Jeg vet ikke helt hva som går av meg..

Hola chikas!

Jeg har akkurat fått lillingen til å sove for kvelden -det tok bare rundt en time i dag med baling å turning i senga før han "ga opp" å sovna.
Jeg vet ikke helt hva som går av meg, om det er kaffekicket fra "playdate" med Stine og Eivind, eller om jeg bare rett og slett har gått fra vettet, men jeg har veldig lyst til å vaske. Tenker bad, kjøkken osv. Jeg er trett, for de siste dagene har startet rundt 6 eller før. Men nå altså tror jeg at jeg skal skrubbe bad før paradise hotel begynner. (Vet, ikke si noe, men jeg må ha det med meg.)

Det er morsomt med en så aktiv krabat, og jeg nyter hver eneste dag. Ikke bare for at permisjonen snart er over, men det skjer noe nytt nesten for hver dag som går, i dag foreksempel reiste han seg i senga. I dag tidlig var jeg ikke kjapp nok i vendinga da vi lå i senga å kosa oss, plutselig havna gutten med et dunk i gulvet. Heldigvis lå det noen puter på gulvet som han delvis traff, men det bare vrenger seg i magen og mammahjertet og alt.

Nå som han kryper rundt å reiser seg å styrer så er gutten gul og blå over hele kroppen, men han koser seg. Han er ikke så frustrert lengre nå som han kommer seg overalt. Det blir som sagt knall og fall, men han elsker når han får trøst, så nå roper han på meg nesten ved hver minste lille ting. Utspekulert liten ja. hehe
   

Det ble som vanlig shoot fra leiligheta i dag.

God kveld alle!I dag har vi bare vært hjemme. Vi har til og med hatt et lite besøk av nabogutta. Tvillingpar rundt samme alder som Jonathan. Og jeg tok ingen bilder!!! Notetoself: Ta bilder!
 Kroppen var seeeeeig i dag vil jeg love, men flinke meg , jeg har også fått bestilt fliser til kjøkkenet. GLEDER MEG virkelig til å få de opp.  På bildene kan dere se fargeforskjellen på den hvite vi har i stua og den hvit/gule som var her fra før. blæh!

Sitter her alene i mørket..neida, det er ikke spesielt mørkt i skinnet fra stearinlysene. Jeg er gressenke igjen som jo er like kjedelig hver gang, men i kveld så koser jeg meg faktiskt veldig. 
Lillingen kveldet tidlig i dag å jeg har sett litt på 4-stjerners middag, spist litt godis; vet, det er ikke lov, men man får så sykt lyst på noe med slike matprogrammer.hehe 
Nå  skal jeg ta en dusj, og drikke en stor kopp grønn te med mint før jeg helt sikkert stuper i seng litt tidlig. I morgen skal jeg drikke kaffe med bestis♥Etter mangel på inspo ble som vanlig shoot fra leiligheta i dag. 
 

 

 

 

Bake kake søte

Hadde det ikke vært for den forferdilge forkjølelsen hadde bena og kroppen vært varme og hjulene på vogna hadde snurret rundt og rundt, men er sitter jeg i DAG OGSÅ med rennende øyner, tett nese og snegletemo i kroppen. Totalt "ødelagt". 

Under bordet sitter Jonathan å leker litt samtidig som han småtitter litt på tv. Jeg vet nok at han som meg skulle ønske vi hadde kommet oss litt ut å gjort noe annet. Vi kjeder oss VELDIG.
 

 


Men innlegget skulle ikke handle om sykdom idag igjen, men om baking.
I den siste tiden har jeg fått interessen for baking. Særlig k"ompliserte" kaker som krever en god del arbeid og kunster.
Jeg er helt på nybegynnernivå ennå, og de fleste kakene jeg har bakt er "testkaker" til familien der jeg har prøvd ut litt forskjellige metoder å lage pynten på.
Når har jeg fått en del utstyr etterhvert, og også ennå en pakke er på vei i posten.  

 


 Dere som baker, hvilke oppskrifter bruker dere på frostinger, kakebunner osv? 
..dere som smaker; hva er favorittsmakene på kaker?  
 

Personlig så eeeeeelsker jeg sjokolade! Men kakene under er sjokoladekaker fylt med litt forskjellig. Den siste kaka er sukkerbrød med bringebærostekrem og vaniljekrem.
Favoritten min er nok bringebærmousse og vaniljekrem, men som sagt så elsker jeg sjokolade♥ I tillegg har jeg brukt smårkremer utenpå sjokoladekakene. NAM!

Nå fikk jeg bakelyst, men jeg ville bare legge ut bilder så jeg en gang i framtiden helt sikkert vet hvor jeg finner bildene.
 

(Dette er mobilbilder så derfor dårlig kvalitet)

 

 

 

 


Oppussing, snørr og tårer

Haha, snakk om overskift! Det er kanskje ikke SÅ ille som det høres ut, men vi har virkelig fått kjenne at vi lever de siste dagene. I forrige uke hadde lille feber og han hoster fremdeles stakkars liten. Noen ganger hostet han til han kastet opp så her har det blitt flere sengeskift, og mye klesvask. 
Denne helga startet med et STORT pengeforbruk. Vi har malt litt på noen steder her hjemme som vi hadde unnlatt å male. Kjøkkenet f.eks. Vi har tatt bort hyllene, spaklet og malt så nå venter vi bare på fliser, vi tror vi har bestemt oss for hvilke også.  Det ble så luftig å fint der borte nå. Montro hva jeg skal ha i kroken? TIPS?
Men nå er livet satt liitt på vent i noen dager. Jeg er helt utslått!
Samtidig er det ikke bare å slenge seg på sofa med en liten krabat som forresten har fått sin andre tann, har lært seg å krype å reiser seg litt. Det blir noen knall og fall, å så lenge jeg har fyrt i ovnen må jeg iallefall være på vakt. Men slik er det. Han er verdens fineste solstråle som lyser opp dagen -virkelig!♥

 
Ellers har det ikke skjedd så alt for mye her egentlig. Dagene går å jeg har faktisk jobbet litt. Jeg har faktisk fått meg jobb, en jobb jeg gleder meg sykt mye til å starte i! Det beste er at jeg får brukt yrket mitt OG jobbet med bestis♥ Jeg var litt redd jeg måtte forsake kokkejobb nå som jeg har fått en liten, men jeg skal jo jobbe til fantastiske tider og i tillegg med fantastiske folk, WOOHO!  
 

 

Utsikten min fra sofakroken. Det har allerede blitt noen kopper te da lillingen bestemte seg for å starte dagen 06.30!


 

Men nå er det på tide med 2 paracet igjen og utnytte pausen min til å legge meg litt ned kjenner jeg. Lillingen sover ute i vogna nå.
Jeg ville bare legge igjen noen ord. Er så morsomt å se tilbake på!

Ha en fin dag!

 


hits