Siste Kvelden..

Bildet under er "velkomstfesten". Nå skal vi "desverre" ut å ta "avslutningsfest"- blir det jo for meg. Har hatt det så utrolig bra her i sverige, allerede 2 uker har det blitt! Sykt så fort det har gått. Tenk at i mårn reiser jeg til Oslo.. Gleder meg til å treffe Merra igjen. Kjennes som jeg har värt uten henne lenge..:)

Nå skal man spise kylling salat för vi stikker å tar et glass rödvin eller 2, eller 3.. 4 :P

FORRESTEN! Noen som har sett INVENCION å fårstod den!? Tell me! Didnt gt it!:/

/kattalarsen

Å NEI!!!!

Våknet denne morgenen med at jeg kjente meg slik:Har verdens såreste hals. Som den reklamen på tv om repsils. Dem har vel alle sett? Å NEII!!! kan man jo bare tenke! 2 dager til sydens varme land, og her sitter jeg med sår hals.
Kjäresten har dratt i begravelse, så jeg kan ikke få litt eksta care`ings av han i dag:( Det hadde värt så godt. I stedefor så MÅ jeg faktisk shoppe siste rest i dag.. Når shopping blir et ork, da har jeg nok ganske sikkert feber.
Det er jo et kjent fenomen da at jeg alltid blir syk når jeg er på ferie. Flere som har det slik?

Ha en fin dag allesammen i allefall :D

/kattalarsen

Stem på min sko!!

Trykk på bildet og stem på min sko!!:D

Mina designade sko på NELLY.COM

Syns du også det?

Hvor spennende er det å drive å blogge når man ennå ikke har fått kamera, og overföringsdingsen til mobilen ligger hjemme..!? Ikke särlig morsomt. Har så mye jeg vil fortelle om, men det blir litt dödt og kjedelig når man ikke har noen bilder å vise til!? Eller. Bloggingen min blir iallefall ikke så morsom. Jeg elsker bilder, og leser sjeldent gjennom innlegg uten bilder. Särlig lange innlegg. Kjenner du det slik?

Iallefall er 2 av 3 uker unnagjort av ferien, og jeg haren iten angst fölelse i magen siden det har gått veldig fort. Det beste her nede ( i Gävle/Sverige) er varmen. Elsker late dager på stranden og i sola. Man kan jo selvfölgelig ikke glemme IKEA/shopping som kommer på en god andre plass.
Nå venter det meg 1 uke i Malaga med Merethe, noe som også betyr at man må väre borte fra kjäresten!! :/ 1 uke!! djises, tenker dere! Her snakker vi 5-6 uker uten MY LOVE.. Så noe blandede fölelserpå jeg innrömme at je kjenner i kroppen.. Jeg reiser opp til alta 1mnd etter sydenturen. Skal jo ta fagbrevet:D Det blir hur bra som helst:D Også kommer jeg ned til sarpsborg i innflyttet leilighet. Vi var der 1 natt i forrige uke å flyttet inne alle greierne, og det ble kjempe fint!! Bilder kommer, det lover jeg!:D
I dag kjöpte vi en ny TV. 42" må det väre, og plasma er ikke helt feil;) Hyggelge priser har de jo også i sverige, så det er jo helt toppers.

Nå blir det vel dusj, så skal vi vel bare sitte ute å "myse" litt.. Spille kort. Det går jo trossalt ann å sitte ute her om kveldene i motsetning til Finnmark.

Ha det så bra allesammen:)

/kattalarsen


Old flower power!


Nye kjolen (skjörtet) jeg fant på mörkeloftet hos mormor:)


Kofferten jeg kjöpte i dag:D Begynner å bli klar for å reise på söndag:D


Ble kort innlegg, men må pakke pakke för jobb!

/kattalarsen

Noe av det jeg skal SELGE!:D

På Torsdag skal vi ha garagesalg, og dette er noe av det jeg skal selge..

og masse andre småting:D

Nå er det "gestapo" rydding og vasking.. vi er ute på søndag:D

Ha en fin kveld..

/kattalarsen

Flere som har..

innedag i dag? Iallefall skal jeg slappe mest mulig av. Huseieren skal på denne dag ha visning av leiligheta..og vi ligger som to slakt i hver sin ende av sofaen.. Deilig er det, kunne vært bedre uten det som ble konsumert i natt, men jeg føler det er verdt det.. Lenge siden jeg har hatt det morsomt:)
Astrid og meg :)

Litt dårlig kvalitet..ble tatt med mobil i en bil som kjørte fort:P
Akkurat vekka kjære.;) Fikk fram et smil gitt;)

Fineste <3

Blir sløving resten av dagen nå:) Ser på volleyball. I like volley..
Flere som gjør det samme?:D

Ha en fin dag!!:)

/kattalarsen


Ups and downs...

Regner med at det er slik livet er. Noen ganger skal man vel ikke være så enige..
Å vi har en slik tid nå. Regner nok med at det har EN DEL med flytting å gjøre. Leiligheta vi skal flytte til er jo ikke akkurat billig, og jeg vet at vi begge tenker på det økonomiske og at vi ikke vil slå oss selv personlig konkurs akkurat. Ingen av oss har fått jobb ennå, men håper at det fikser seg ganske snart.. Jeg må jo ta fagbrevet før jeg kan ha den ære av å søke jobb som faglært kokk. 1 uke til vi drar nedover nå, og vi er nok ikke halvveis ferdig ennå. Å det hjelper vel ikke særlig når man er sur på hverandre hele tiden.?
Når det er sakt, så hadde vi en fantastisk fin kveld ut i går. Først spiste vi biff, senere dro vi på city. Jeg drakk vin og han drakk øl:) Kjempe koselig. Senere kjøpte vi chips og guacamole å så film i halvrus;) Da koset vi oss..:)
Nå skal jeg dra på polet å kjøpe litt godis..;) I kveld blir det kveld hos Astrid bella <3

Ha en fin dag..

/kattalarsen

Er penger alt?

Når man er ung og etablerings fasen kanskje?
Følt det noen ganger? Ulykkelig eller stressa fordi du ikke har penger nok til å gjøre akkurat slik som du vil!?
Jeg vil være i sverige i 2 uker, flytte til sarpsborg og dra 1 uke til syden.. jeg er veldig spent på om hvordan jeg skal få dette til å stemme i forhold til penger.. Jeg vil jeg vil jeg vil reise..  Og jeg vil ha nye ting til den nye leiligheta,
Men får vel ta det jeg har og kjøpe nytt etterhvert som tiden går..og pengene strekker til.. i mellomtiden får jeg nøye meg med det jeg har. Og da blir det tema: turkis der nede.. og ikke limegrønt som jeg planla!:p
Hva syns du jeg skal velge?
    
@google

Hadde satt pris på litt respons!:D

Nå har jeg sprunget i 28 min på mølla + trent styrke på overkroppen..:D
Nå er det dusj,så jobb..Ha en fin dag <3

/kattalarsen

hits