KAFFEMASKIN?

Heisannhoppsann alle flotte sjeler!


Det ble ingen blogging i går, å jeg håper dere forstår meg når jeg forteller dere at jeg har hatt tidenes hodepine. Det begynte med blitz for det ene øyet så fikk jeg en ubrukelig hodepine. Kjentes som det satt en mann med hammer å banket i nne i hodet mitt. Så store deler av går dagen og denne dagen blir fra sofan desverre.
I dag kjennes det som jeg har sovet ALT for lenge noe jeg egentlig ikke har til å være meg. Jeg stod opp kl halv 9 å prøvde å fungere, men hele kroppen har tar tak å slår meg ned igjen. Den sier;- VIL IKKE.  Lurer på om det er noe som går eller om det bare er et par dager med plage?!  Jeg kan ikkefall ikke være dårlig nå som jeg har fult program denne helga.

Jaja, nok om det!

Snart er det bursdag og like fort kommer jula. Kjøkkenet trenger litt "pynt". Jeg ønsker meg en kaffemaskin!!!

Det finnes jo uttallige maskiner på markede å jeg henger ikke helt med på hva som er det beste.
Jeg lurer på at jeg ikke vil ha en kapselmaskin..men hvordan er egentlig disse!? Jeg er veldig glad i fersk kaffe..Så det må være noe bra!?

Del dine erfaringer å tanker..kanskje du har en som du er veldig fornøyd med å har lyst til å gi meg et lite vink!?  Også vil jeg ønske allesammen en riktig koselig fredag og ei veldig flott helg. 


TIL SALGS

Dette skal selges fra oss..Og dette vurderes solgt..

 

Hva tror dere!? Blir fint med forandringer!? Wooho.. 

NÅR MAN ER VIKTIG

Jeg føler at jeg har fått brukt dagen til noe. Jeg har vært en tur i Fredrikstad på møte, kikket rundt tilogmed vært på enda et møte her i Sarpsborg. Nå sitter jeg å saumfarer nettet etter info og sitter egentlig å lærer meg om det å være selvstendig. Mere kan jeg ikke si ennå!


Kjære har jo skrevet liste over hva vi skal ha til middag i to uker framover. I dag står det karrisuppe på menyen. Tror nesten det er en av hans favoritter.!? Men nå skal jeg lese videre her før jeg skal begynne med maten. 
Gårdagens innelegg har nesten gjort meg litt til et bedre menneske. Dere er så fantastiske!

 

Sjekk hjemmekontoret. hehe
 

TODAYS

God morgen alle søte små <3

Jeg er like på vei ut døra her. Jeg skal i et møte nå klokka 12. Jada,jada jeg er kjempeviktig! hehe

Nå har jeg akkurat spist frokost å skal gå en tur med Nelly før jeg drar avgårde. Ønsk meg lykke til!
 

 Dere andre får ha en flott dag så lenge.

klemmer

TING JENTER SIER OM SEG SELV

Har du tenkt på hvordan du behandler deg selv, hva du sier til deg selv når du studerer deg selv i speilet? Er du obs på hvordan du kritiserer deg selv i underbevissteheten? Det oppstår kanksje konflikter hjemme fordi du ikke føler deg tilstrekkelig!? Hvem har sakt at du ikke ikke er det? Det er jo deg selv! Du tror ikke du er bra nok, at du ikke gjør en bra nok jobb for di rundt deg.

Dette er ting vi lager oss oppe i hodet uten at vi tenker over det. Det er særlig jenter som fungerer på denne måten. Hvem er det som sier at du ikke kan utrette noe? Det er jo du selv som ikke har troen på deg selv. Tenk om du skulle si det samme til andre det du sier til deg selv? Det er som å gi utrykk for at du ikke elsker dem som de er, hvorfor elsker ikke du deg selv som du er? Hvem gidder å ta vare på noe man ikke elsker? Kvinner er verdens største arbeidsjern, psyken jobber 100% 24/7, det er DET som gjør oss slitne. Vi bryter oss selv ned i et dypt sort hull, det er da vi blir deprimerte. Jeg sier ikke at folk ikke kan oppleve å bli sviktet eller mobbet, men kanskje det er ditt eget indre allerde er så nedbrutt at du ikke tåler når det kommer kritikk? Kanskje det er deg selv det står på til slutt. Tenk om din beste venn skulle sagt til deg hver dag; ojojoj, nå må du slanke deg, rompa di er for stor. Eller - Herregud så gule tenner du har fått, du er ekkel å burde skjule de. Det skjer ikke i den ekte verden håper jeg, isåfall er det ikke ekte venner som elsker deg for den du er. Men tenk at vi fôrer oss selv med dette hver eneste dag. Tenk om vi kunne lære oss selv å vise kjærlighet til en selv. Tenk om vi kunne våkne hver dag å føle at jeg er perfekt som jeg er, Jeg tror det er det som skal til for å få det livet man ønsker. Like seg og ikke minst elske seg selv. Jeg sier ikke at jeg er det ultimate mennesket som våkner hver morgen å føler meg fantastisk, heller tvert i mot. Jeg er vel som de fleste andre kvinner, utilstrekkelig, mindre pen, for tykk og for uren hud.
Men jeg vil at vi skal begynne å tenke på at man kan hvis man vil, å man får som regel til det man har lyst til.

Nå skal vi se hvor lett det er å komme på positive ting å si om seg selv...

 

 En utfordring til deg som har lest dette! Skriv 3 positive ting om deg selv i kommentarfeltet. LEGG IGJEN ADRESSE også så kanskje du får noe koselig i posten!

 

Jeg kan starte med meg selv:
Jeg er stolt av at jeg orker å komme meg på trening å at det gir resultater.
Jeg er en god venn.
Jeg er flink til å ta ansvar.

Klemmer!  


Innekos med farger om høstenGod morgen mine søte små!

FOR et høstvær det er ute. Litt kjølig, men sola skinner samtidig. Jeg tror som sakt jeg liker denne delen av året der man kan finne fram skjerfet å en litt tykkere jakke. Ikke minst tenne stearinlys å koke en stor kopp te. Det drømte je om i natt også, at jeg kjøpte 10 stearinlys! hehe

Jeg har så lyst til å fortelle dere om planene/drømmene mine at jeg sprekker nesten litt hver dag.
Iallefall, nå sitter jeg her å setter meg inn i lover å regler, og skriver en drifts.......STOPP!

Ja, det hadde vært så mye morsomere å ha dere med på dette, men akkurat nå er det meg og mitt prosjekt!
Dessuten er det litt morsommere når man har noen små hemmeligheter også. Men fortvil ikke, alle får vite det tidsnok!

Uansett planene for dager er mer eller mindre bare kjedelige gjøremål.
-Gå på NAV(Det værste!!) Så lenge vi bor i Sarpsborg får de holde meg i livet derifra..
-Trene
-Jobb

Håper virkelig at andre blir inspirert av farger og stemninger ute til å skape noe fint inne. Jeg har forelsket meg helt i vinrødt, sennepsgult, og stoffer som pels og ull(fusk selvfølgelig).
Reinhornet gjorde virkelig susen, men jeg har på planen å skaffe meg et stort sølvfat.
Hva er dine høstfarger? 


Inspirasjon

Abbonerer du ikke på ELLEdecoration burde du ikke nøle med å klikke hjem det. Avogtil dumper det ned et blad i postkassa mi å det er virkelig lykken! 

Se hva de har å by på. Nr.1 inspirasjon!

Hva synes dere?

 

EN FRU

Hei mine fine <3

 

Neida, vi skal ikke gifte oss..ennå iallfall! Jeg jobba i helga skjønner dere. Så lite liv fra KattasPlaza! 
Jeg har kommet på en helt awesome idè, så jeg føler virkelig at det "tragiske" livet plutselig kan ta en brå vending.
Det kan nok innebære en flytt også. Tenk om, det hadde vært helt fantastisk, men det ligger mye arbeid bak.
FØLG MED, det kan bli et spennende år.  

 

I går var det endelig tid for handling, og denne gangen var vi godt forberedt. Planlagt middag for to uker fram, trenger aldri å diskutere hva vi skal ha til middag å dessuten handler vi ikke heller noe annet enn at vi vet vi kommer til å spise. Det blir ikke som å gå å plukke;-oo,dette så godt ut, vi tar det. Så ligger det i frysern i lang lang tid framover. Vi har akkurat spist opp all denne maten så det var etterlengtet å handle noe freshed.. Nye grønnsaker å for å ikke snakke om pålegg. Dessuten hadde jeg verdens lykkeligste mann som var helt MED på handlingen. Stakkars, han var vel dødssulten!? heheJeg har holdt hus rett over gata i dag. Hos min kjære Madde. Vi spiste litt nachos, så på opptak og bare skravlet i vei. Verdens sløveste dag. Hadde det ikke vært innebandy trening i kveld så hadde jeg hatt dårlig samvittighet for min egen kropp. 
Men nå er det middag med kjære, så tror jeg at jeg skal lage oss noe godt, som ikke inneholder så alt for mye karbohydrater..det er jo trossalt ukedag OG mandag tiloged. PS: Jeg har ikke hatt en godishelg!
 


Happy toughts

God langt på dag folks!


Vi startet dagen med å krype rett ut av senga kl kvart på 10, å ut på langtur med Nelly. Helt ærlig så var det fantastisk deilig med 1.5 timers gåtur om morgenen. Friskt var det, høst i lufta en fantastisk fint når sola skinner.
Jeg liker høsten, men kanskje fordi jeg faktisk ble født på denne tiden av året.

Nå sitter vi under pleddet forran tven med en stor kopp kaffe i hånda. Uheldigvis at det snart er over..jeg jobber i kveld. 
Hadde godt kunne ligget her halve dagen eller gått på  hockey med min kjære. men men.. Happy people makes happy toughts..jeg skal være glad jeg får jobbe, det er jo ikke en selvfølge for tiden.

 Hva gjør alle dere på en slik flott lørdag?!

 
 


VALG AV FEIL FOTTØY!

HEI alle barn!

Jeg har jobbet i dag. Eller dvs jeg jobbet bare et par timer.
Vi har vært med bilen på NAF-test midt ut i ingenmannsland. På midten av Sarpsborg og Fredrikstad, jeg kan love dere, det var som å være i et dødpunkt. Industriområde kan man vel kalle det. Vi hadde tenkt til å ta gåruren bort til østfoldhallene, de har nemlig en dyrebutikk som man kan ta hundene med inn i.  Vi hadde jo lille Nelly med oss, så det passet bra at vi fikk gå en litt lengre tur.
Vi fant en koselig sti ved vannet, å outfitet taler vel for seg selv, særlig fottøyet. Vi møtte noen andre som var ute å luftet hundene sine. De så ut som noen ordentlig turgåere med grilldress og joggesko; type nyeste type. (Dama hadde tatooed øyenbryn. Du skjønner casen. De så ganske rart på meg der jeg kom med mine høyhelte sko å labbet rett igjennom gjørme og vann. Jeg kunne ikke unngå å se blikket deres, eller skal jeg kalle det nistirring!?
Jeg skulle ønske at jeg kunne stoppe å forklare at jeg var på vei på "bytur" og ikke "skogtur".. haha

Uansett, jeg er på vei på babybesøk her.. Så dere får ha en flottttt kveld!
Klem 

  

JEG VIL BLI

AAh, jeg er som et slakt i dag. Trening var tungt, husarbied var tungt. Men jeg gjennomførte fordet om, siden det er der man får godfølelsen i fra! Jeg tenker framtid for tiden. Jeg vil gjøre noe eget, skape noe eget. Men da jeg nå var kommet meg på treninga tenkte jeg at; det hadde jo vært fantastisk å jobbe på et treningssenter. Tenk så mange motiverte og glade mennesker som kommer inn døra hver dag. Like som meg som har bestemt seg for å forandre livet og hverdagen. Som har tenkt til å ta vare på seg selv. Det finnes en ledig stilling som resepsjonist på et nytt treningsenter i byen..skal jeg tørre å søke!?

 

Jeg vil bli noe å være noe bra for meg selv!


Når man skal investere i noe stort til hjemmet

Hei vennene mine!!

Når man skal investere i noe stort til hjemmet bør det være gjennomtekt og bra. 
Vi er begge enige i at vi er nødt til å oppgradere sofaen vår så fort vi har litt ekstra penger å avse. Kjære klager alltid på at den er for liten. Å det er sant det, den føles veldig liten. Iallefall når vi har besøk, da er det liksom bare plass til tre stykk.
Jeg liker, eller jeg elsker sjeselongdelen å kan ikke forestille meg en sofa uten. Etter en rask titt har jeg kommet fram til en ca stil jeg vil ha. Kanskje du har sett en sofa som ER SÅ FIN, fortell meg om det!!!

Friday 3 seter m/diva

Den over er fra bohus.  Jeg liker fasongen og putsene, men fargen er nok litt for lys..

Multi sofa oppsett nr. 5

Jeg liker at denne sofaen fra Skeidar er så spesiell. Jeg tror den setter et koselig preg på stua i og med at den er buet på den siste delen. Fargene blir rare...

ÄLVROS Hörnsoffa med armstöd höger, Mjuk mörkbrun Bredd: 296 cm Djup: 150 cm Höjd: 92 cm Sitshöjd: 45 cm Antal sittplatser: 4 styck

Denne har jeg sett i virkeligheten. Den er fra IKEA. Kjempegod å sitte i og kjempe koselig stoff. Den virker litt klumpete på bildet.

 

Tilslutt bilde av den vi har nå:

 

Nå skal jeg avgårde å trene litt dere. 
Senere har jeg faktisk jobb å det gleder jeg meg veldig til!!

 

KLEEEM!

Interiør-inspirasjons-konkuranse!

HEEI ALLE!!

Tenkte bare å tipse dere om at dennejenta har  en liten konkuranse på gang. Dette er en bildekonkuanse, hvor temaet er interiør. Det kan være alt fra rom, uterom, interiørartikler, ditt beste loppis funn, kontraster, forskjellige interiørstiler, ting du har lagd osv. Altså det kan være ALT innenfor INTERIØR :-)

Du skal lage et innlegg på bloggen din, og gi henne linken på kommentar, eller send bilde på mail tilLene.dalen.skaara@live.no hvis du ikke har blogg. Om to uker trekker hun en vinner, som får en liten overaskelse i posten :)

Her er mine bidrag med tema HØST:

 

  

 


TODAYS

Hei hjerter <3

 

Jeg klarte å karre meg opp kl halv 10 i dag. Solen skinner og toppen virker forundelig nok litt klarere i dag. 
Elsker solen, elsker solen om høsten. Gjør dere!? 

Uansett, jeg har fått tatt noen kjempeviktige telefoner i dag allerede å nå er jeg på tur ned på storbyen sammen med Madde. Jeg er liksom fri for planer i dag. Unntatt i kveld, da skal jeg til Mari å drikke kakao, kose oss å bare skravle. Vi behøver det fant vi ut etter at vi ble stående utfor hallen i bare shortsen en god halv time etter treninga på mandag å bare prate.. 

 

  


MEG PÅ ETT ÅR

Jeg er utrolig stolt av meg selv og hva jeg har oppnådd på et år. Bildene taler vel for seg selv. 
Lchf  kostholdet og trening har gjort livet mitt mye bedre. Jeg har det godt for tiden. 

Kom akkurat tilbake fra ei knall treningsøkt med Sara i kveld. Deilig var det. Morsomt når vi kan gå rundt å skravle og samtidig presse hverandre å passe på at ting blit gjort riktig.
Tenk at jeg har oppnådd dette på ett år. Alle kan!! 

 

De siste bildene er tatt i dag.hits