Blitt litt ny ..igjen;)

Jeg elsker å forandre, kjøpe nye ting, eller bare ordne håret på en annerledes måte. OFTE!;)

Heldigvis for meg er søstra mi snaaaart frisør..så jeg får bli fixed hver gang hun kommer hjem fra skolen i kirkenes:D
Ikke så mye forskjell på fargene, men har klipt det litt og lagt det brune forran i luggen og ikke på siden. :)Litt freshere på det ene bildet da;)

Her passer det også med en fresh gutt;)

Deilig deilig du va hot;)

I dag skal vi bare sløve å kose oss:)

Ha en fin søndag alle:D

I got pierced!

skrives det engang slik? gidder ikke lete etter riktig stavemåte akkurat nå, men dere skjønner vel hva jeg mener?
Det er ikke så store greiene, men søster hadde tatt hull, å jeg har jo lenge hatt lyst, så en dag fikk vi spontan utbrudd å bare gikk å gjorde det.Digger det!:)

Mange tror det er SÅ vondt, men det er ikke det.. Når man tar ute i øreflippen, så svir det mye mere enn når man tar der.
Det kjennes ikke som smerte, men mer som en hard følelse. Ikke pain. Selvfølgelig blir man litt øm noen dager etterpå, men etter dag 3 kunne jeg ligge litt smått på øret igjen:) OG; det er like stilig på gutter som på jenter;)
Så GO and GET pierced alle;) 

Hele historien..

Det har liksom vært en tid, der man har vært litt down, å kanskje ting har gått litt trått. Det er tiden der man føler en slags tung klump i magen. Det er en stor klump med tanker og følelser som har snurret rundt i hodet, å tilslutt slått seg sammen til en slags ball som har lagt deg så fint i magen. Der skulle den ligge ei stund, å plage litt til man bynner å tenke positive tanker, eller på en eller annen måte tar tak i hva som plager. . Noen ganger er ikke det heller så enkelt, avogtil er man bare lei seg og rettogseltt lei av alt. Alle har det vel slik? I min situasjon er jeg skikkelig lei av å være lærling.. Og lei av at ingen vil høre på når jeg snakker. Kanskje frustrert er det rette ordet? Og samtidig ikke ha noen plaer om hva som skal skje når jeg faktisk ER ferdig som lærling..
Uansett, nå har det løsna og sola skinn inn igjennom mitt vindu. Det er lettere når man har ting å se fram til:) Positive tanker er heller ikke så dumt;)
Nakken er nok opphav til det meste. Hodepine hjelper ikke på. Men er overlykkelig for at jeg skal til kiropraktoren i dag for en liten oppknekk. Blir som et nytt menneske da:) om ca 1 time skal det skje:D

Ellers er det lite nytt og spennende i mitt liv.

Alle gleder seg vel til påske?:)
Happy face, happy time:D Paris...<3

Heelt død!

14 timer arbeid i dag! Sier ikke mere!

GOD NATT!

har stått opp fra de døde!;)

Hærregud for en uke! Æ har virkelig gjort SÅ mye!
Vært i paris.. Det va virkelig en hosj hosj tur.. vi gikk i ett kjør fra kl 10 om mårran til 12 om kvelden.
Allerede første dagen hadde vi sett eifeltårnet, notre dame å generelt smørøyet av paris med kofferten på slep inn på tog ut av tog, opp trappe, ned trapper.. inn på hotell, å like fort ut igjen. Ingen som ville passe på 2 jævla kofferta så man kunne dra opp i tårnet. Nei, for vi kunne ha bombe i koffertan! Djises.
Men vi hadde en veldi fin tur, i disneyland 2 daga:D Det anbefales virkelig til alle!

Bilda kommer senere. Skal ut å ake på akebrett!

I got NEWS!!;)

Lover å blogge i kveld etter jobb;)

hits