SE! Endelig:D

Må virkelig beklage på det sterkeste til dere som evt har valgt å følge med på bloggen min, men tiden og ukene bare flyger avgårde og jeg stresser som en tulling for å få alt til å gå i hop.

Men til nå har vi klart å få:

Leilighet!!:DBestilt billetter til Oslo:) (Kanskje det blir syden med Merethe også) <3

Strålende:D

Hva skjer hos dere?:D

/kattalarsen

Snart er det på tide å finne fram..

vinterdressen å dra ut å grille. Ikke skulle vi få noe særlig St.Hans vær her heller. Men vi venter i god tro på at sommeren er like rundt hjørnet.:)

Check lista mi gikk nesten som planlagt, bare at det ikke ble noen trening i dag. Kjenner en sigende hodepine pga massajen og da tør jeg ikke å trene.. blir sikkert liggende inne med hodeverk hele dagen da, og det vil man jo ikke når det er årets grilldag:)


Såå, litt grillforberedelser.. :) Grillspyd med marinert kylling, paprika, champinjong, og mais med hvitløkssmør..
Dette skal være til senere:)


Ha en fin St.hans allesammen:)

/kattalarsen

What to do?

Slenger inn dagens TO DO list før jeg må stikke på spa:)/kattalarsen

Hærlig..

Vi har fortsatt små problemer med leilighet og jobb i Sarpsborg, men har FORTSATT troen på at det ordner seg til slutt, og særlig for snille jenter som meg:D;)

Men i dag har jeg bare vært på jobb, egentlig.. først jobb, så hjem, laget enkel middag;) så gikk jeg og Merethe en tur og etter det møte på jobb igjen:)
Men i går var vi i elva:)

Vi drakk solbærtoddy, hadde bål, spiste kjeks og løste kryssord. Bram fisket jo selvfølgelig mens vi måtte øve oss til st.hans feiring;)Hærlig gjeng <3


Men nå er det nattinatt:)
Har fri igjen og skal på SPA i morgen:D Massasje.. Gleeeeeder meg:D

/kattalarsen

Middagstips!! Poboy` :D N.A.M ! !

Dette laget vi til middag i dag, En god blanding av Scampi med sursøt saus, hvitløksdressing, sylteagurk, spicey biffkjøtt, salat, pitabrød, og fresht tilbehør. mmm, får vann i munnen allerede nå igjen;)

Mmmm.. Kjempelett og kjempegodt!

Nå skal jeg sove:)

/kattalarsen

Må jeg kjøpe nytt?

Typpisk at kameraet mitt ble "ødelagt" bare sånn helt plytselig før vi skulle i bursdagen til mamma. "Objektivfeil" står det. Gørr irriterende! Nå må jeg levere det inn. Egentlig har jeg mest lyst på speilrefleks-kamera. Det er så morsomt å leke seg med det.. dessuten er jeg jo litt opptatt av det litt mer fancye. ;)

Er det noen som har et speil refleks kamera å annbefale meg? Ikke superstort  og litt sånn for nybegynnere.!?
Skriv gjærne en kommetar om det:)Nå skal jeg lage mat med Merethe og Kjæresten min <3
Hva vi laget og oppskrifter får dere se senere:)

/kattalarsen

SE hva jeg fant...:D

Da jeg ryddet i klærne mine i går fan jeg en jeans shorts som jeg kjøpte for 3-4 år siden på en "shappe" i Luleå/Sverige. Tok den på meg og satt som støpt, i år også:D Ble så glad! Elsker den.Nb! speilet er ikke så skittent uten blitz;)
Er veldig fornøyd med arbeidet mitt, og at jeg har klart å fjerne en så stor del av klærne mine. Nå skal jeg levere de til Aksis type "Fretex". Orker jo ikke å ha med meg så mye når vi flytter. Dessuten så blir jo de klærne som ligger bakerst i skapet aldri brukt!? Kjent fenomen hos flere?


 Flink?:D

Nå skal jeg spise frokost først mens jeg skal kikke på Finn.no hva de har av leiligheter til oss i Sarpsborg. Max sa til meg i går at jeg fikk velge hva jeg ville, og det er jo ikke så værst. (Vi begynner å bli stressa.no)
Drømmen er vel helst:Men det er nok tidlig å tenke på allerede nå, siden vi ikke vet helt hvor vi blir å slå oss ned..

Uansett..Ha en flotters dag:D Jeg skal jobbe fra 15.00-22.30

/kattalarsen

Jeg har vært på SALG!! :D

Kjæresten spurte om vi skulle dra en tur på city, og denne jenta sier ikke nei.. kjøpte dette:)Den ene av de nye skoene jeg kjøpte på nelly har jeg ennå ikke fått brukt. Glidelåsen er ødelagt. Tenkte å ta de med til en skomaker snart. Men jeg er så treig:S


Endelig var den på salg.!! 50 % på Bik bok;)


Stilige detaljer. 


Tight med slangeskinns mønster og glidelås lengst ned, en MÅ HA;)
75 kr på Carlings


Ennå en tights. med skinn på siden, hele veien ned.Undertøy fra Bik Bok.

Det beste er at alt var på salg, så betalte rundt 400 kr for alt!

Eneste jeg føler jeg mangler for tiden..(selvfølgelig mye man mangler) men jeg MÅ HA sko med kilehæl.. Tips? noen, link meg?!! Føler meg nesten små desp, men jeg er uber kåt på slike sko for tiden. Altså ikke akkurat seksuelt, men jeg føler at jeg MÅ HA ja;)
 
Nå skal jeg rydde hele klesskapet.:) Ikke akkurat kooos, men må nesten bynne en plass siden det nå er 3 uker til vi flytter!:p Gi meg styrke/oppmuntring til å rydde å pakke kjære dere;) hehe

Ha en fin kveld.

/kattalarsen


Outfit

Tok bare noe enkelt i dag, siden jeg skulle stikke ned på spaet. Som forresten var kjempe vondt:p Tok dyprens i aniktet å det føltes som ho skulle klemme ut halve hjernen min;) Men til gjengjeld fikk jeg ganske slett hud.:)Nå skal jeg spise litt, så trene å etter det kanskje ta en runde på city:)

Ha en fin dag <3

/kattalarsen

Boller:D

Vi hadde så lyst på boller, så det gjorde vi veldi enkelt. Å Max fikk hjelpe til å bake, siden han hadde så lyst på!:P (ikke no kjære mor) ;)

Kjøpte en pakke Regal skillingsboller...Fylte med sjokolade og rosiner..
Max forstod ikke at man skulle "trille dem ut".. Så han bare kastet de fram og til bake i hendene sine.
Søting <3


I stk som har kommet seg i joggedressen og fjernet sminken ja;) GAL!!


Smakte godt;)


Nå skal jeg på SPA! Hvor hærlig er ikke det!?:D

Skal ta hudpleie, peele ansiktet. Det blir så deilig! Fikk gavekort hos mamma på 1000 kr. Pluss at jeg hadde et som jeg hadde spart fra jula.. så det blir 1500 kr:D Heldige meg..


@google

Ha en strålende dag:)

/kattalarsen


Hvordan er det mulig?

Leiligheta vi hadde fått forsvant like fort ut av hendene våre. Så slik som det ser ut for øyeblikket, så får vi sette møblene på gata når vi kommer med dem til sarpsborg om 3!! uker. Men når det er sagt, nå sitter jeg bare å drømmer om lyse rom. Jeg vil jo helst ha en ny leilighet, med nytt kjøkken og fliser på badet.. Og slik tenker jeg få det også.
Liker å ha det fint rundt meg, og da er jo selvfølgelig leiligheten ikke et unntak.
Men alt jeg ser for meg er hvitt og lyst, for da trives jeg!:DNoe sånt kunne jeg tenkt meg...Og dette er veldig min stil.


Bilder fra google.no

Og badet noe som dette:)


Man kan jo drømme. Akkurat nå mangler vi en trivelig leiliget i Sarpsborg og det bekymrer meg!.
Meeen, alt ordner seg vel for snille jenter i guess?Feelin` Nicaah;)

/kattalarsen

Det føles så rart.

Nå er det under 4 uker til vi skal være ute av leiligheta. Og setter kursen mot Sarpsborg. Det føles kjemperart. Max har ikke tenkt til å bynne å pakke før ca 2 dager før, men jeg tror ikke han forstår hvor mye som faktisk er her. Bilder, kopper og kar, og for å ikke snakke om 4-5 kurver fulle av småting. Jeg som da flyttet for litt UNDER ett år siden, vet at det blir MYE rot, og at man må jobbe hardt hvis man skal gjøre det på bare 2 dager!!
Jeg tenkte jeg skulle ha garagesalg på mye. Vi har jo mange fine ting. Det meste er vel max 2 år gammelt, så her er vel mange fine skatter. Jeg har rett og slett ikke plass til alt på lasset;)
Hvor morsomt er det ikke å starte på nytt??:D Kjøpe alle nye fine tin på nytt, og alt i en og samme stil!? 


             
Mye man kan velge mellom. Jeg har ikke sett leiligheten ennå, så jeg vet ikke helt hvilken stil jeg skal ha.
Men det blir kjempe spennende.:)

Nå skal jeg avgårde å trene litt, blir bare seinere og seinere. Kommer meg liksom ikke opp om morgenen, så nå stod jeg opp for ca en halv time siden.
Er det flere som har det slik? Vrangsøvd?

Ha en fin dag.
/kattalarsenHemmeligheten avsløres..

Disse som jeg holdte på med på fredagskveldenDet var en sang jeg hadde skrevet til mamman min <3


Det skulle man ikke tro

..at helga skulle bare fyke avgårde i et JAFS!! Jeg har ikke engang hatt tid til å bruke PC`en på hele helga. Det har gått så innmari fort.

Vi feiret mammas bursdag.mamma <3Meg og Merethe <3Kjæresten, mamma og meg:)Søster fikset håret mitt :)

Søndagen var en sløvedag, men fikk en kjempe hærlig tur i elva, med bål og greier.. Så koselig.

Meg med de nye klærne jeg fikk av kjæresten min for noen uker siden:)

Fine kjæresten <3Beste og Theo:)

Når kjæresten våkner skal vi jogge oss en tur til Komsatoppen. Skal bli deilig :D

Hva gjorde du i helga?

/kattalarsen

Forberedelser, grilling, MAS!:p

Har gjort så masse i dag. Søster har klipt meg, jeg har laget den siste kaka.. den ble slik!Totalt misslykket, men sikkert god:)

Og mens jeg har styrt med denn hemmeligheten, som jeg forteller dere om senere:Har kjæresten min grillet. i 8-10 grader i SHORTS!:p Men han sier at slik gjør man i sverige;)


Så nå er det prøve fiksing av hår. Jeg skal ha clips i håret. Søster blandet 3 forskjellige farger. Gleder med til å krølle dem i morgen. Da blir jeg kjempefiiiin:)
Nå er håret som dette..

 

Det var litt shit i sta da jeg skulle prøve de nye øredobbene og den ene knakk:S Skal prøve å få bytta i morgen. Håper virkelig det går.
Nå er det kveldsmat før natta:)

God natt..

/kattalarsen
hits