"Så nå vil jeg bare føde.. I DAG! "

Halla søtiser!

 


Jeg har noen skikkelig sløve dager skal jeg fortelle dere -eller jeg prøver jo å gjøre noe siden det er kjedelig å bare se på tv hele dagen. Men jeg er jo så trøtt og tung så det er ikke så lett.
I dag for eksempel har jeg planer om å legge nye trekk på senga, så jeg har hengt ut dynene til lufting. Jeg har også vasket- og brettet en maskin klær og ryddet litt på kjøkkenet.
Tiden går litt saktere nå mener jeg og etter at jeg har sittet å sett litt på setefødsler på nett kjenner jeg meg rimelig utålmodig og veldig klar for å få babyen min. 
Samtidig føler jeg meg litt stressa over at det ikke skal skje noe innen onsdag. Jeg har på en måte onsdag som en tidsfrist, og hvis lille ikke har kommet til da er han/hun kanskje for stor for meg for å føde. Vi må iallefall måle på nytt.

 


Jeg har vel slått fra meg tanken om at den kommer til å gjøre et rundkast å komme seg rundt i riktig leie, men jeg håper jo alltid i det lengste..-man må jo håpe!?
Det er uansett ikke så viktig for meg lengre. Jeg er ikke redd lengre, bare motivert til å utføre en setefødsel. Alt for det øyeblikket den ligger på magen vår og det øyeblikket jeg ser lille hjertet og pappaen sammen♥ Så nå vil jeg bare føde.. I DAG! Eller som Max ofte sier om meg når jeg har bestemt meg for noe; -det skulle helst skjedd i går.hehe 

-
 

 

De fleste snumetodene jeg har funnet på nett er prøvd.. Untatt det å stå på hode (da spyr jeg). Det er nok litt sent nå som jeg er 39+2 uker på vei uansett.
Nå tenker jeg bare å få fødselen i gang. GIVE ME PAIN! hehehe
 

 
Har du noen tips til å få i gang fødselen? 


Planlagt fødsel så langt

 


Det er mange som har vært veldig spente på hva vi skulle få vite på sykehuset i dag.

Vi ventet i mange timer både på ultralydundersøkelse og røntgen og det ble konkludert med som vi visste at lille ligger i et skikkelig seteleie.
Heldigvis ligger han i et rent seteleie slik at det absolutt fantes mulighet for å føde normalt. Et rent seteleie vil si at den f.eks ikke sitter på føttene, men den ligger dobbelt med rompa ned i bekkenet og beina rett opp. De ble anslått at det var en ganske stor baby vi har i vente som allerede skal være ca 3600 gram. 

 


Vi fikk ingen konkrete svar før vi hadde fått tatt røntgen av bekkenet. Bilder ble tatt og vi fikk nok en gang se et bilde av en baby med rompa rett ned i bekkenet mitt.
Så var det bare å vente. Det skulle liksom bli avgjort hva som skulle skje, og vi visste at om bekkenet skulle være for lite hadde vi hatt babyen i armene ved hjelp av keisersnitt en av de neste dagene.
Det ble ikke slik. Jeg fikk vite at jeg hadde et godt og romslig bekken å ble beroliget med at det skal gå helt fint å føde vaginalt for min del. Så da får vi håpe at det skjer noe i løpet av uka, for neste onsdag (den 4 juli) må vi tilbake igjen for å anslå ny vekt/størrelse på lillebabyen -da er det ikke sikkert at det er plass lengre for den "lille" kroppen til å fødes "normalt".
Hun sa at babyen vår kunne se litt "rar" ut de første dagene, og at de heller ikke kunne måle lengde på grunn av at beina mest sannsynlig står rett opp. 
Jeg er så glad vi fikk vite så masse i dag, nå er vi jo kjempe forberedt på det meste tror jeg. 

 


Babyen ligger/sitter ca slik. 

 Så send meg masse fødestøv! Vi ønsker oss nemlig en baby i løpet av de nærmeste dagene♥ 

 -

 

Det ble en litt sein oppdatering i dag. Jeg sovna som en stein på sofa noen timer etter at jeg kom hjem. Faktisk kjenner jeg meg ennå så trett at jeg godt kunne lagt meg for kvelden. 
Det blir vel slik også!? 

 

 


Uke oppdatering: 39

Lillegutt:

Termin: 05.07.12 (menstermin: 10.07.12)
Dag: 273 (9 til termin)
Uke: 39 dag 0
Vekt: 3600 gr
Full lengde: 51 cm

Utålmodig: Nei, ting har forandret seg veldig nå som vi fant ut at lille lå i seteleie.

Kjønn:  En liten gutt sa jordmora på UL nr.2. Vi får se, vi har begynt å bli litt usikker.

Navn: Det er vi enige om hvis det blir en gutt.?

Utstyr vi mangler: Nå er vel det meste klart. Fant ut at vi har litt få laken til "sengene" :) Ellers er det meste på plass.

Vektøkning: Nå 13 kg.

Strekkmerker: Ikke på noen andre plasser på kroppen enn der som piercingen satt. Jeg synes også at piercinghullet ser mye finere ut enn jeg hadde trodd det skulle gjøre på denne tiden. Jeg tok ut piercingen allerede i uke 11, så jeg tror at det fikk muligheten til å gro litt før alt begynte å strekke seg så forferdelig. Så et lite tips til nygravide; ta den ut tidlig!

 

Hevelser og vann i kroppen: Helt sykt hoven i beina. 

Aktivitet: Mye mye aktivitet. SÅ vondt når han trykker hodet opp i mellom ribbeina!

Hode ned: Nei, har en liten luring i seteleie!

Kynnere: Ja, masse kynnere som blir hardere og hardere.

Sulten: Fortsatt bare dødsulten om morgenen, om dagen spiser jeg som jeg gjorde før.

Matkick: Klarer meg IKKE uten isbiter!

Plager: Urolige ben, halsbrann/sure oppstøt, tett nese. Lille er i seteleie! 

Humør: Sliten! Men ellers fin

Neste kontroll: I morgen på sykehuset.

Høygravid: Ja! 1 uke og 2 dager igjen til terminen!

 

  

 

Dette er kanskje det siste magebildet og kanskje den siste ukeoppdateringen som blir gjort med lille hjertet fremdeles i magen. Bildet sier mere enn tusen ord -jeg kjenner meg akkurat slik utrykket mitt viser på bildet.
I morgen skal vi på sykehuset, og jeg må si; jeg gruer meg ikke så mye som jeg trodde jeg skulle gjøre. Jeg er utrolig nok mest spent på hva som skal skje, og det skal bli veldig godt å få svar på alt man lurer på. Det siste legges i bagen i kveld før vi drar avgårde i morgen tidlig -og hvem vet, kanskje vi kommer tilbake med en liten luring.!? ♥ (Eller som det nederste bildet med loveheart på sier: Bad boy..hehe)
 

-

I dag har jeg sovet HELE dagen nesten. Jeg hadde en litt urolig natt med skikkelig vondt i ryggen. Jeg tror det er fordi jeg ikke snur meg av meg selv i søvne, jeg må våkne hver gang for å snu meg. 
Da har jeg som regel ligget NOEN timer i samme stilling slik at jeg har dødsvondt i kroppen når jeg først våkner.  Men men, nå kan det ikke være så forferdelig mange dagene igjen!? 

 

Kom ut lillingen!♥

 

 
 


Ny sjekk hos jordmor i dag, med ny UL og hele pakka.

God kveld!
En liten oppdatering...


Stod opp 06.30 i dag, kjørte mannen til jobben, vasket badet og kjøkkenet, bretta klær å satt på en ny maskin klær før jeg kunne ringe jordmor. 
Jeg har gått å trippet hele helga for en ny sjekk hos jordmor i dag.
Med ny UL og hele pakka.  Hadde håpet på å få prøve vendingsakupunktur, men det kunne virke som den lille luringen satt med ganske godt nede i bekkenet, så det ble ingen nåler på meg. Det er nok uansett for sent å begynne med snuing i uke 39..
Litt trist, men jeg har også blitt ganske vant til tanken på at jeg mest sannsynlig kommer til å få en litt annerledes fødsel.
Jeg fikk snakket masse med jordmor og både keisersnitt og setefødsel -så jeg har fått litt ekstra "kjøtt på beina" når det gjelder viten om hvordan det går til med de forskjellige typene fødsler. 
Om jeg er for liten i bekkenet blir det jo keisersnitt, og da blir det jo mest sannsynligvis ikke så mange dagene til. Jordmor sa at jeg bare skulle pakke med hele "fødebagen" på onsdag når vi drar til Hammerfest på kontroll. 

-

Ellers har vi shinet leiligheta, hatt middags besøk av lillesøster og svigerbror og "kveldsmatbesøk" av Merethe og Bram.

Nå er det bare tv- switsh før bedtime med kjæresten mens jeg prøver å sitte litt høyt med beina. Anklene mine er nemlig like store som resten av leggen -det ser jo helt sykt ut!
Men TENK! Snart har vi et lite hjerte å passe på♥  
 

 
 

 
 


ikke så usannsynlig...

Først vil jeg bare si; tusen takk for alle kommentarer på forrige innlegget. 
Dere gjorde meg full av ro og ikke minst håp.♥

Jeg har lest litt på nettet og der er slettes ikke så usannsynlig at lille kan snu seg igjen nå som han har klart å snu seg gale veien.
 Jeg prøver også ut kjærringrådet som sier at man skal ligge på alle fire med rompa i været noen ganger om dagen. På mandag skal jeg ringe jordmor igjen og jeg får kanskje tatt akupunktur også -Det er jo verdt å prøve det meste!?

 Tenker selvfølgelig over det konstant og det er ikke så lett å tenke på noe annet når man ikke helt vet hva man skal forberede seg på.
Jeg har iallefall ikke tegn til fødsel enn så lenge å det er litt "godt". Kan ikke beskrive følelsen man får i kroppen, men den er ikke så god selv om man har kommet seg over det største sjokket. Vil jo mere enn noe annet ha lille i armene snart på samme tid.


-

I dag skal jeg bare kose meg sammen med familien å prøve å ikke tenke så mye, det er jo en hærlig dag♥

 

 

 

 


Seteleie!!

Det var en mindre koselig tur hos jordmor i dag.
Alt så bra ut med både meg og lille, men lillingen ligger med rompa ned nå og det bekymrer meg veldig.
Vi vet ikke annet enn at han må ha snudd seg for han satt jo ikke som støpt i bekkenet forrige kontroll 
Det måtte to jordmødre til og en UL før vi konstaterte i at det var hodet som var oppe å stanget meg i ribbeina.

 

 


Det er jo ikke farlig, verken for meg eller lille akkurat nå, men ting ble liksom helt plutselig ikke som jeg hadde tenkt meg. Det ble et sjokk når alt har vært så fint fram til nå, så får man høre at ting ikke er helt som det skal være til syvende og sist.
Nå skal jeg til Hammerfest på onsdag, så får vi se hva som skjer. Er redd det er litt sent å begynne å snu når jeg allerede har blitt 39+1 til den tid, men jeg får bare vente å se hva legene sier.  
Det kunne virke som at babyen var bevegelig, så jeg øyner jo et lite håp om at han kan klare å snu seg før den tid -selv om jeg ikke helt tror på det selv.

 

Jeg føler meg litt tom akkurat nå. Det er liksom mye som skal tenkes igjennom. Plutselig skal jeg begynne å tenke på om jeg vil føde en setefødsel eller om jeg vil ta keisersnitt. 
Det er så rart at man ikke tenker seg det fra starten av -jeg var liksom helt klar for å føde "normalt" og gledet meg til den opplevelsen. Nå gleder jeg meg bare til det hele er over.  
Alt dette blir vel gjerne verdt det når lille ligger der å ser på meg♥


 

 

38+2 


Babyshower

Jeg følte meg som verdens heldigste jente i går♥
At man kan bli så overrasket. Merethe hadde lurt meg trill rundt -jeg skulle bare hente henne hos søstra for at vi skulle dra til Ragnhild for å spise reker.
Da jeg ringte Merethe for å be henne løpe ut, ba hun meg komme inn siden hun var litt forsinket med det hun skulle hjelpe søsteren med.  
Jeg ble kjempeoverrasket og stum når hele gjengen satt i sofaen å ropte (noe som jeg ikke husker hehe)  Og jeg skjønte faktisk ingenting før Merethe sa; Velkommen til ditt babyshower. 
Kunne ikke annet enn å ikke si noe rett og slett, jeg ble så overveldet.  

 

Hadde en utrolig morsom, fin og veldig minnerik kveld i går takket være verdens beste Merethe som hadde styrt i stand alt dette for meg.. og selvølgelig May-Lene, Ragnhild, Mamma, Søster og Anja.
Dere er fantastiske♥

 

 

 

Merethe og meg. Litt forskjell på tykkelsen! hihi 

Reker i terteskjell. mmmm 

Cupcakes med lyseblå glasur.. Se bleiekake også! :D
 

 


Vi hadde quiz og "sjokoladesmake-konkurranse fra bleier". Premier til vinnerne inkludert.  
Jeg/vi fikk mange søte gaver. Det kom ikke med på bildet, men jeg fikk en forundrings pakke "til mor" også. Den inneholdt mange forskjellige hud og hårprodukter.
Vi fikk pledd og bamse, uro, bæresele, sommerklær og sokker, og noen søte kort.


Alt i alt en hærlig kveld med en hærlig gjeng! TUSEN TUSEN TAKK♥

 


Kjærlighet

På tide å gå i det litt romantiske hjørnet. 
Jeg satt å så på gamle bilder og jammen meg dukker det opp mange fine minner. 

-

Minner av kjærlighet♥

 

 

 Jeg elsker deg, livet med deg, alt ved deg. 
Jeg elsker fortiden med deg, elsker tankene om framtiden med deg.
Jeg elsker deg♥ 

 


Uke oppdatering: 38

Lillegutt:

Termin: 05.07.12 (menstermin: 10.07.12)
Dag: 266 (16 til termin)
Uke: 38 dag 0
Vekt: 3400 gr
Full lengde: 49 cm

Utålmodig: Ja, nå lurer jeg veldig på når det skal skje noe!?

Kjønn:  En liten gutt sa jordmora på UL nr.2. Vi får se, vi har begynt å bli litt usikker.

Navn: Det er vi enige om hvis det blir en gutt.?

Utstyr vi mangler: Nå er vel det meste klart.Vi mangler bæresele og babysitter, men vi har bestemt oss for å ta ting litt etterhvert.

Vektøkning: Nå 13 kg.

Strekkmerker: Ikke på noen andre plasser på kroppen enn der som piercingen satt. Jeg synes også at piercinghullet ser mye finere ut enn jeg hadde trodd det skulle gjøre på denne tiden. Jeg tok ut piercingen allerede i uke 11, så jeg tror at det fikk muligheten til å gro litt før alt begynte å strekke seg så forferdelig. Så et lite tips til nygravide; ta den ut tidlig!

 Hevelser og vann i kroppen: Ja, her sees ikke forskjell på legg og ankel fortiden. Hendene er også ubøyelige avogtil.

Aktivitet: Masse aktivitet. Nå merker jeg at lille skvetter til av plutselige lyder rett forran magen. Den skvetter også om det kommer en brå bevegelse som f.eks et lite " plutselig klapp" mot magen. Søtt?

Hode ned: Ja, festet og klar.

Kynnere: Ja, masse kynnere. Men jeg føler meg heldig som ikke har hatt noen form for smerter i svangerskapet før nå.
I morges og ut på dagen har jeg hatt kynnere med "magesmerter" men ingen mønster med det. Kommer å går men ikke regelmessig.. 

Sulten: Fortsatt bare dødsulten om morgenen, om dagen spiser jeg som jeg gjorde før.

Matkick: Klarer meg IKKE uten isbiter!

Plager: Urolige ben, halsbrann/sure oppstøt.
Det er skikkelig tungt om dagen, f.eks husarbeid er som en skikkelig hard treningsøkt. Puppene er også blitt veldig ømme.

Humør: For det meste glad og fornøyd.

Neste kontroll: Nå på torsdag.

Høygravid: Ja! 2 uker og 2 dager igjen til terminen?

 

 

Det synes kanskje ikke så godt men både mamma og mormor syntes at magen min har sunket noe. Det kan kjennes litt sånn ut for plutselig kjentes ikke bh`en så stram lengre.
Jeg er litt usikker på om jeg ser det selv -kanskje litt, men det er utrolig hvor fort jeg venner meg til kroppen min. Jeg merker ikke forskjell fra uke 30 til nå selv om forandringene er enorme.

Selvfølgelig ser jeg forskjellene på bilder, men man glemmer så fort at det er helt utrolig.
 
Hva tror dere? 

-

Jeg har hatt en veldig avslappende dag til nå, det regner som bare det. Våknet klokka 06 i sta med magevondt og kynnere. Kjæresten masserte litt på ryggen som hjalp litt. Da han dro på jobb stodd jeg opp 
spiste litt før jeg sovnet noen timer på sofaen igjen.

Jeg føler meg helt uggen i kroppen, helt rar, litt ubeskrivelig... Kanskje noe er på gang snart? Det hadde ikke gjort noe nå så man blir ganske spent kan jeg si.
Man får bare vente å se rettogslett. Lillehjertet er jo her snart uansett -det begynner å bli virkelig at ventetiden snart er over?
Tiden FLYGER avgårde.

-

Jeg har iallefall klart å bake tre gode brød, så håper kjæresten blir glad når han kommer hjem. 
Mamma har også vært en tur på kaffe og det var jo selvfølgelig veldig koselig?

 -

Jeg tror nok det blir sofa resten av kvelden. Jeg føler meg helt merkelig..hehe

Ha en fin dag♥ 

 
 


Med ens fick allting mera mening, långt mer än det någonsin haft

Tjolahopp!
 

Nesten to dagers stillhet fra denne kanten, men ingen fødsel på gang å meddele. Selv om jeg skulle ønske at ting begynner å skje snart virker det ikke som lillingen i magen har det så forferdelig travelt med å se dagens lys.
I dag har jeg vært sammen med vennene heeele dagen. Det ble både lunsj, middag og tilogmed kvelds-te før vi kom oss hjemover. 

-

Nå skal jeg kose meg litt i armkroken før det blir kvelden.♥
..kanskje jeg får sneket til meg litt massasje?!.. hihi

 

-

Legger ved noen bilder mannen tok i helga..


 

 

 

 


En smak av sommer på terrassen

Det er så vakkert her ute hvor jeg er vokst opp. Tenk at jeg ikke har lagt merke til det før nå heller -nå som jeg har bodd borte en stund.
Når Nyvoll bader seg i sol og man kan sitte til langt på kvelden under paviljongen å bare kose seg med noen stearinlys og se på den fine solnedgangen sammen med familie, da kan ikke livet bli bedre..tror jeg.
Så nå vet dere hva jeg gjør akkurat nå. KOSER MEG! 

  
Håper alle har en fin fin helg! 
Nyt den!

 

 


Den nye kommoden er på plass

GOD FREEEDAG! 

 

Tenk at man kan bli så lykkelig av et møbel!? Jeg tror jeg er liitt over gjennomsnittet opptatt av interiør, og hjemmet vårt blir et evig prosjekt.
Jeg går veldig fort lei, og jeg sitter konstant å ser mer rundt etter nye løsninger. Jeg bytter rundt på ting sikkert en gang i uka, så her har ikke tingene tid til å stå i fred og ro å bare støve ned.


-


Vi fikk den nye kommoden i går og jeg må si at den er tilnærmet perfekt.
Tven og høytalerne skal henges på veggen -og da blir det nok litt mere gjennomført. I tillegg håper jeg at lysekrona snart dukker opp i posten slik at vi kan henge den opp over stuebordet.
Vi tar bare litt og litt av gangen her i huset, mannen er ikke så rask på avtrekkeren så det hender det blir litt konflikter når jeg er av den stikk motsatte sorten. 
Men det blir nok bra til slutt.


-


Her er noen bilder av forandringene som har skjedd til nå, og selvfølgelig bilder av den fine kommoden. Enjoy!

 

 

 

 

Vi var forresten en tur innom fødestua for omvisning i dag. Det kjentes SÅ rart, men samtidig skal det bli veldig koselig å få ut denne overaktive lille krabaten♥
Jordmor sier at det kan jo skje når som helst nå og det gjør meg utålmodig, på samme tid det er bare så kjipt å tenke på at det faktisk jo kan ta bortimot en måned til før lille kommer. Ut skal den jo, jeg vet det, så jeg skal nyte tiden før det til det fulle (prøve iallefall). Så i kveld skal jeg på kino med vennene. 
Akkurat nå må jeg halvveis ligge for at jeg ikke skal klemme lillingen flat kjennes det som. hehe
Gleder meg til alt♥Ha en superduper helg!

 

 

 


I min egen lille boble/ Gjett dato

Jeg kan jo nesten starte innlegget med å si god kveld!
Jeg våknet klokka 06 i dag etter en skikkelig urolig natt -kjørte like godt kjæresten min til jobben for å se om jeg våknet litt, og for å komme i gang med dagen. Også for at jeg skulle ha bilen om jeg hadde lyst til å gjøre noe i dag.
Vel, jeg sovna en time på sofa i ca 09 tiden og nå sitter jeg her med sukkertøyposen og fjernkontrollen som nærmeste nabo. De siste dagene har vært utrolig kjedelige, men i dag er jeg bare trøtt.. Nelly er hos mamma å pappa så jeg er liksom helt alene.
 Planen er bare å forbli under pleddet store deler av dagen, jeg skal nyte min første dag i permisjon!

-


Tenk at jeg snart skal bli mamma, det er fortsatt ganske rart å tenke på.

Om bare noen dager eller små uker ligger det en skatt i armene mine -en hærlig følelse♥ 

 

 

Det har gått så fort, og i dag er jeg 37+3 uker på vei -uten tegn til at noe skal skje innen de neste MÅNEDENE!!

-


Det hadde vært morro å få alle med på å gjette dato for nedkomsten.
Hvilken dato tror du lille kommer på?  

 

 

♦Terminen er 5.juli. 
♦Mensterminen er 10.juli 

 


Nye kjøp: Interiør

 

Tror dere jeg er mye i ekstase eller?
Vi mangler en del møbler hjemme, og med min kresenhet får det heller stå "tomt" til jeg finner noe jeg liker.

-

Jeg søker daglig rundt etter møbler på forskjellige butikker på nettet, og (u)heldigvis for meg fant jeg en kjempefin kommode på Skeidar -i Tromsø.
På en "kompiskjøring-side" på facbook var det en kjempesnill sjel som ville ta den med til meg allerde i MORGEN! iiih! Lykkelig!
 Så jeg ringte skeidar og de hadde 1 igjen inne! Flaks for meg så nå er den på vei til meg?

-

For sikkert to uker siden bestilte jeg lysekrona på bildet under. Jeg fikk 50% rabatt så det var bare å slå til. 
Jeg synes iallefall at den er kjempevakker og gleeeeeder meg til den kommer -det blir nok lekkert. 

 

 

 

 

I dag har vi vært å kjøpt litt blomster også. Vi var nede på Elvebakken blomster her i Alta. Gud så mye fint! AT jeg ikke har vært der før er jo nesten en skam. Vel, så lenge lommeboka sier ja så blir det vel en liten tur i nærmeste framtid også. Det ble to søte oliventrær og 3 store fine hortensiaer som forøvrig er min favorittblomst. 
Jeg hadde lyst på noen søte eføy til å ha inne, men det så ikke ut som de hadde det. Men tenk at jeg fant noen på REMA av alle plasser.  

 

 
 

-

Nå skal jeg krype ned i armkroken til min kjære♥

Ha en fin kveld!

 

 


Til føden skal jeg ha med meg:

Jeg begynner å bli ganske klar kjenner jeg.
Alt må være på stell om dagen iallefall.
Bagen står så og si klar på soverommet til både meg og lille, og det skal bli så rart den dagen vi må dra med oss fødebag og stelleveske til bilen.
Jeg mangler selvfølgelig de "vanlige tingene" i bagen ennå som toalettsaker og morgenkåpe, men det pakker vi bare ned rett før vi drar. Med mindre jeg går over tiden så er planen å føde her i Alta, så da har vi muligheten for å dra hjem å hente om det skulle være noe viktig som er glemt.   

Til føden skal jeg ha med meg:


♦HELSEKORTET
♦Joggebukser
♦STORE gode truser 
♦Noen forskjellige ammebh`er
♦T-skjorter
♦Ammetopp
♦Hettejakke
♦Morgenkåpe
♦Sokker
♦Innesko
♦Ammeinnlegg
♦Purelan-brystsalve
♦Lipsyl
♦Bind
♦Stort badehåndkle
♦Mykt dopapir
♦Toalettsaker+hårføner?
♦Kamera+lader
♦Lesestoff
♦Mobil+ lader 
♦Drikkeflaske/ Energidrikke
♦Noe å spise; Nøtter,kjeks eller sjokolade


 

Glemt noe viktig?

 

 


 Til lille skal vi ha med:


♦Stelleveske
♦Body
♦Bukse
♦Sparkebukse
♦Hentesettet(hvis det ikke er en veldig varm dag da)
♦Lue
♦Noen bleier
(hvis vi blir å føde på sykehuset og må kjøre hjem over fjellet)
♦Flaske
♦Våtservietter
♦ Smokk
♦ Et lite teppe
♦ Bilstolen (Ferdigmontert i bilen, Max!) Glemt noe viktig her?
 

  

Hjelp meg å fylle inn hvis jeg mangler noe DU mener jeg har glemt. TUSEN TAKK♥

Husk å like facebook siden min HER !!   

 


 


hits