Pust!


Jeg føler at jeg har fått gjort alt jeg hadde som mål i dag. Jeg trodde aldri at jeg skulle klare å finne fram verken støvsuger eller treningstøyet i morges. Øynene er usedvanlig tunge for tia og min favoritt aktivitet for tiden er å ligge som et  kryss midt i senga på morgenen. Det er DEN uka skjønner dere.

 

Uansett fant jeg fram både støvsuger og treningstøy. Begge deler ble utført med flid, så nå har jeg det kjempegodt med meg selv.
Vel, så gjenstår det bare en arbeidsdag...

 

 


HOME


WHEN IM WEARING

Jeg bruker alt for mye tid å penger på interiør. Egenltig kunne jeg kjøpt meg noen nye plagg å henge i skapet heller. Men det er vel slik at når manhar en lidenskap så tar det alt.

Jeg er nesten litt redd for at jeg kommer  til å se helt crappy ut hvis jeg en gang skulle få barn, for hvordan skal jeg få tid til barn, interiør OG meg selv!?

Akkurat nå skulle jeg nesten gått i graven for dette outfitet made by me!

 

Men det er vel heller treningsbuksa som stikker seg fram her. Innebandy trening i kveld, whoooho!

 

UNIK GLASSKRUKKE

Fikk denne av svigermor da vi var hjemme hos Max i helga. Passet meg perfekt. Aldri sett et så spesielt lokk.
Liker den! 

 


Når hjernen tar ferie

Okei, kun fra bloggen.. Hva skal jeg skrive om?! Hvor ble det av motivatorene?? Kanskje dette bare er en random blogg, blandt 1000vis av blogger. Kanskje dere synes dere leser det samme på min blogg som på et hundretalls andre blogger. Jeg ber dere!! Motiver meg!


Falldreams in an outfit
What love actually is

Når din beste venn bestiller billett for å besøke deg, bare for å holde rundt deg å gi deg en skulder når du trenger det..

 

 

Mange deler dine gleder,
all din muntre spøk og skjemt,
sanne venner deler sorger,
aner hva du holder gjemt.

 

NASTY STORY!

Etter at jeg for en gangs skyld skulel spise litt pommes med ketchup på jobben fikk jeg meg en aha- opplevelse. Jeg spiste ca 1 ts ketchup til pommes min, og to timer senere kom vi tilbake på pauserommet. Jeg vet ikke hvordan, men vi oppdaget at det var noe som kravlet i ketchupen. Og der var de ekleste krypene jeg noen ganger har sett. de så ut som en slags stor hudorm. 

Nå sitter jeg her med en sterk gold strike shot å prøver å drepe de ekle, små krypa.

Jeg spiser nok aldri ketchup igjen.. 

 

 3xfhy.jpg

 


JEANS
KjärlekElsker,elsker,elsker <3


Hjemmeplaner

God morgen!!.. For meg iallefall. Jeg har ikke kommet meg ut av morgenkåpa ennå, dere skal tro det er godt å vandre rundt her alene i morgenkåpe med rommet fylt av musikk og  en kopp fylt med hærlig kaffe. Dette har pågått siden klokka 10.00 da kjære dro ut døra for å dra med de andre gutta på kamp. Han er ikke frisk ennå så han skal nok bare se på, tenk for en selvpining?

 

 

Som sagt i går er jeg en morgen person, jeg elsker starten på en dag, denne dagen er intet unntak.
Jeg jobber i helga og det er egentlig ganske godt (jeg jobber så mye jeg kan).
Planen før jeg må avgårde er så styre å stelle her hjemme. Vi har en del planer gående, og jeg er kjempe spent på når de faktisk skal gjennomføres.. Dette innebærer også en dag til IKEA, som igjen betyr timesvis med overtalelse av min kjære samboer. Heldigvis er han enig i at det bør gjøres, men bare ikke når!

Planen er:

 
Flytte hylleseeksjonen til gangen. Fylle den med kurver. å vips! Masse lagringsplass.

 


(Dette er et gammelt bilde)

 

Der hylla stod skal vi plasserer dette:

LIATORP Vitrineskap, hvit Bredde: 96 cm Dybde: 42 cm Høyde: 215 cm

 

 

 

Blir bra dette da? 

 

Ha en super dag! :D
 

 


3 of me

Det har vært en flott dag i dag, desverre ikke av den mest innholdsrike mn jeg er fornøyd!

 

Jeg har fått trent litt sammen med Sara.
Jeg har fått ryddet og vasket 2 maskiner med klær.
Jeg har fått støvsugd (I dag også!!)
Jeg har vært på harryhandel i Sverige.
Omgjort stua til høst.
Avsluttet dagen med biffmiddag hjemme sammen verdens beste mann.Snart blir det film og litt godis også. KOS!
Dette liker jeg med jobbhelg. Kveldskos. Ja, jeg er fan av hjemme/kveldskos. Boring me!'

Håper alle sammen har en nydelig fredag. 

 

Det kommer bilder etterhvert av stua osv. Så følg med!

3 of me..

 

 SPORTY MEG!

God dagen alle sunshines. Morgenen og formiddagen er min favoritt tid på dagen.
Det kjennes som om jeg stod opp før sola i dag. Desverre har jeg ikke så mye å skryte av, solen stod aldri opp, klokka var 09.00 og det lå regn i luften. Men det var fordetom en helt ny og frisk dag. Ingen som har sagt å gjort noe dumt, ingenting har gått galt. Alt virker så perfekt, en helt ubrukt dag!


Vi har allerede gjort unna en treningsøkt på Sefa (me and Sara), og resten av dagen skal benyttes til litt husarbeid å kos med den syke mannen min. Lurer på om jeg skal kjøpe meg litt smågodis også!? Noen ganger er det lov, sant?
Uansett, i dag er en bedre dag enn i går; jeg føler meg pigg, flott og glad. Positiviteten er sjeldent så veldig langt inne, man bestemmer jo selv.. 

 

  

Denne sjokoladen smakte bedre enn vanlig sukkerfri sjokolade. Den inneholder "søtningsstoffet" Tagatose og smaker ikke SØTSTOFF! Jeg likte den og skal kjøpe flere av denne. 2 biter er nok. 
Kjøpes på http://funksjonellmat.no

 

HA en fin fredag! 


DET ER LOV Å DRØMME!?

Her hjemme er måling og planlegging veldig godt i gang. Desverre vet jeg jo ikke endagng når jeg kommer meg til IKEA. Ikke akkurat alle mens favorittplass å være!? kjent fenomen?

 

Jeg irriterer meg så fryktelig over at tvbordet vårt er for stort. Jeg vil ha et litt mindre og litt søtere, bare ikke mindre enn tven da!

 

 

Dessuten har jeg forelsket meg for dette skapet fra IKEA!

LIATORP Vitrineskap, hvit Bredde: 96 cm Dybde: 42 cm Høyde: 215 cm

 


BLACK!!

TOBO TV-benk, brunsvart Bredde: 114 cm Dybde: 50 cm Høyde: 66 cm Maks belastning: 65 kg Maksstørrelse for flatskjerm: 42 "

HENRIKSDAL Stol, hvit, Svanby grå Bredde: 51 cm Dybde: 58 cm Høyde: 97 cm Sete bredde: 51 cm Setedybde: 42 cm Setehøyde: 47 cm

 

Høsten kommer, og den kommer med kontraster diluxe! Jeg vil ha sort inn her hjemme å det skal være ramsvart mot det kalde hvite. Bare enkelte ting, ikke alt. Stolene skulle helst hatt helt sorte trekk på seg, men tenk; det har de ikke på IKEA!?

Unasett, jeg har høsten over meg, og jeg elsker det!

 hits