Dåpsinnbydelser

Det værste er at jeg føler nesten for å skrive god morgen til dere. 
Grunnen er vel at først nå er dagen i gang på ordentlig. Vi har fått klær på begge to, mat i magen, lillingen har sovna (akkurat) og jeg er i gang med mitt.
I går kveld gjorde jeg og søstra mi ferdig invitasjonene å skrev de ut, så nå er det bare klippe,klippe å skrive,skrive før vi kan levere alle ut.

-

Senere blir det ut å spise sammen med resten av familien så det gjelder at mannen henter ned eska mi med klær som jeg pakket bort da jeg ble gravid og vi flytta. Det er nemlig ikke så mye som passer meg lengre av de klærne jeg hadde da jeg var tykk. hehe
Jeg har også lagt inn en liten bestilling på H&M..regner med at det ikke er så veldig mye som er skikkelig "IN"etter nesten ett år. 
Men det er hysj, hysj..ikke si noe til gubben..

  

 

 

 

Nå skal jeg legge litt sminke før vi skal avgårde..
Ha en fin dag!

 

 


Magen 3 uker etter

Hei mandag, hei hverdag!

Jeg sitter å hører på musikk, ikke min musikk -naboens..takk og lov for at musikksmaken ikke er helt ulik min iallefall..
Lillemann sover på sofaen her ved siden av meg, mens jeg gløtter til synkronstuping av alle ting.

-


Vi sov lenge i dag. Jonathan var ikke ute av pysjen før kl 13, og da skal det sies at jeg hadde fått på meg klærne bare en halv time før.
Vi bare koser oss alene i dag. Mannen jobber helt til seint, seint i kveld så vi må være hjemme å vente.
Det er rart å være helt alene plutselig..Det er ømt i såret, og jeg må plutselig gjøre litt ekstra i forhold til før da Max var hjemme om dagene. Det er litt rart at alt må planlegges nøye, nå er pumping og  amming for eksempel blitt så mye vikitigere enn en dusj -som forresten ikke er bare å hoppe inn i lengre. 
Det er rart at når vi skal avsted må ting planlegges til punkt og prikke slik at vi kommer oss avgårde i riktig tid. Lang tid tar det og det er ikke bare bare å få prioritert seg selv.
Jeg kan bekrefte at det ER nok vanskeligere å være alenemor kontra det å være to om ting, men toppen av kaka må være om du har tatt keisersnitt OG er alenemor -jeg beundrer dere!!♥
Erfaringer?

 

-

 3 uker er gått siden fødselen, og mye å har skjedd siden da. 
Siste gang jeg stod på vekta som gravid var den på nippet til å vise 70 kg.
I dag, akkurat nå viser den 57,4 kg. Lillingen tar GREIT mye næring av meg! hehe

 

Men rompa eksisterer ikke lengre, puppene har pådratt seg noen små strekkmerker og magen er som en brøddeig. Likevell føler jeg meg hverken ekkel, rar eller stygg.
Jeg er føler meg fornøyd med kroppen min tiltross for hva den har vært igjennom den siste tiden, og mannen gir meg ofte fine komplimenter.♥
Den største frykten var nok keisersnittsåret..jeg trodde jeg skulle bli seende ut som en kjøttrull  på magen, men man ser jo så vidt en liten stripe helt nederst på magen. Ingen sting heller, bare noen foreløpige strips. Jeg er lykklig for at såret ble så fint som det ble, dessuten er det jo langt under trusekanten også.

Her er noen bilder..

 

 

 

 


Spiseplassen

God kveld!

Tenk at jeg startet dette innlegget klokka tolv i dag tidlig.Tiden flyver i fra meg med baby og masse besøk.

Snakk om tidsflyvning -tenk at det er 3 uker siden i dag at lille Jonathan`en vår så dagens lys, det går jo så fort!!
Han har foradret seg masse å lagt på seg så mye. Jeg har gått ned 13 kg allerede -herregud!
Nå ligger han her i armene mine mens jeg prøver å lage et lite innlegg før vi alle tre tar kvelden.  

-

Vel som sagt, dagene går fortere enn flint. Mannen begynner på jobb i morgen etter 3 uker hjemme i ferie sammen med oss.
Det blir litt kjedelig å bli alene, så jeg håper mange kommer på besøk!!  

 

-

 

Noen spurte meg om jeg kunne legge ut noen bilder av kjøkkenbordet vårt.  Jeg må bare gjøre slik dere befaler. hihi
Her kommer bilder av spiseplassen + et lite familiebilde av oss <3

 


Jeg vil jo bare ha han inntil meg hele tiden

Hei igjen alle fininger!


Vi var jo som dere vet hjemme noen dager denne uka. Jeg lå inne med feber alle dagene så det var kjempe kjedelig.
Tror nok at det var en brystbetennelse på vei, men at jeg klarte å snu den i siste liten -jeg føler meg jo ganske fin nå så *bank i bordet*.

 

-
 

 Nå er vi iallefall hjemme igjen, og i dag har vært den store besøksdagen. Vi har hatt besøk av både onkel Tom og søskenebarnet mitt Marthe Elise. Senere kom også mormor med verdens søteste orkidè, litt klær til lillingen og maripankake til oss.

-

Nå på kvelden har lille gutt fått litt manikyr av mammaen sin. Han har jo stakkars klort seg så mye i aniktet at det var påtide å ta affære. 


På det siste bildet viser Jonathan fram ballen han fikk tilsendt av en kompis av Max som har sykla fra sverige til fotball EM i Ukraina. Vi lo godt da vi åpna gaven -syntes den var så orginal! ♥
 

  

 

Tiden gå så sykt fort. Snart er "pappas" ferie over. Det betyr også at Jonathan snart er 3 uker gammel. Jeg ser forandringene  når jeg ser på bildene fra sykehuset og de første dagene hjemme. 
Tenk at jeg har en så stor gutt allerede! Han går vel snart også, det er jo det værste av alt. hehe 

-

Jeg har ikke så mye å meddele annet enn at vi koser oss hjemme om dagene. Vi har foreløpig en "enkel" gutt som bare spiser, studerer oss og andre ting rundt om i rommet, så sover han..og heldigvis mange timer om natten i egen seng. 
 Men nå skal jeg slutte av her å heller kose meg med prinsen som ligger å sover på sofaen ved siden av meg. Jeg vil jo bare ha han inntil meg hele tiden♥ (Men noen ganger må jeg dele med pappaen også. hehe) 

 

 

Ha en fin kveld!

 


Mobilblogg: Årets ferie går til

Hei hei!

Vi har reist til bygda igjen. For oss blir ikke årets ferie lengre enn hit til Nyvoll-ikke det at det er noe galt i det, men det hadde ikke skadet om det var 10-15-20 grader varmere om dagen.
I dag har vi vært på hytta sammen med bestevennene, de som også skal være gudforeldre til Jonathan. Vi laget pizza å så den vakre minnekonserten på tv.

Nå er det natta mens lillegutt ennå sover..det ble nemlig minimalt med søvn i natt.


God natt!!
/Katrine

 


Heldigvis har vi fått verdens fineste baby

God kveld, god kveld♥

Jeg sitter her å dufter SPA-aroma langveis. Nakken å ryggen er godt innsmurt i olje, jeg har nemlig fått en deilig massasje. 

Her hjemme har vi spist biff i kveld. Det er første gangen jeg spiser et skikkelig biffmåltid siden jeg ble gravid. -Med skikkelig mener jeg jo at biffen var rød på midten og ikke gjennomstekt og nesten tørr.
Lillemann sover søtt i vugga si mens vi har satt oss forran tven med potetgull og litt brus for å se film. 

-

 

Jeg må jo skrive litt på bloggen før jeg lener meg tilbake i armkroken til min kjære♥ 


Vi var ute en tur i dag. Det er godt å lufte hodet sitt litt selv om dette været gjør at man nesten har lyst til å begynne å spise gråstein!
Man bare venter å venter å venter på godværet som til stadighet ikke dukker opp. Heldigvis har vi fått verdens fineste baby å styre med, så dagene blir jo ikke et sekund kjedelige uansett♥  Men som sagt; det hadde ikke skadet med litt varme iallefall..

 

 

 

Dere får ha en nydelig kveld å kose dere resten av helga. I morgen skal vi besøke bestemor, bestefar og onkel igjen♥

God natt!

 

 


Inspirasjon guttedåp

Vi skal jo døpe den lille prinsen vår i september. 
Lokale er i orden, og kirke er bestemt. I dag som jeg har en skikkelig rolig hjemme dag har jeg sittet å fundert litt på hva vi skal ha av pynt osv..
Vi skal prøve å bruke mest mulig av pynten vi allerede har hjemme slik at vi bare trenger å kjøpe de enkle tingene som servietter og lys.

-

 

Jeg vet det høres litt "psyko" ut at jeg planlegger dåpen allerede, men vi MÅ. For det første så er gutten så stor at dåpskjolen som han SKAL døpes i (samme som jeg er døpt i) må passe. Vi må også være tidlig ute slik at vår svenske familie får litt lengere frist på å ordne seg fri, overnattinger og evt flybilletter til en OK pris.

-

Under er litt inspo av hva jeg har tenkt på til nå.  

 

 

 
 

 

 


Det første familiebildet

PLUTSELIG fredag igjen!


Vi har vært oppe mange timer allerede selv om vi sov leeeenge. Vi bestemte oss i går kveld for å ha en skikkelig kosedag i dag. Det passer jo veldig bra når været er som det er, -vi har tilogmed fyrt i ovnen for det er kaldt i dag! 
I går hadde jeg smerter i magen etter min lille innsats her hjemme, så kjæresten har beordret meg på sofaen hele dagen.

Egentlig har jeg mest bare lyst til å vaske opp alt skittentøy, rydde og organisere. Iallefall nå som vi har kjøpt oss tørketrommel -det går så fort unna!!
Det kjennes som vi aldri kommer helt på plass, men den flinke mannen min har jobbet på spreng med småting som vi aldri fikk nådd på før Jonathan kom til verden. Men som sagt, nå er det hvile som gjelder, og jeg skal virkelig prøve å lære meg det nå før det får uheldige konsekvenser. Dette bildet var i lokalavisa noen dager etter lille ble født. Bildet er tatt bare noen timer etter vi stod opp dagen etter fødselen. Jeg hadde akkurat fått min første dusj etter keisersnittet da fotografen kom å spurte om vi ville ta bilde til avisa. Jeg nekta egentlig å bli med av disse grunnene, men jordmora overtalte meg med;- Ta på deg litt leppestift, det er klart du skal være med!!
Det ble ingen leppestift, men jeg stilte opp.

 

 

Første familiebildet av oss♥ 

  

 

God helg! 


Hjemme hos oss

 

Ahh, det er så hærlig når man føler man har satt kronen på verket. 

-

I dag har vi vært på helsestasjonen å veid lille for første gang etter sykehuset. Jeg kan nesten ikke kalle han for "lille" siden han er så stor, men det blir jo ikke helt riktig å skrive "store" heller om en så liten baby.
Nå husker jeg ikke eksakt hva han veide, men det var rundt 4200 gram. Det er ganske bra da han veide ca 3800 da vi dro fra sykehuset. Ikke så rart heller -puppen er det beste han vet♥ 

-

Helsesøster ba meg om å holde meg så mye som mulig i ro, men det er så vanskelig.
I dag har jeg vasket, brettet og sortert klær, bakt en kake, ryddet kjøkkenet. Jeg får svi for det nå kjenner jeg, for jeg har litt vondt.
 Av koselige ting har vi vært på helsestasjonen; som vi forretsen klarte å komme litt for seint til. Det er ikke lett å planlegge med en liten tass -Så fort man har kledd på alt så kommer det i bleia, da er det bare å begynne forfra. Vi har også vært innom bestemor å vist henne Jonathan for første gang. Nå på kvelden har vi hatt koselig besøk av Kristin og Ellen. Det var så fint å se jentene igjen♥ Fine gaver fikk lillegutt også. 
Når det er sagt; vi har fått mye fint av alle som har vært innom. Heldige er vi!! 

-

 

Jeg fikk spørsmål om å vise hvordan vi har det hjemme om dagen.. 
Her kommer noen bilder av stue og soverom
 

 
 

Følg meg gjerne på FACEBOOK  !!♦

 


Svarene på spm-runde + oppdatering.

Oj, tiden flyger jammen meg fort. 
Det har jo gått mange dager siden jeg blogget sist. Ikke rart, selv om lillingen bare sover å spiser så går tiden med til ting som for eksempel å dusje, sove og spise litt selv.
Jeg tror vi har fått verdens snilleste gutt -det er ikke mye lyd på den lille knotten; kun når det er tid for pupp, men aldri ellers. Han kan ligge i lange tider å studere ting, å han prøver virkelig å fokusere når man prater til han. Det er deilig å være mamma, og vi koser oss som foreldre♥

-

Akkurat nå holder mannen på å montere lysekrona jeg kjøpte for en stund tilbake.
Lille sover så søtt mens jeg må holde meg i ro på sofa..

 

 

 

Lysekrona ble ferdig montert mens jeg holdte på med innlegget. Fantastisk? ♥
 Jeg elsker den!!
 

-Her kommer forresten svarene på spørsmålsrunden.. 
 


-Hvor mange år er du?

Jeg er født 10.10.1990, så fyller altså 22 i oktober.

-Hva heter mannen din?

Mannen min er en mørk, kjekk svenske som heter Max Andersson.

-Er dere forlovet eller gift?

Nei, hverken enten eller..ennå♣

Ble du gravid med meningen?

Vi brukte ikke prevansjon på den tiden, men hadde egentlig ikke planer om å bli gravide ennå..
Det er dog det beste som har skjedd oss♥

Har du søsken?

Ja, jeg har to yngre søsken. Heidi på snart 20 og Ole Martin på snart 11.

Er du tante?

Nei, jeg er ikke tante.. men håper jeg blir det om en stund eller to.


Kan du legge ut bilde av huset deres (kjøkken,stue,gang,bad,soverom og ikke minst barnerommet) ?
Ja, det kan komme i et eget innlegg senere.  Ellers finnes noen bilder HER , HER og HER 

 -Hvor har du kjøpt den klokken som er på bildet? den er så fin! 

Har kjøpt den på en interiørbutikk på Amfi i Sarpsborg. Kommer ikke på navnet på butikken i farta, men klokka kosta ca 300 kroner. 
 

-Fødselshistorie? :D

Den kommer. Jeg husker ikke så mye på slutten så så fort jeg får papirene fra sykehuset.
Jeg kan si så mye som at fødselen varte i 25 timer å endte med keisersnitt.

 

-

Nå skal jeg krype inntil en nydusjet mann mens jeg har muligheten som lillemann enda sover.

GOD NATT♥

 

 


 


 


Mobilblogg: Vi har reist på ferie

Er det ikke hærlig med søndag dere? Det synes iallefall jeg. Mannen har ferie og vi nyter tilværelsen som nybakte foreldre. Alt er så nytt å spennende og det er tilogmed lett å stå opp om natten. 

Vi har campet hjemme hos foreldrene mine sammen med svigerforeldrene. Det er så deilig å avslappende her ute.. Men det skryter jeg jo alltid av. 
Den første trilleturen er tilogmed tatt -og pappen fikk trille. Jeg har det mye bedre nå smertemessig, og det blir bare bedre og bedre heldigvis. 

Nå er det vaffeltid. Jeg har enormt spisebehov for tiden. Noen som kjenner til det? 

Nyt dagen!!

/Katrine


 


Lurer du så svarer jeg!!

Jeg tenkte; kanskje det blir litt kjedelig med bare baby,baby,baby hver dag for dere?!
Jeg fyrer i gang en liten spørsmålsrunde.. så hvis du lurer på noe så fyr løs!

 

 

 

Lar stå til over helga: 

 

God fredag!

 

 
 


Heldigvis går smertene over og ikke kjærligheten

God fredag! 


Ahh, jeg opplever fullstendig lykkerus om dagen. Selv om vi skifter X-antall bleier og klær i døgnet så er det SÅ koselig. 
Lille er så snill både om dagen og natten foreløpig (bank i bordet), så her finnes ennå ingen søvnsultne eller gretne foreldre.
VI har besøk av svigerforeldrene som er hos oss på ferie.. -eller ferie.. Som den amputerte keisersnittpasienten jeg er så har de vel nok å henge fingrene i!?
Jeg tror uansett de koser seg her hos oss.

-

 

Dagene er ganske like nå. Iallefall for meg -jeg kan jo ikke gjøre så forferdelig mye.  Det er mye mere slitsomt å ikke gjøre noe her hjemme enn jeg trodde, for den stakkars mannen min må jo gjøre ALT.
Om natten må han stå opp for å skifte bleier og også legge lillegutt til puppen. Jeg ligger bare der som en og annen matstastasjon. Det tar meg sikkert 5 minutter for å komme meg ut av senga i tillegg til at det er ganske vondt og ubehagelig. Lurer på hvor lenge det varer? Erfaringer?


Men når alt kommer til alt; All ubehag er veldig verdt det når jeg ser på den lille klumpen min. Han er så vakker♥

 

-

 

Det ble et litt sytete innlegg merker jeg, men det er jo slik jeg har det akkurat nå.

Veldig bra, men veldig mye ubehag også pga såret. Heldigvis går smertene over og ikke kjærligheten♥
Jeg er så heldig å ha de to fineste prinsene i verden.. *klisjklisj* hehe
 

  

Mens jeg har sendt elsklingen ut med verdens største handleliste skal jeg slå på tven å kose meg forran den (kanskje jeg dupper litt?)
Ellers skal jeg bare beundre mitt eget lille mesterverk♥GOD HELG! 

 

 

 

 


Hjemme igjen

For en ubeskrivelig deilig følelse det var å dra hjem fra sykehuset i går.
Kanskje ikke så rart når vi kom dit i vente på en fødsel også. Tilsammen har vi tilbringt presis en uke på sykehuset i Hammerfest.
Lange, men spennende dager.

-

Jeg husker at det var litt vanskelig å gå rundt på barsel (vi måtte spise der) sammen med alle mødrene som allerde hadde fått sine små nurk, mens jeg..jeg kjente ingen tegn til at noe skulle skje.
Det kjentes som om jeg aldri kom til å føde..

-


Nå når jeg sitter her, og det allerede har gått 4 dager siden jeg fikk min helt egen lille.
Det ble en 24 timers fødsel som endte med keisersnitt..det var jo jo også forberedt på siden vi hadde en setebaby. 
Dagene på barsel var så fjerne..plutselig var jeg bare i ønskesituasjonen. Vondt ja, men det var så mange andre fine følelser som overskygget det hele.  

Nå er det så rart å tenke over at jeg ikke er gravid lengre, og at noe så nydelig kunne ha bodd i magehuset såå lenge.
Jeg føler ikke noe annet enn lykke nå iallefall -ja, og ikke minst melkespreng. Men livet er komplett nå som vi er en ordentlig liten familie♥

-

Sønnen vår skal hete Jonathan ♥♥
 

  

Mamma og Jonathan 1 dag gammel♥


 

Jonathan i vugga han fikk av onkel Ole Martin og hentesettet som bestemor har strikka. 
Her har vi akkurat kommen hjem fra sykehuset.  

 

 


Mobilblogg: En hærlig tid

Hei hei!

Nå er jeg det mye bedre med tanke på smertene.. Jeg beveger meg rundt, løfter lille gutt og har det bra. Det er klart - jeg er jo avhengig av smertestillende ennå, men blir mest paracet.

Nå ligger jeg i senga å tenker over alt som har skjedd på bare en uke. Jeg er plutselig ikke gravid lengre, jeg har fått en sønn, og den grønne missunelsen jeg hadde til barselkvinnene som trilte rundt med plaskurvene med sine babyer i, den er jo selvfølgelig borte. Nå er jeg der selv, endelig!
Jeg begynner dog å bli veldig klar for å komme meg hjemover med mine to elsklinger. Det er nemlig vanskelig å unngå sommerfuglene i magen jeg får om framtiden og alt som skal skje

...dessuten; sykehusmat..trenger jeg si mere? Hehe..


/Katrine

 

 

 


hits