Slik har vi det hjemme :)

Her er noen bilder fra leiligheten. Skal vise bilder fra soverommene og garderoben senere når vi har fått orden der inne ;) Jeg bor vel fortsatt delvis i en koffert kan jeg vel avsløre ;)

Vi har ennå ikke fått vaskemaskin og oppvaskmaskin, men det skulle vi vel få i dag :D
Hd-dekodern vi henta på posten fungerte selvfølgelig, så vi har fortsatt ikke så mange kanaler. Håper det løser seg snart.
Nå baker jeg brød. Egentlig nyter jeg tiden som hjemmeværende og arbeidsledig, selv om jeg blir veldig rastløs.
Senere skal vi dra ut å leite etter slike:

 
I morgen får vi kanskje Tv-bordet også! :D Hadde vært så knall.
Dere får ikke vite hvorda det ser ut før vi har fått det ;)

Såå skal vi i badeland :D Wooho:D

BTW! Noen får gjerne designe ny header til meg !! :D

/kattalarsen

Det var dette som hendte...

Kan bare si, det blir nok noen lange dager framover. Etter jeg fikk "bestått meget godt" på fagprøven tirsdag har det bare gått slag i slag ;) Lykkelig meg i pausen under fagprøven ;) Ser ut som alt går bra ;)

   

Fikk blomster, klokke og en pins ;)

Vi dro ut å spiste på Vica på kvelden for å ferie meg, men også for å avslutte min tid på Altafjord Gjestegaard & Spa. Det var veldig koselig, men det var jo vemodig også på en måte. Resten av uka gikk med til good bye`s med familien og venner. Jeg og mamma laget helstekt indrefilet av okse og inviterte mormor og bestemor på torsdagen.NAM!


Jeg og Andreas startet nedover på Fredags formiddagen. Da vi kom fram fikk jeg et nydelig søtt smykke i hvitt gull med en liten diamand hos kjæresten <3
Å her er jeg nå!! Omringet av klær, sko og andre småting i selveste Sarpsborg. Må si dette virker som et evighetsprosjekt! !! Egentlig ganske perfekt for å ha noe å gjøre mens Max er på jobb og trening :)
I går fikk jeg en liten klump halsen og regner med det er reaksjoner på ALT som har skjedd. Det har nesten ennå ikke gått opp for meg at jeg greide det så bra på fagprøven. Det var så mye bedre enn forventet, så for første gang i mitt liv har jeg opplevd å ha gledestårer:D Jeg er så spent for tiden at jeg våkner i halv 8 tiden om morgenen.. Det er ganske godt, men dagen blir så lang ;) Lurer på om når jeg får en jobb osv. På onsdag skal jeg på intervju og det er jeg kjempe spent på.
Nå har jeg akkurat spist litt å drukket litt kaffe. Så nå er det på tide å ta seg av dette:WISH ME LUCK!

(PS: bilder tatt med mobiltlf. Slik blir det intil jeg har funnet minnekortet!!)

/kattalarsen

hits