Et klinisk hjem

God kveld alle trofaste!

 

Jeg ser at mange av dere er innom hver eneste dag, tusen takk♥ Det er vanskelig å få nok timer i døgnet skal jeg fortelle dere. Samtidig må jeg bare skryte av sønnen min som virker å være født med riktig døgnrytme. 
Om kveldene prøver jeg å bruke tid til meg selv, husarbeid, og vi bruker tid på hverandre.  Desverre blir det seine kvelder og tidlige morgener. Halv ni er i tidligste laget for meg, men JA, jeg vet at jeg er heldig i forhold til mange andre.

-

Tilbake til overskriften.. Gjøremålene ser ut til å ha overtaket på meg om dagene. Det ser ut som bombenedslag her om kvelden og dere kan tro at ryddemanien min får kjørt seg ganske kraftig. 
Jeg er vel inneforstått med at jeg ikke kan ha det SÅ pent og pyntelig, å at manien burde legges på hylla så lenge jeg har en liten som krever det meste av min tid om dagen. Når kvelden kommer er man jo selvfølgelig klar for å lukke øynene selv. Høres nesten ut som jeg klager, men mellom linjene betyr det vel at bloggen blir ganske tilsidesatt om dagen desverre. 

Tankene har streifet om at bloggetiden min er over, men jeg har ikke så lyst til å legge ned ennå. Det er morsomt å se tilbake på hva man f.eks tenkte å gjorde på denne dagen akkurat for et år siden. Det er det som motiverer meg til å skrive videre. 
 Men men.. Slik kan det altså se ut hos oss..Velkommen!
 Nå skal jeg drikke opp teen min å legge hodet på puta.
God natt♥

 

 


 


Planer for gangen

Yes, det har tatt meg to dager å lage dette innlegget nå..helt merkelig at tiden bare løper i fra meg på denne måten.

Nå sitter jeg tilogmed med "best present ever" på fanget å skriver.

 

 

 

Vi skal ordne litt i gangen, og de som kjenner meg vet jo at ting ikke er uplanlagt når det kommer til interiør. 
Skapet er allerede under bygging så det blir morro når alt er på plass.
Under ligger et lite kollage av hva jeg har tenkt. 

 
 

 

 

Hva synes dere?

Nå er det puppetid igjen...♥


Uteplassen

 

Lillingen sover mere enn forventa i dag, så jeg får faktisk gjort noe. I det minste får jeg gjort noe jeg har lyst til.  Jeg har vasket to maskiner med klær ,og jeg er overrasket over hvor deilig det føles å gjøre litt husarbeid. Nå er jeg bare inne å gir lillemann mat, jeg sitter ellers jo ute i shortsen å koser med interiørblader og cola med isbiter i den sårt etterlengtede sola. 

-

 

På terassen har vi glassbord med stoler til fire. Etterhvert har vi planlagt en sofagruppe i rotting, men vi tok oss ikke råd til det denne sesongen. Det var også like greit siden været bare har gitt oss muligheten til å sitte ute tre ganger denne sommeren.

 

Jeg må ut å nyte igjen♥.. kos dere med noen små bilder så lenge!

 

 


Det er helt sykt.

Hei elsklinger!

Tusen takk for  alle fine kommentarer på innlegget om hårforandringen min. Dere er så gode♥


Her står bloggen åpen så fort jeg startet dataen, klar for et nytt innlegg -og slik har det stått siden i går kveld. Jeg hadde planer om å skrive et lite innlegg som skulle starte med "endelig me time", men den tiden ble akkurat så lang at jeg fikk skrudd på pcen før han begynte å knirke fra senga.
Det er ikke det, det er koselig å trøste det betyr bare at enkelte ting må bortprioriteres noen ganger, slik som bloggen.

Til det vil jeg si at jeg er ivrigere å twitre fra mobilen. FØLG MED HER

 

-

Jeg tror Jonathan hadde vondt i magen i natt, han var så urolig å hadde ekstremt mamma lyst. I tillegg fikk jeg DEN pakken tidligere i dag(bæsjebleie).
Det er fristende å gjøre det enkelt å ha han liggende i senga sammen med oss, men det blir så trangt og man sover så anstrengt at det gjør ikke noe godt. Dessuten vil jeg jo ikke lære han det heller, han henger nok på meg i løpet av dagen.  


Det går så fort -tiden altså! Han har blitt 5 uker og lillegutt bruker bleie nr 2 og enkelte klær i 62 allerede. Det er helt sykt. Nå skjønner jeg plutselig hva andre mødre mener med at man skal nyte tiden godt, jeg har aldri opplevd at den har gått så fort før.

 

I dag er det gjøremålsdag. Mannen var syk i helga så han unslapp all husarbeid. Ellers så blir det også noen viktige telefoner som har blitt utsatt  lenge. Hadde også tenkt en trilletur, men som sagt så går tiden så ektremt fort. Siden klokka 7 har vi; tatt en lur, skiftet 3 bleier, spist frokost og satt på en maskin klær. Tror dere jeg rekker alt jeg har planlagt? hihi Vi får se!?

  


Blond vs. Brunt

                                Jeg slo på stortromma her om dagen. Farga håret mørkere. Deilig med forandringer -det er jo det eneste jeg får lov av mannen min til å gjøre. Jeg har fått streng beskjed om å spare, så da får jeg bare gjøre det. hehe

 

-

Blir meget kort innlegg..lillingen våkna. hehe

Hva synes dere?

 

 


FORANDRINGER I STUA

Hei hei!

Jeg har en liten prins som har blitt skikkelig bestemt på hva han vil. Han liker allerhelst at mammaen alltid skal bysse han i søvn. Det er så koselig, men nakken min er stiv som en pinne.
Dagene består mest av å være hjemme, som regel inne så når jeg kjeder meg litt flytter jeg rundt på ting i stua med lillingen hengene i bæresele på meg. Da sovner han så godt og jeg får "stilnet" interiørforandingsbehovet.

Jeg klikket hjem noen søte, grove putetrekk i stenvasket lin her om dagen. Det gir følelsen av litt varme i stua vår siden vi har en ganske kald lys grå farge på veggene. Den nokså kalde blåfargen er også pakket bort -det nærmer seg jo faktisk høst selv om vi plutselig har fått tendenser til sommervær her i nord.
 

Vel her er kommet litt flere ting i stua nå som lillemann er kommet "i hus". Koselig med både vugge, babygym og vippestol♥ 

  

Ettersom lillingen har sovna her han "henger", så skal jeg prøve å få krøllet håret å lakket neglene. 
Vi skal nemlig ut å feire min lillesøster som fyller 20 år i dag! HIPP HURRA!

GRATULERER MED DAGEN LILLSISS/TANTE HEIDI!!

 

 

Følg meg gjerne på både FACEBOOK og TWITTER

 

 
 


Tut og kjør

Jeg må nesten si god morgen i dag. Selv om vi mer eller mindre har vært våken siden 05.30, har jeg ennå ikke kommet meg ut av morgenkåpa. 
Lillingen er så mye våken om dagene, det er spennende å se hvordan han nesten utvikler seg fra dag til dag. Han kan smile og han har begynt klagegråte for å få oppmerksomhet.

-

Jeg tenkte jeg skulle prøve å komme meg litt ut i dag. Max har gjort vogna klar for oss så det er bare å tut og kjør. Dessuten våkna vi opp til fantastisk vær så vi MÅ jo bare ut en tur. 

Under ligger bilde fra den første trilleturen♥ 

 

 

 

 

I går hadde vi besøk av tante Heidi. Fikk knipset noen fine bilder av de to. Se!♥Nå sovna lille på fanget mitt. Skal snike på meg litt klær i mens så jeg avslutter her.

Ha en solfylt dag! 

 


Tankene rundt/etter fødselen

Hei igjen!
Jeg merker det blir flere og flere dager mellom hvert innlegg, men jeg har rett og slett ikke tid. Eller det finnes vel tid, men da må jeg prioritere noe annet. Det handler om prioriteringer, og det er mye viktigere å få seg noe å spise enn å skrive på bloggen hver gang lillemann sover. Samtidig er jo bloggen som en liten dagbok -og er den eneste plassen jeg faktisk skriver noe som helst. 

-

 

Nå har jeg akkurat lagt lille i vugga å tatt meg ei skive brød  samtidig som jeg skriver. Jeg hadde vondt i såret i går kveld og har vondt i såret i dag -noe som helt sikkert kommer av større aktivitetsmengde enn anbefalt. 
Jeg har stygge tendenser i å stresse meg selv. Hodet mitt  er så fult av tanker hele tiden -mest av gjøremål og ting som burde blitt gjort, så kjæresten min har IGJEN anbefalt meg å bruke de siste to "ikke gjøre noe-ukene" til å ikke gjøre så særlig mye. Kjedelig er det og ikke minst vanskelig, men jeg har faktisk sjansen min NÅ så jeg burde gripe den.

 

-

 

Når det er sagt angående stress med gjøremål, kjenner jeg også at tankene ofte går til at fødselen endte i keisersnitt.
Jeg prøver å fokusere på at det viktigste var at det gikk bra med lillemann, men det er så utrolig frustrerende når jeg tenker på at jeg gjorde alt jeg kunne, for eksempel at jeg hadde tålt så mye mere smerte. Blandt annet hadde fødselen vært i gang med økende rier i over 24 timer før det ble bestemt keisersnitt. Da hadde jeg fått 7 cm åpning, epidural, drypp og vannet gikk. Jeg var ufattelig sliten -og var ikke "med" engang de siste timene, men jeg følte virkelig at jeg stod på målstreken. 
Husker godt at jeg ikke kjente meg veldig sjokkert heller da jeg fikk beskjed om at jeg skulle trilles ned på operasjonen, men allerede i heisen da jordmødrene spurte meg hva jeg følte kjente jeg på smaken av skuffelse. Den skuffelsen sitter enda igjen.
Selve opplevelsen var ikke noe traumatisk, det er det jeg føler inni meg nå som er det værste. Det er ikke som å være en ekte mor eller som jeg har gjort meg fortjent til det ved at det gikk den "enkle" veien, det er den følelsen av urettferdighet, og at jeg faktisk ikke vet hvordan det er å føde et barn. Jeg er skuffa over at jeg valgte å sove på intensiven i 4 timer i stedet for å takke ja til å se sønnen min for første gang. Det føles mindre ekte når jeg ikke kan dra ut å gå lange turer, bare det å være selvstendig på samme måte som "andre mødre" kan.

 
 Gynekologen fortalte at livmora mi var hjerteforma og at det kan være derfor at lillemann ikke klarte å snu seg med hodet ned som han skulle. Mest sannsynlig blir det nok heller aldri noen "ordentlig" fødsel på meg om jeg skulle bli gravid igjen. Jeg føler meg som en egoist som tenker og føler slik. Det er veldig frustrerende. 
Godt å få det skrevet ned bare. 


Jeg ville ikke for noe annet i verden vært uten sønnen min -han er det beste som har skjedd meg og gjør meg virkelig lykkelig♥   

 

 

Følg meg gjerne på både FACEBOOK og TWITTER

 

Ha en fin dag!


Vi har fått så mye fint til gutten vår

TENK at klokka er snart 22 allerede!! Jeg har tid til å sitte ned å blogge først nå. 
Lillegutt har vært våken så og si hele dagen -Eller han har hatt noen strekker på ca 15-20 min hver, men de er det heller ikke mange å skryte av.
Derfor har jeg vært opptatt med å bysse og kose heele dagen, så det har ikke vært noe "alenetid" for meg. Ikke det at det gjør noe, det er kjempe koselig å kose med lillemann, men nakken og skuldrene mine er stramme som felestrenger nå.
Han fikk mat og bad å sovna som en stokk. Det samme gjør nok jeg snart for jeg føler meg helt zombie i dag -det må nok være fordi vi stod opp klokka 09 i stedet for klokka 12. hehe

-

 

Vi har fått så mye fint til gutten vår. Noen gaver kommer fra "uventede" personer..Det betyr så mye♥  Alle gavene betyr så mye, men noen varmer litt ekstra i hjertet for de man får det ifra.
Pysjen og ugla med en kjempe søt bjellelyd fikk vi i posten her om dagen -helt uventa. Det var SÅ koselig å bli huska på (Marthe og Trym)!♥


Tøflene fikk vi i posten i dag av min mors gammeltante. Herregud så søte, og igjen; uventa♣ 

 

 

 

Mannen beiser veranda, men jeg tror jeg skal kvelde.
God natt♥

 


hits