Gravidbilde av meg igjen

 Det er like før vi er på vei ut døra nå. Det ventes 2 dager med bilreise nå.

Ville bare vise dere dette bildet. 
 

♥ 

 


 


Kanskje jeg bare er litt spent?

God morgen alle fugler små.

 

Det er  så deilig å våkne til fuglekvitter og solen som skinner gjennom persiennene på morgenen. I tillegg til lille i magen som sier at det er på tide at det begynner å skje ting.

 
Vi har ligget på luftmadrassen i natt, midt i en tom, stor stue. Jeg kan ikke si at jeg har sovet så skrekkelig mye heller. Det har vært et styr di siste dagene og jeg har kjent meg på kanten til leggkramper konstant hele natta. I tillegg hadde jeg "urolige føtter", så måtte opp å trippe flere ganger. Skikkelig irriterende, men det er så verdt det når dagen endelig er her og tiden er inne for å dra

Kanskje jeg bare er litt spent? hehe 

 

-

 

Frokosten er akkurat inntatt her på madrassen. Nå skal jeg dusje å gå en liten tur i sola tror jeg. Så skal jeg pakke meg helt ferdig å legge greiene i bilen. Når mannen kommer hjem fra jobb har han tatt påskeferie og da starter vi til delmål 1, Gävle. Vi skal kjøre hver sin bil dit i dag. Kjedelig, men vi må! Heldigvis har jeg brent meg noen cd`er som jeg kan hyle så høyt jeg vil til. hehe

 

-


Håper mamma har funnet fram kyllingene og at alle har varmet opp kinnene. Nå er jeg snart hjemme å klar for å klemme alle å kose meg SKIKKELIG med påske♥

 

 

 

Hjembygda mi♥

 

 

Jeg lover ferskere bilder når jeg er på plass i Finnmark.. 


Ha en strålende dag!


 

 


Noen bilder av hvordan vi har hatt det i leiligheta

God morgen! 


Vi har rett og slett ALT for mye å gjøre om dagen. De siste dagene nå før flytt går slag i slag. Dagen er planlagt til punkt og prikke, og i hodet surrer all planlegging om for eksempel hvordan vi skal pakke.
Jeg kjenner det i kroppen i dag at det ble en lang dag i går med mye kroppslig arbeid, så jeg unnet med å ligge litt lengre i senga for å slappe av. Klokka 09 var det nok, magen vrælte av sult og stresset kom rolig snikende inn på magen og hodet.

-

Jeg er i gang alt, men akkurat nå blir frokosten inntatt før det er en ny runde med styr. Flyttelasset blir henta i dag og vi er ikke helt klar for det ennå.  Jeg er glad det er overskya vær i dag. Litt lettere å være inne da. 
Nå er det action igjen!

 

 

Siden jeg har dårlig tid spanderer jeg på dere noen bilder av hvordan vi har hatt det i leiligheta. 

 

Ønsker alle en fin dag!
  

 


Interiørinspirasjon: PÅSKE

God kveld!

 

Det har vært en skikkelig sportskveld med både hockey og innebandy. Desverre gikk det ganske dårlig med begge lag som jeg holdt med, men men..  

-

 

Jeg har så mange tanker for tiden, å jeg har SÅ lyst til å kjøpe hus. Det bare klør i fingerene etter å innrede, fikse å dalle rundt i mitt get lille rede. Det blir boligkjøp, vi bare vet ikke helt hva vi skal kjøpe ennå. Mannen var nemlig ikke så veldig inne på dette med hus, men nå har han plutselig forandret mening.

-

 

Det er påskestemning på H&M-home og Ellos for tiden. Dette er et lite kollage laget av meg i kveld om hva jeg tenker om påske i år. Litt farger gjør godt om våren. GULT ER KULT!

 

 

Ikke glem en STOR bukett med tulipaner da..

 

 

Men nå er det natta. 

Klem

 

Uke oppdatering: 26

 

Lillegutt:
Termin: 05.07.12 (menstermin: 10.07.12)
Dag: 182 (100 til termin)
Uke: 26, dag 0
Vekt: 1000 gr
Full lengde: 32 cm

Utålmodig: Nei, jeg koser meg nå. Men begynner å glede meg veldig til å se han.

Kjønn: En liten gutt.

Navn: Herregud, den eeeeevige debatten. Vi har fortsatt ikke bestemt oss.

Utstyr vi mangler: Stellepute, babebalje, vippestol som jeg kommer på i farta av store ting.

Vektøkning: 5-6 kg

Strekkmerker: Nei, ikke et eneste et ennå. (kryss i taket)

Hevelser og vann i kroppen: Litt mye vann av og til.

Aktivitet: Går veldig opp og ned. De to siste dagene har han ikke vært så veldig aktiv. Men han gir beskjed litt avogtil at han er der♥

Hodet ned: Sikkert litt rundt omkring virker det som. God plass ennå.

Kynnere: Ja, nå kommer de litt oftere.

Sulten: Ja, nå begynner jeg og skjønne hva det handler om. Veldig ofte sulten, men fortsatt ikke på middagsmat.

Matkick: Softis og isbiter.

Plager: Får ennå blodtrykksfall men ikke like ille som før, tungt å puste om jeg ikke sitter ordentlig oppreist siden det trykker oppover, får fort vondt i ryggen og hvis jeg gjør for mye låser det seg i bekkenet, TRØTT! 

Humør: Ahh, nå blir jeg forferdelig lett irritert for ingenting. Jeg føler meg også veldig sårbar og trenger egentlig masse kjærlighet. (Har sikkert noe med flytting også å gjøre.) Men jeg er for det meste blid og glad.

Neste kontroll: Ikke før den 13. April i ALTA.

Høygravid: Nei, heldigvis ikke SÅ langt enda.

 

 

"Så lillevenn, nå er det 100 dager til den dagen som er satt som din fødselsdag. Du vokser, jeg vokser, VI vokser for hver dag som går sier pappaen din. Han synes det er koselig å stryke på magen, å når han gjør det kaller han mammaen din for en "tjokkis". Han mener bare godt med det, for han synes at jeg er veldig fin. Nå om dagene er det nok mye som skjer har du vel lagt merke til? Vi holder på å flytte, det kommer nemlig en ny epoke av vårt liv nå -familielivet. Alt handler om deg og oss. Vi vil gi deg muligheten til å vokse opp med familien din rundt deg, både i Sverige og i Norge. Tenk vennen min, du er halvt Svensk. Jeg synes det er så søtt, håper du synes det er litt kult når du blir eldre også.
  Vi har ennå ikke bestemt noe navn for deg, men vi er ganske nære med å finne et, det vet jeg. Du skal ikke være redd for at du blir uten noe navn, men vi har bestemt at du skal få samme etternavn som pappaen din. Det er han litt stolt av vet jeg. 

Vi gleder oss til å se seg, men du må bli i magen en stund til."
 -Mammaen din

 

 
Vi vet i allefall å unne oss en pause eller to.

God mandag allesammen! 
Ny uke nye muligheter♣ 
 


For meg er uka jeg har ventet så lenge på endelig her, men på den andre siden er det litt vemodig også å skulle dra. Skrekkblandet fryd atså.


Vi har brukt så og si hele helga til å pakke, rydde å vaske, og endelig er vi snart i havn.
Det har vært litt kjipt å være så mye inne nå som sola mildt sagt steiker ute, og det bare irriterer meg at SÅ mange allerede har funnet fram shortsen.  hehe

-


Vi vet i allefall å unne oss en pause eller to. Vi startet dagen på lørdag med en spasertur til bakeriet. Jeg kjøpte, brød, boller, kokosbolle, "damsugare", wienerbrød og mandelstang for her skulle det ikke være slaveriarbeid. Så vi koset oss med sukkerkikk resten av lørdagen før vi gikk ut å spiste litt senere på kvelden sammen en som Max spiller innebandy sammen med. 

-

Søndag var den dagen vi virkelig skulle sette inn dødstøtet -Det gjorde vi faktisk også!
Men heller intet unntak på pauser denne dagen. Det nydelige været presset oss ut døra, og jeg tror nok at softis-suget mitt kommer av magekula, så da ble det softis i sola. Akkurat der å da opplevde jeg 30 min deilig lykkerush å ble noe usikker på om jeg faktisk skulle flytte tilbake til kalde nord!?
Jeg elsker våren, sommeren, varmen og sola♥ 
 

..but I wanna go home! 

  


Kaffelattemamma


Våknet med tidenes "vannansikt" i dag, jeg måtte le litt  -Det så ut som jeg hadde grått hele natta. Ikke får jeg av ringen på fingeren heller. Jeg klager ikke, det blir så deilig å få en egen liten å trille på, og det er vel heller ikke mere å vente nå som jeg snart er 26 uker på vei. Det var så mange som var ute med barnevogner i det fine været å koset seg, må si det blir koselig når vi kan gjøre det samme.

Har aldri vært så kjapp hos tannlegen heller. 10 minutter, 0-hull, litt polering, så ferdig. Gratis fikk jeg det også! Så tips til alle: BRUK TANNTRÅD!  
Etter det burde jeg egentlig ha pakket å vasket hjemme, men været har liksom ikke tillat det. 
Det var så fantastisk flott, og det er jo ikke ofte man får muligheten til å sitte ute i MARS med lite klær uten av å fryse. Man griper muligheten da liksom å koser seg med en latte eller to
(for den første utepilsen får jeg ta til neste år) hehe

Dessuten var det fantastisk å være litt sosial også♥

 

Den deilige mannen min:

 

 

 

Også meg da, tjukka!

 

 

Nå skal jeg ta en pitteliten powernap før vi skal avgårde på innebandykamp.

Ha en fin kveld videre!
Klem

 


Tenk å "holde ut" så lenge

 

Disse to vakre sjelene fortjener litt oppmerksomhet.
De har nemlig vært gift i 21 år på denne dag. 
Tenk, det er nesten hele livet mitt. hehe

 

Gratulerer med bryllupsdagen mamma og pappa♥ 
 


 


Mobilblogg: "Til kjæresten"

Jeg sitter å venter på å få komme inn til tannlegen. For første gang i mitt liv gruer jeg meg ikke heller. Jeg tror nesten jeg må fly ned hit hver gang jeg skal ha time, tannlegen er så snill. Jeg ble kjent med han da jeg jobba på kafeen. Unsett, på babyberdens oppdaterings dagstips står det noe jeg likte! Hehe
Les selv!

Ønsk meg lykke til nå!

 
Synes det begynner å bli en "guttemage"

For en flott dag, dere!

Sola skinner og jeg venter på ei venninne i Oslo som skal komme å være litt sammen med meg. Vi skal ta en liten lunsj, og kanskje vi tilogmed kan sitte ute så fint som det er!?

-

Det gjorde ikke dagen mine mindre fantastisk da jeg logget inn her på bloggen å leste alle de flotte kommentarene jeg hadde fått i går. Jeg føler jeg bare tar til meg og nyter alle disse vakre ordene jeg får. Det betyr veldig mye å få rene positive kommentarer i stede for sånne halv koselige som mange har og som man egentlig ikke vet hva man skal skjønne som.
 Så TUSEN TAKK♥

-

Magen vokser for hver dag som går. Synes det begynner å bli en "guttemage", med en liten spiss form -eller er det bare meg? Det er jo en gutt, hehe
Jeg liker den iallefall♥ 

 


 

 


Jeg synes det er morsomt å freshe seg opp litt.
Her hjemme går jeg mellom pappesker, papp og tape iført joggebukser og t-shirt lånt av kjæresten. Men jeg må ærlig innrømme at ansiktet burde sett sol litt oftere enn det får gjort. Sminken er iallefall to grader for mørk, det er ekkelt men satser på at påska får gjort sitt for fargen. Jeg er ikke så fan av å smøre meg med selvbruning heller, så av og til vurderer jeg faktisk HVOR risikabelt det faktisk er å legge seg 10 minutter i et solarium?  
Det har dog til nå ikke blitt noe av det.

-


Da jeg ryddet på badet fant jeg neglelakken jeg har på på bildet. Den gjør meg glad på en måte. Er så stygg at den er kul. hehe. Mint er vel denne vårens farge?♣

-


Nå skal jeg prøve å få gjort litt mere før det blir pause igjen, det er jo plutselig blitt UNDER en uke igjen til vi drar.

Ha en fin dag allesammen.  

 


Forskjell fra uke 15 til 24

God kveld folkens!


Sitter her å småtitter på "Bingobanden" på tv. De er litt morsomme når de setter i gang. hehe
Jeg er glad i "drit-tv", og selvfølgelig gleder jeg meg til Paradise Hotel hver dag. De er så ekstremt "korte" mange av deltakerne at man må jo le av de. 

-

I dag har jeg fått pakket noen esker også. Det er så skrekkelig kjedelig å sitte alene med det, tiden går kjempesakte.  Jeg dro innom jobben en tur også for å levere klær å ta farvell til kollegaene mine. Jeg har nok aldri følt meg så trist av å slutte på en plass før da man som regel har ønsket det selv de andre gangene. Men det er vel nesten det som er det værste med hele flytten også. 

-

Jeg får som regel så mange kommentarer på den lille magen, men på jobben i dag sa de at jeg hadde begynt å bli rund og god. Jeg synes det er kjempekoselig, for når jeg ser tilbake på bilder, som dette under fra uke 15 -jeg ser ikke akkurat helt frisk ut. Ikke er det så rart heller, for jeg gikk ned ALT for mye i vekt i forhold til hva jeg veide fra før. Jeg lå på trivselsvekta mi, men hadde ikke noe slingring på den slik at når jeg plutselig  ble så kvalm å gikk ned 4 kilo så ble det alt for mye. Nå blir jeg nesten glad av hver eneste kilo som kommer i pluss på vekta. Jeg føler meg flott nå, men blir ikke lei meg for at det kommer noen kilo til (noe jeg regner med).

 

Her kommer i allefall bevis på at både jeg og lillemann vokser♥ 


 

Det høyre bilde er enda fra over en uke tilbake. 
Visst ser man jo forskjell på disse ukene!?

 

Ha en fiin kveld!


Vel, så er jeg vel også en ekstremt mammajente

Hei hei!

Jeg har ikke så mange oppdateringer og spennende liv om dagene.
Jeg står opp, spiser en skikkelig frokost, slapper av og prøver å pakke litt om gangen.
..det blir mange pauser skal jeg si. Hehe..

-

Men jeg gleder meg veldig til alt som skal skje nå. Jeg gleder meg for det første til alt er unnagjort her, til alt er rent og pent. Jeg gleder meg til å starte hjemreisa, feire påske -og rettogslett starte på et "nytt liv".

-

På samme tid er det vemodig å bare bryte det du har, livet man har skapt seg her nede i Sarpsborg. Dra fra alle man er vant til å se minst en gang i uka, og alle kolleger. 
Men på samme tid så forsvant en stor del av den sosiale delen for meg når jeg la innebandyen på hylla, og etter at jeg ble sykemeldt har jeg vært veldig ensom. Så når alt kommer til alt er det større glede enn sorg. Jeg føler meg veldig ønsket og velkommen hjemme. Det er så mange som gleder seg, å det gjør det så enkelt å glede meg til jeg er tilbake. Jeg har så mange gode venner å komme tilbake til, så tiden kan nesten ikke gå fort nok♥
 

-

 Vel, så er jeg vel også en ekstremt mammajente, at man skulle tro at pappa aldri kutta navelstrengen. Det er faktisk nesten så ille at Max mobber meg med at han er usikker på hvem jeg skulle velge om jeg måtte..-i en lattermild tone selvfølgelig.
Jeg håper uansett at jeg aldri noen sinne skulle komme utfor noe sånt. hehe

 

 

Slenger med bilder av meg og mammi på påsketur for ett år siden♥ 

 

 

 

Nå skal jeg prøve å få vasket litt skap.

Ha en fin dag.

 

 


Uke oppdatering: 25

 

Lillegutt:
Termin: 05.07.12 (menstermin: 10.07.12)
Dag: 175 (107 til termin)
Uke: 25, dag 0
Vekt: 900
Full lengde: 31 cm

Utålmodig: Nei, veldig avslappa og lugn. Men gleder meg veldig.

Kjønn: En liten gutt.

Navn: Herregud, den eeeeevige debatten. Vi har ikke bestemt oss.

Utstyr vi mangler: Finnes i et eget innlegg under..

Vektøkning: 5-6 kg

Strekkmerker: Nei, ikke et eneste et ennå. (kryss i taket)

Hevelser og vann i kroppen: Nei, ikke noe plagsomt.

Aktivitet: Han virker nesten litt sint til tider.. hehe. Begynner å bli veldig hardt.

Hodet ned: Sikkert litt rundt omkring virker det som. God plass ennå.

Kynnere: Ja, jeg får noen ekle avogtil..ikke ofte og ikke mye.

Sulten: Nei, ikke annet enn om morgenene. Middag er et herk.. både å lage og spise!

Matkick: Nei, men er godisfrelst. (Ikke noe nytt)

Plager: Blodtrykksfall, tungt å puste om jeg ikke sitter ordentlig oppreist siden det trykker oppover, får fort vondt i ryggen og hvis jeg gjør for mye låser det seg i bekkenet. 

Humør: Ahh, nå blir jeg forferdelig lett irritert for ingenting. Jeg føler meg også veldig sårbar og trenger egentlig masse kjærlighet. (Har sikkert noe med flytting også å gjøre.)

Neste kontroll: Ikke før den 13. April i ALTA.

Høygravid: Nei, heldigvis ikke SÅ langt enda.

 

 


Tøff påskeklue

Er bare innom i full fart mellom pakkingen -Max har dratt på butikken så jeg lurer til meg en pause i mellomtiden. hehe

 

Ville bare vise dere  den morsomme lua mamma har strikka til meg.

 

Mutter`n selv demonsterer lua♥ 
 


Knallstilig? Eller hva?

 

 


Verdens søteste gave fra lillebror

Da jeg var hjemme sist var lillebror (10) helt i hundre. Han spurte mamma flere ganger om han kunne fortelle hemmeligheten han hadde. Han hadde fortalt meg på telefon flere ganger at han hadde planer om å gi oss en STOR gave til den lille babyen, og at vi måtte vite at han hadde spart å skulle betale den helt selv. Mamma fikk ikke under noen omstendigheter lov til å hjelpe på det økonomske plan, for han mente at den ikke hadde vært en gave fra han.Da jeg kom hjem tok det ca 10 minutter før han bare MÅTTE fortelle hva det var.
Jeg skjønner veldig godt at han var spent på reaksjonen min, for det var ikke akkurat en liten ting han hadde tenkt å kjøpe. Tenk så mye penger det er for en gutt på 10 år da!?

 
Han hadde bestilt en vugge som skulle lages til oss.
Den er helt ubehandlet, og han fåreslo at vi kunne male den hvit.

Jeg må ha den beste lillebroren i hele verden. Det er nok ikke mange tiåringer som tenker på å glede andre på denne måten. Hjertegutten min♥

 

 
hits