Ny dag, nye muligheter! (trekkepusten)

Sitter her og presser i meg tidenes tørreste mûzli før jeg skal på spenst. Feilberegnet mûzli og biola, hadde hatt for mye mûzli i skåla før jeg helte på med biola,  til min forskrekkelse så var pakken nesten var tom!
Men mat må man ha:D Elsker ICA sin Crunchy Mûzli:)

Jeg starter på arbeidhelg igjen. Så ha en fin helg allesammen å husk å nyt den. Mange er ganske sjalue på de som er så heldig å ha fri hver helg:) 

Klem Kattalarsen:) <3

Det er SÅ ulovlig!

..men har hatt en så crappy kveld at jeg skjønte at jeg trenge utløsning av endorfiner!

cryface, æ vet!:p

føle meg allerede bedre!!  så nu e det PH:)


Forresten.. Dette virker!!

Dette burde alle prøve!:) Det funker:)

Register deg her!!:D


På mormors mørkeloft:D

Der var det mye spennede, babyklær fra mamma var liten, og masse morsome småting.. En eldgammel koffert og ting som er tilbake på moten.. Alle burde ta seg en tur på bestemor/farmor/mormor sitt loft.. Her er mange sjulte skatter:)


Ellers så bør dere også de hva jeg selger:)

Se det her !!:)

Ha en fin kveld allesammen:)SAALG!:D Hvem syns DET er kjedelig?

Ikke jeg iallefall, å for første gang har jeg det.. se HER KOM Å KJØP!:D Klær for raskogingenting;)

Her kommer klær..belter og etterhvert vesker også.:)
Ta en titt. Mye av det har blitt for lite til meg. Eller så har jeg bare aldri blitt å bruke de.

Kun seriøse henvendelser. Sender når jeg har fått penger på konto.

Tunika str M. 30 kr. Brukt 1 gang.             Skjorte str 36. 20 kr                 T-skjorte str M (liten) 20 kr


I kveld:D

Nå får jeg snart ikke lukket skapdøra på klæsskapet mitt, så jeg ble tvunget til å rydde opp der. Fant masse klær/belter og vesker som aldri har blitt brukt, eller kommer til å bli brukt, å masse av det har blitt for lite til meg i løpet av året faktisk:p Så tenkte jeg sku legge de ut her, å forhåpentligvis er det noen andre som har brukt for det.. :) Her blir det søte t-skjorter for småpenger..  Følg med i kveld:)


Look what I made:)

Kjedet meg litt her hjemme når kjæresten var å så på fotballkamp.. Malte et nytt bilde:)
Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det men slik er det når kreativiteten blomstrer:)
Hva synes du?

Ha en fin søndag:)

JEG ER SUNN:D

Har vært kjempeflink i dag:D Var på spenst å trente kondis. Etter det gikk jeg til Merethe for å hente hunden hennes, Theo:) Vi gikk ca en times tur, å det var skikkelig deilig temperatur ute:)
Må ærlig innrømme at jeg la meg på sofa etter middag, å det var kjempedeilig:D
Men så får man så lyst på noe godt, å jeg hadde så lyst på frukt. ¨Så jeg dro på butikken å kjøpte frukt og bær for 200 kr!!:p Men det er jo verdt det til siste krone... Det er godt OG sunt:D Så nå sitter jeg å koser meg med det andre glasset mens jeg skriver dette.  Trenger ikke å ha dårlig samvittighet heller. (man har vel gjerne det etter et halvt kg goderi sånn ca midt i uken?:p Men ikke denne gangen. Faktisk så husker jeg ikke sist gang jeg spiste godteri.

DEILIG;D

Også måtte jeg kjøpe meg noe som jeg har siklet på lenge;)Elskbar!! H&M på SALG!:p 100 kr.. Im happy;)

Nå er det natta:) klem
 

Dagnes tips;)

Ønsker meg oppvaskmaskin!!
Nå sitter jeg her med en god kopp sjokoladekaffe og knekkebrød, å moter meg opp til å ta verdens største oppvask!
Når jeg trener hver dag før jobb, så når jeg liksom ikke å ta så mye oppvask, klesvask og det som hører med til husarbeid!
Så jeg unnet meg å sove litt lenge i dag..(noe som ikke skjedde);) Max stod opp kl 08.00!!!! for å dra på fisketur!:) Is-fiske;) Han er sikkert nybadet når han kommer hjem;) tenker på overvann på isen;)


Har blitt medlem på vektklubben.no. IKKE fordi jeg vil slanke meg, men jeg har bestemt meg for å finne ut hva jeg spiser, å at jeg tenker litt over det. Et riktig kosthold er vel noe av det som er vanskelig å opprettholde som kokk. Man har ikke tid til å spise når man bør spise, så begynner man med å ta litt mat her og litt mat der, bare for å få i seg næring. Så nå har jeg bestemt meg for å ta meg tid til å spise, å prøve å spise riktig. Jeg synes det er spennense å legge sammen kalorier, å i det minste så hører det til som en viktig del av noe jeg kan få bruk for i noen jobber i framtiden. Magen min er alltid så oppblåst, så dette er et slags ekspiriment om hva som skjer:)
Alle burde prøve det. Registrer maten du spise, så får du se om det er bra for deg det du spiser. Der er mange fine matoppskrifter, som er sunne,gode og enkle. OG det er helt gratis:)
Dagens tips:) I dag skal jeg kose meg:DKanskje litt dårlig å se, men det er bare å gå inn på vektklubben sine sider å se deg litt rundt:)
Husk! Du skal ikke nekte deg sjøl noe, tenk mengder så er det meste av jobben gjort:) Det er lov å smake:)

Forresten.. BLIR så sommersyk av å se sola.. Har så lyst å bare ta på meg en søt liten kjole å springe rundt i barføtter:p Men i går SNØDDE DET! hmm..glede meg til å flytte til sør;)


Jaja.. Ha en fin dag allesammen. Jeg skal jobbe;)

God Morgen:D

Sitter her å inntar dagens første måltid:) Noe av det beste man kan spise til frokost er vel nettopp dette:) Bra for kroppen er det også, og jeg kjenner at jeg begynner å bli klar til dagens workout, og ja selvfølgelig work.

Havregrynsgrøt med Rosiner + et stort glass melk.Bynner på jobb kl 15 i dag, åink!:S Skulle helst ønske at jeg hadde fri hver helg, men skal jo på jobb med Merethe snuppis, så da går det jo som smurt;) Måtte den her helga bare bli omme så fort som mulig;)
'Men nå skal jeg kle på meg å springe til trening:)
Vi hørs folks:)
Trøttinghilsen fra


Katta


Fri, Spenst, kino med kjæresten:D

LYKKE! Alle gode ting er 3. Dermed, 3 gode ting på en dag:) Kl 17.20 skal jeg på spenst med Linn. Vi skal på kondis, og etterpå styrke;) JA, Kristin, GLEDER MEG;)
Dagen starta helt hærlig med en søt mld fra Kristin med fine ord. Varmet hjertet mitt. <3 Senere så ringte mamma. Så jeg var på city sammen med ho.:) Kjøpte en treningsthigs på HM, og thats it:)
Å så fikk jeg mld av kjæresten min. Han spurte om vi skulle gå på kino i dag, å det vil jeg jo selvfølgelig <3 Gode gutten min:)

HVA SKAL VI SE??
Her er tightsen jeg kjøpte. Bare at den jeg kjøpte var med sort og rosa. Skal ha den på senere;)


Hva syns du?;)

Men nå skal jeg hente kjære på jobb.
Ha en fin kveld allesammen:)

Mamma<3

Så heldig som har en hærlig mamma. Tenke på alt, og det værste er, at jeg kan gå lenge å fundere på en ting, bestemme meg for å ringe mamma, å når jeg tar opp telefonen og ringer, så har hun gått å tenkt på det selv. Dvs, hun har svaret:)
Deilig. Vi er ganske like, ikke bare ganske, men veldig like. Griner til de samme tingene på tv, eller generelt, griner til ting på tv.;) Vi funderer begge to like mye.(sier ikke at det er så alt for bra). Men det er godt at hun forstår meg.
Skal treffe ho etterpå. Glede meg!Har du slikt forhold til mora di?

forresten...:) Ekstra lesere slik:D

Leste om dette, og det skal visst virke. Blogtrafik. registerer deg, så blir bloggen din oppdaget. Utrolig enkelt å få flere lesere:)
Register deg HER:)Det er endelig avgjort!:D

Max har skrevet under for Sarpsborg Sharks. Å skal spille eliteserie innebandy for dem neste sesong.:)
Det betyr at vi skal flytte til Sarpsborg i august:) GLEDE MEG allerede faktisk. Merethe sier at ho ikke ser for seg ei sånn bondejente som meg i storbyen. Men men jeg er tørst på livet, å også å se nye ting og plasser. ALDRI vært i sarpsborg før. Så føles litt rart å skal flytte til en virkelig HELT ny plass:D
Litt skummelt er det også. Kjenner ingen, har ikke jobb heller. Vi har allerede fått en plass å bo, så det e jo positivt:)

Hvordan er Sarpsborg?

Var ferdig på jobb kl 7, så nå har jeg akkurat ryddet litt her, satt på en maskin klær, som må henges opp. Ser ikke ut her etter pakking å utpakking.
Vi var nemlig i havøysund i helga på årsfest for  Havøysund Innebandy! Kjempe artig å se alle igjen, i litt andre omstendigheter enn etter en tapt kamp. Vi hadde jo en del tapte kamper den her sesongen, rettere sagt alle kampene:p

Outfitn i helga ble okei den. Ikke lett med dresscode party, men fikk det til:) Ordna håret mitt også selv..Fornøyd:D Bare så synd at jeg klarte å bli syk, så måtte ha jakke på meg hele kvelden..Søndag ble vi invitert på middag til disse to hærlige skapningene:
Så da var jo søndagen også perfekt:D

Hva har du gjort i dag?


hits