DET ER STRØKENT HER

Jepp, ryddig og rent over alt. Selv er jeg stolt som en hane. Var faktisk mer skitt her enn jeg hadde trodd.Middag inntatt, god og mett, og oppvasken unnagjort. Tenkte å lage cookies til kveldskos for meg og Sara.
Blir yummiii ;)

Ha en fortsatt fin dag og kveld.

Effektiv!

Etter en lang sløv morgen skal jeg innta frokosten. Jeg må liksom stå opp å vente noen timer før jeg har lyst på mat. Ble litt ekstra sent i dag da, men jeg ville kose meg lenge under pleddet forran tven.

Dagens forkost består av 3 små skiver med Messmör. Nesten det samme som Prim på norsk. 2 pyttesmå yoghurter. Safari (de har bananyoghurten I LOVE IT)  PÅ siden har jeg en stor kopp Ricola te. Har så dilla. ;)


Siden jeg føler meg mye bedre i dag tenkte jeg at jeg skulle ta skikkelig tak her hjemme å være ordentlig husmor :)
Så ha en fin dag folkens :)

Now I get it.

Gårdagens "form" var nok ikke for ingenting. Kjenner at høsten kommer nå. Våknet å kjente meg ganske tett i halsen, nyser og alt om en annen.
Passer dårlig å bli syk akkurat nå. Planen er jo å dra til Gävle til helga.  Skal prøve å presse meg på trening iallefall. Han der som eier studioet er skikkelig flink. Det kjennes nesten som å ha en PT. Han skal lage program til meg, følger meg opp å sier at han skal være snill de første treningene. (Jeg sliter som faen) ;) 


Baby skal være med på "gymmet" (som han sier) i dag. Blir koselig. Jeg er så forelska i den gutten.

 

Bilde av oss to fra juni :)

IM HAVING THE BIGGEST PARTY!!

Trodde jeg.. Fyller jo 20 den 10. 10.10.2010 liksom!!
Planen er å fly hjem til Alta den 7 oktober. Med skrapet pengbok og få ideèr, ser det ut som det kan bli en kjedelig bursdagfeiring. Det er vanskelig å få tak i lokale.. det er jo i tillegg veldig dyrt også. Hadde vært koselig å gå ut å spise med alle, men det er jo ikke akkurat billig å betale middag til 20 stk heller..
Planen min er så enkel som å begynne å drikke en plass for siden å gå ut.(Etter kl 00. Ettersom jeg ikke har bursdag før på søndag) ;)


@google.no

Jeg trenger tips og ideèr for en vellykket bursdagsfeiring på budsjett ;)
HELP ME!

 

/kattalarsen


SLØV! LAT OG ALT SOM ER!

Ja, sov fryktelig lenge i dag! Det magiske tallet ble 11.18, og det er ikke noe å være stolt av. Kjenner meg så sløv som aldri før. Utrolig nok det eneste jeg tenker på er trening..
Har kommet litt ut av den gode sirkelen jeg har vært i tidligere begynt å spise masse usunne greier. HATER DET!


Kjenner det i kroppen i dag etter bruk av denne ;p

/kattalarsen


Fin kveldsmat

Eller bare en sen middag. Laget enchilladas. GODT! :)Hadde vært koselig å få kontakt med Sara..ser ikke ut som hun vil ta telefonen :/ ganske rastløs og har lyst til å sosialisere meg :)

/kattalarsen


Tenk å bli så lykkelig av en

..Telefonsamtale... (nederste avsnitt)


Jeg kan male
..Nei det kan jeg ikke. Men når jeg setter i gang har jeg liksom bare gjort det jeg ville i løpet av en halv time.
Jeg har malt 2 store bilder som vi skal henge på soverommet. Egentlig skulle vi henge dem i stua, men jeg er  jo aldri fornøyd med det jeg maler, så det får henge på soverommet.:)

Jeg tok utgangspunkt i bilder av oss og malte etter det. Her er resultatet:
Jeg er verdens lykkeligste jente etter at jeg fikk en telefon fra noen. Om 1 uke skal jeg på intervju, gleder meg. Er SÅ interessert i konseptet å hadde vært så spennende å være med å åpne ;) Sier ikke mere! MEN, dere får vite ;)
Nå blir det trening med Sara på Sefa hvert øyeblikk. TENK å ha et treningssenter i blokka da :D Perfekt spør du meg! Så nå blir det på med nytightsen og marsfart mot sentret, nå er jeg virkelig i gang med "Beach 2011" som Sara sier.

Fant endelig bilde av skoen jeg har lyst på ;)


@dinsko.se

SKAL finne de i Gävle til helga ;)

Ha en fin dag!'
/kattalarsen


Göteborg means SHOPPING!

..men ikke bare det! :)
Byen har masse annet spennende å by på. Hvem hadde vel trodd at jeg skulle ligge våken halva natta på hotellet å høre på et hjerteknust spøkelse fra Scottland vandre rundt i gangen!?
Hjertet mitt banka rimelig hardt da jeg vekte Max kl 05.00 . Han sov som en stein, mens jeg var livredd :p

HardRock Cafè, absolutt verdt å ta turen innom. Jeg spiste Nachos mens gutta (noen fra laget til Max, spiste hamburgere) MYE mat og mye hygge for pengene :)

Hockey er vel hovedgrunnen til at vi tok oss turen. Brynäs spilte mot Frölunda, og Max som er iherdig Brynäs fan var det et must å få med seg en kamp på Scandinavium.  Skjønte ingenting når alle "bua" da det ble presentert over 9000 tilskuere, noe som jeg syntes var MYE!! Men hockeymatch er MORRO!! Skal jeg gjøre igjen!

 

SHOPPING! Kjøpte 2 tights..3 faktisk, en av dem var treningstights, den ene på bilde, og den tredje er en plain beige, strikkajakken på bildet også. Fikk med meg en del sminke fra The Makeup store. Hadde planer om å teste ut å vise resultat senere :) SKO kjøpte jeg ikke, men derimot fant jeg akkurat slike sko jeg vil ha! Barneavdelingen på DIN SKO. Hadde ikke str 36, men kanskje jeg finner det her i Norge ;)

 

Kom ikke inn på sidene til din sko nå selvfølgelig, men skal vise dere så fort jeg får sjansen :)
Har hatt ei superflott, romantisk, morsom og spennende helg.:D

/kattalarsen


SKO!!!

Hjelo meg. Skal til Göteborg i morgen og har tenkt å kjøpe meg nye sko. Jeg har jo støvletter og wedges, jeg tenker type boots. Men er ikke helt sikker på hva. jeg vil ha noe som jeg kan bruke til alt.. Jeans, tights osv..
I need some guidings!

Nr 1 syns jeg er litt to mush! Nr 2 er vel litt yesterday/boring? Noen som har tips om hvor jeg kan finne de hotteste godbitene? TELL ME!


Skoene og bildene er lånt fra dinsko.no

 /kattalarsen


Jeg føler meg

kjørt over av en trailer. Helt crap.. Heldigvis føler jeg meg faktisk bedre enn i går kveld, for da gikk jeg bare å venta på å få spy. Det skjedde ikke, men gud så jævli å være kvalm så mange timer. Selvfølgelig i 6 tiden i går kveld "banket det på døra" og "tanterød" labbet rett inn. Har aldri følt meg så dårlig under det mnd besøk før, men jeg vurderer nesten å kle på meg en bleie hvis jeg må gå noen veier i dag. :p FLERE SOM HAR DET SLIK!


Vi fikk jo problemer med treningssentret vi skulle trene på, så vi har måtta flyttet til et annet treningssenter, og ble ikke lite glad da de sa at det var sentret som ligger i blokka :P I blokka mi :D Så nå må jeg bare trene, MÅ bare.. Kan ikke si at det er langt å gå eller noe.. Men uansett så gleder jeg meg til å komme i gang igjen! Bare håper jeg orker i dag.. (Les første avsnitt)

JEG VIL HA KAKE! Hver natt drømmer jeg om kaker for tiden. Nå vil jeg ha sjokoladekake eller vafler, men i går hadde jeg et sug på kanelsnurrer eller eplekake. Tror faktisk jeg blir nødt til å bake noe godt i dag. Hvorfor er jeg kvalm OG har lyst på kake? :P henger ikke sammen noe :p

Ligger ennå i sengen å koser meg jeg. Venter på at Sara skal ringe å si i fra om når vi skal trene litt. Får prøve meg litt fram, ta det rolig så jeg ikke ender med å "drite meg ut" første dag på nytt senter :p

 

Senere er det match. GLEDER MEG! Er så spent for baby sin del også, er jo helt nytt for han:)

Ha en fin fredag :)

/kattalarsen

 

 


Shopping..

Dro ut på hemmligoppdrag i dag ;)

Endte med dette ;

 

Me so tired!! men jaja :p

Snart får jeg dermalogica produktene mine, så da ser jeg nesten like fresh ut som Sara ;)

Middag..

/kattalarsen


NEW header!

Ser ut som det å få ny header har invirkning på folk. Var inne på topplista over Sarpsborg, og der lå jeg på 19 plass ;) Morsomt !;)

Sara laget header til meg i går, å vi skrattet bra når vi skulle lime meg inn ved tårnet :p Syns det ble ganske bra.!
Hva syns du? :)

/kattalarsen


STEMNING <3

Det har blitt en liten vane for oss to jentene når gutta drar på trening. Vi møtes om kveldene å ser på tv og prater. Nå har jeg tent lys i leiligheta og fått skikkelig kosestemning ;) Jeg venter bare på Sara :D

Slenger på kaffen og slenger oss på sofa.. Vi skal lage ny header til meg :)

/kattalarsen


This is what Im wearing today ;D

Tror jeg heller tar den svarte toppen ;)
Jeg skal på dødshemmelig oppdrag for meg selv ;) Kanskje dere får vite det snart.. Bare å følge med;)

/kattalarsen


Hotellkos, shopping, sminketips?

Det er i allefall det jeg kan se fram til fram til lørdagen :)
Kjæresten har booka hotell og hockeymatch billetta. Snille han.. Jeg får selvfølgelig shoppe og sminke er nok noe av det som står høyest på ønskelista.

Noen som har tips og kanskje litt erfaring om hvordan sminke som er bra for huden? Tar gledelig i mot:D

Nå er det tv kos med kveldsmat med baby resten av kvelden. Drikker en kopp god varm solbærtoddy../kattalarsen


hits