Vemodig

Herregud, man skulle jo nesten tro at bloggen har ligget nede i 2 uker. Ikke så rart. Denne uka har vært prakket med flotte aktiviteter. Vi har vært på tur, fisket, badet, spist masse godt..ja for mye god mat, truffet folk. Det har vært helt hærlig. Nå kjenner nå at det skal bli litt godt å komme hjem igjen til oss selv, begynne hverdagen å treffe vennene i Sarps. 
Været har jo vært helt upåklagelig, vi har hatt sol å fint hele uka og uke 1 også selvfølgelig, da vi vår på Rhodos.
Jge kjenner uansett et lite snev av en panikk av at brunfargen fra sydenturen sitter så dårlig å forsvinner så fort. Så håper sommeren byr på varme kvelder med litt "vin og røyk" på balkongen som Sara sier. 

 

Det er kanksje litt tidlig, men jeg ser fram til høsten, en ny innebandysesong, hente fram saueskinnene å pynte med stearinlys og reinhorn i stua. 

 

 

  

   

Bilder fra fjellturen vi hadde på Fredag. I<3Finnmark


FOTOKUNNSKAPER

Jeg har pådratt meg den berømte sommer forkjølelsen, og på dette bildet ligger jeg faktisk under pleddet på balkongen å sover. Min kjære lillesøster har fått med seg dette blinkskuddet, visst ser det ut som jeg er våken!? hehe

 

 

 Kjære speider over havet. Dette er livet <3

 


..and Im fine

God morgen kjære lesere. 

Solen skinner og temeraturen klatrer gradvis oppover på graderstokken. Jeg våknet av at sola stekte fint på den sorte rullegardinen, så vi manglet bare vannet for at det skulle vært en komplett badstu på soverommet.
Jeg skal ikke klage, skjeldent man har værgudene med seg i så lang tid.

Halsen min er sår å fin og kroppen likeså, men jeg bryr meg ikke om det, har ikke tid til å være syk. 2 Paracet and Im fine. 
 

Nå skal vi spise litt frokost før vi tar fiskestanga med å går en tur på fjellet. Der skal vi være hele dagen og jeg lover å ta mange fine bilder. KOSER MEG!

 

 

 


Interior insp. by my motherMamma elsker lilla som dere kan se, og jeg er faktisk fornøyd med hva hun har gjort hjemme. Dere skjønner kanksje hvor jeg har fått "tendensene" fra?
Liker det!

  


IDYLL

Bevares hvor heldig vi har vært med været i ferien. I dag har vi arbeid i hagen her hjemme. Jeg har bare storkoset meg hele dagen hvorjeg har vandret rundt i pappas t-skjorte, og "sokker i sandalene". Jeg elsker å ordne å styre. Styr och steller som Max sier. 

Jeg er rene handywoman her jeg har gått rundt med hekk-klipper og jord over alt!

Nå er det grilling som står for tur, eller spising for min del. Mamma og pappa lager mat sammen. og pappa er "bbq master" 

 

 
INTERIØRFUNN I SKOGEN

 Vi gikk en lang tur i dag, på fjellet. Ubeskrivelig deilig her ute. Verdens friskeste å reneste luft. Det lukter av hav og skog på samme tid, å jeg legger så godt merke til alt ting nå som jeg kommer hjem igjen. Tenk at jeg har oppvokst her, hatt overdose på fin natur. Jeg har vært heldig!
Jeg fant dette reinhornet på ei myr, og tok det med meg. Vi skal sage og pusse det, tenk så koselig det blir til vinteren å pynte med lys og saueskinn. Jeg gleder meg litt kjenner jeg.

 

 So this is my home town. Hvite huset nede til høyre. Fint eller hva? 

 


DAGENS MIDDAG!

 

 
LYKKE

Er det rart jeg er for travel til å blogge om dagen? Vi har jo ferie og er hjemme hos mine foreldre oppe i Finnmark. 
Aktivitetene står i kø her kan dere skjønne.
Jeg stod opp tidligere i dag, de andre har ennå ikke gitt livstegn fra køyene sine. 
I mellomtiden har jeg bakt lavkarbo rundstykkerEr det noen som kan gjette hva den aller første middagen ble etter at vi kom hit? 

 

 

Uansett, her kommer bildedryss..

 
Vi har sittet på balkongen helt til solnedgang.. Spist, drukket og koset oss med nesten alle de viktigste sjelene i livet mitt samlet rundt ett bord <3

 

 

Jeg laget lavkarbo eplepai til dessert..

 

På kvelden fikk Bram (Kjæresten til min beste venninne) og Max (min) teste ut disse overlevelses draktene. Det er viktig å kjenne om de er tette..

 
 

Noen som likte seg!

 

Nå skal jeg vekke opp de andre å spise hærlig rykende fersk frokost!

Håper alle har det fantastisk! 


VI HAR DET SÅ FINT

Dagen startet med en stk uthvilt og avslappet Katrine. Solen skinte og frokosten ble innatt ute på "platten". Den fineste plassen om sommern er nok  Finnmark. Noe finere finnes ikke, og verdens flotteste plass er i mine øyne hjemplassen.

 

 


STILLHET

 

 

 

Nesten hver kveld har vi sittet på balkongen vår på hotellet, koset oss og tenkt at livet er en hærlig afære. De siste dagene satt vi også lykkelig uvitende om hva som ventet oss hjemme i Norge. Vi har tilbringt mange timer forran tven, internett, lest å satt oss inn i hva som virkelig har skjedd her hjemme. Vi kan nok ennå ikke forstå hva som skjer. Det legger virkelig lokk på de glade følelsene vi har over å ha vært på ferie. 
Tankene går til de som sliter, som har mistet sine nære og kjære på denne brutale måten. 

 

 

I natt skal vi opp og ut. Vi setter nesen hjemover til Finnmark og det skal virkelig bli godt å se "mine egne" igjen. WHAT ARE WORDS

Jeg kan ikke skjønne det som har skjedd. Å komme hjem fra ferien til en slik tragedie, triste mennesker hvor enn man snur seg, at lille, gode Norge kan bli rammet av noe så forferdelig trist som dette som har skjedd. 
Jeg har vel som egentlig alle andre få ord om den tragiske hendelsen.

 

Mitt lille land <3

 

 

 


NÅ ER VI

Straks på tur ut døra. Kofferten er veid, og jeg har med meg 15 kg bagasje bare jeg. 
Vi gidder ikke veie kjæresten sin engang, den er så lett! hehe

  

 


SATAN I GATAN

God morgen alle sammen. Den store dagen har nå kommet og vi er straks på vei til varmere strøk. 
Kjære har sagt at dataen får bli hjemme og at 1 ukes ferie er på gang.

På teposen min i dag står det "forgive yourself". Et perfekt utsagn for meg i akkurat i dag 

Jeg har vært våken tidlig. Musikknedlastingen min ble ikke så vellykket i går, så nå håper jeg at jeg når det i dag. Btw, elsker "satan i gatan"- albumet til Veronica Maggio. Give it a try!
Har alle en fin dag? 


Min skal bli fantastisk om man ser bort i fra tett nese og vonde bihuler. Det er ferie dere, og jeg elsker det!

 

 


 


DETTE SKJER! Bøker?

Det var ubeskrivelig godt da den siste arbeidsdagen før ferien var over. Vært på koselig kaffebesøk hos naboen i formiddag, kjørt litt tur osv.

Akkurat nå laster jeg ned en masse godmusikk som skal brukes under flyturen om kjære evt skulle finne på å lukke øynene å sove søtt. En hærlig mix av godlåter som Ryan hjalp meg med. Er så greit å ha noen med ekstakt samme musikksmak, bare be å sende over! hehe
Neste på lista er farging av bryn og veings av kofferten.. Nesten sikker på at jeg har noen kilo for mye gitt.

Sommerfuglene herjer vilt i magen, jeg er spent, nervøs, glad og gledings på samme tid. I en evig mix kan det bli litt slitsomt. Jeg skal ikke klage, jeg er HELDIG!Om noen har en bokanbefaling tar jeg gjerne i mot!?  Jeg må nok finne meg en på flyplassen i morgen..

 

 


FERDIG MED DET VÆRSTE

Jeg hater å pakke. Dette skal være med på tur. Mangler bare toalettmappa til slutt så er vi klar. 

Lurer på hvor mange kilo jeg har!?

 

 


hits