igjen.... Vi sover gruelig lenge om dagen.
I dag har vi koset oss i senga helt fram til rett før elleve. Vi har pludret litt, lille har spist og så har vi sovet litt også. Han er en skikkelig snill unge og det er skikkelig deilig♥
Vi var sent hjemme i gårkveld etter å ha besøkt bestemor og bestefar på Nyvoll. Gjett at jeg fikk plukket drivved!!!! *smiiiil*


I dag har jeg bare husmorplaner skal jeg si dere. Prøve å få litt orden her før helga nå som vi skal pusse opp soverom.
 Det skal skje mange små forandringer -så følg med! 

 


Dette er litt av det vi har tenkt til guttrommet. Selfølgelig er det nok ikke akkurat slik det blir, men fargen og gulvet er bestemt.  Men det er slik jeg har tenkt. Jontahan skal selvfølgelig få alle lekene sine og senga si inn dit slik at det blir litt mere "barnlig". Så får vi se resultatet♦

 

Feel free til å komme med konstruktiv kritikk og eventuelt nye idèer!

Ha en fin dag!


Oppdatering på alle fronter (Jonathan, hjemme...)

Jeg vet det er lenge siden. Det virker desverre slik at alle innlegg starter på denne måten for tiden. 
Nå tror jeg det har gått over to uker siden sist.

Det har vært deilig å iallefall ha en mindre ting å tenke på om dagen. Timene bare blir borte rett foran meg og døgnets timer mangler iallefall 4 timer etter mitt program å dømme.

-

Jonathans 3 månedersdag nærmer seg med stormskritt. Han sover i vogna om dagen nå også . Alt mellom 30 minutter til 2 timer. Sistnevnte forekommer svært sjeldent, men noen ganger glimter han til.
Jeg har ikke så mye alenetid om dagen for å si det slik. Han er en blid og aktiv liten krabat. Heldigvis sover han godt om nettene og spiser bare en eller to ganger i løpet av natten -som oftest bare en.
Det er deilig. Vi kunne nesten bare hatt han på eget soverom for noen ganger våkner han når vi legger oss, uansett om vi er kjempe musestille. Meen, kan ikke flytte så langt fra mammaen sin ennå♥

På "hjemmefronten" skjer det faktisk store forandringer om dagen. Gangen pusses opp, og i helga la vi nytt gulv både i gangen oppe og nede. Senere skal det males også, men først skal det legges nye gulv på begge soverommene. Vi skal også male baby sitt soverom å innrede det. Det er morro å ordne å styre hjemme.

-

Ellers så har vi fått hengt opp noen dusgrå gardiner og fylt stua opp med stearinlys. Vi måtte også henge opp lamper i vinduene -selv om jeg egentlig ikke ville ha det. Mørket er virkelig MØRKT nå så vi hadde ingen andre valg. Glasskapet har også fått lys. Vi monterte noen ledlys å vips. 
Så det står ikke på prosjektene. Nå har vi litt å pjuske med i høst♣ 

 
 

Nå skal jeg kle på meg og lillingen gode varme klær å gå ut å trippe en tur.
Ha en fin dag ♥

 


Jonathan er døpt

På tide med en aldri så liten oppdatering.

Vi har hatt den flotteste helga på lenge. 09.09 ble Jonathan døpt, og vi var samlet hele familien. Det har vært fult hus og stormende jubel hele helga -det var så trivelig at så mange fra Anderssons kom. 
Vi hadde koldtbord og finnbiff som vi serverte nesten 40 stykker med på søndagen. Hele dagen gikk som den skulle følte vi, så all stress og planlegging ned til hver minste lille ting og var så verdt det.

 

 

 

Ble ikke tatt så mange bilder med vårt kamera siden vi var i farta hele tiden. Heldigvis er det mange andre som skal dele bildene sine med oss.


Vi venter på at pappa som har vært borte fra oss i 2 dager skal komme hjem. Og nå ligger lillemann å spreller for fult i babygymmen sin. Han er blitt en aktiv liten krabat på nesten 6 kg. I går viste han meg sin første skratt. Det var så morro at tårene kom fram. Det varmet i et mammahjerte♥

Han er også kjempeflink med tranen, og sover fortsatt hele natten igjennom med bare en pupping.

Det er ikke så forferdelig vanskelig å være mamma føler jeg. Jeg elsker det♥
 

 


hits