Rett før jeg ble gravid så jeg nemlig slik ut:

 

I dag har vi vært på den siste babysvømmingen for denne gang. Vi har vært ute å måket snø og vært på middagsbesøk hos "oldemor". 
Vi er litt "hjemmesky" når vi er gressfamilie, men vi benytter sjansen til å besøke kjente noe som jo er positivt. 
Ellers så hadde jeg bestemt meg for å spise sunt, noe jeg også fint klarte før mormor satte rester av de deilige julekakene på bordet. Jeg ble litt sjokkert over hvor lite viljestyrke og selvdisiplin jeg hadde? Tenk at jeg for 2 år siden gikk ned 9 kg på null komma nix ved å være litt disiplinert. Jeg bare MÅ ha søtsaker, gjerne hver dag! ..Nå skal jeg ikke ned så mye, men noe babyfett har jeg lyst skal forsvinne. Rett før jeg ble gravid så jeg nemlig slik ut:

 

 

 

 

 


Så det er kanskje ikke så rart at jeg føler meg litt utilpass i den "nye" kroppen.
Det betyr ikke at jeg er misfornøyd slik jeg er nå, men den hadde hatt godt av å strammes litt opp. 

Jaja, vi får prøve igjen i morgen♥ hehe

-

Jeg har tent stearinlys i håp om at det skal bli varmere her. Vi var nemlig ikke hjemme igjen før i kveld, og temperaturen hadde jo plutselig krøpet flere grader ned i løpet av kvelden.
Jeg hadde planer om bretting av klær, fyre i ovnen og kanskje en film, men lillemann våknet bestemte seg for å stå opp like etter han hadde lagt seg. Han nekter å sove, bli bysset, koset med, ta puppen osv, så nå sitter han i babybounsen sin mens jeg skriver litt her. Det blir et kort innlegg da jeg kjenner jeg myser for å se på dataen -hodepinen sniker seg på. Æsj!
 

Her ser dere forresten stolen Jonathan fikk i julegave av oldemor. Passet så godt inn her hos oss.

 


 
 

GOD NATTA

 


Skal bli spennende å reise med barn for første gang. Reisetips?

 

Jeg TROR jeg har mange jern i ilden for tiden. Alt går i bølger -alltid, men slik er det. Jeg føler iallefall at jeg er på vei opp og fram både når det gjelder det ene og det andre. 
Jeg har litt mere energi om dagen, det er deilig. Det kommer nok mest sannsynligvis av lyset, det er rart hvor fort man venner seg med å ha lyset hele tiden -som da vi bodde sørpå♥
Skal innrømme at det har vært tungt på kroppen med totalt mørke og lange dager alene med lillemann, men nå skal vi ikke henge med hodet for det. Det har vært en utrolig spennende tid som nybakt mamma også.

*

De siste ukene har jeg vært uke å gått lange turer nesten hver dag. Her om dagen gikk jeg 5 km med vogna -ikke værst!? 
Vi har også som dere kanksje vet vært ute hos "bestemor og bestefar", altså mine foreldre i nesten en uke. Det er best å være hjemme når kjæresten befinner seg 50 mil unna.
Men nå blir det kanskje noe i arbeidslivet for meg å gjøre snart....?♣ 
Vi har også bestilt ferie til Sverige/Gävle, til familien til Max. Dit reiser vi NESTE MANDAG allerede. iiik! det kjennes i magen!

Skal bli spennende å reise med barn for første gang. Reisetips? 

*

 

Denne helga har det vært pappakos-/ kjærestekos i lange baner. Vi har gått turer, koset oss med "bestevennermiddag" i gårkveld, og i dag laget kjæresten vaffler. Så da hadde vi litt søndagsvaffelgjester i dag. 
 

 
 

 

Ikke glem å like facebooksiden min!

 


Interiør:Marineblått

Jeg startet dagen med en bæsjebleie, to maskiner klesvask, en brøddeig, to gutter som sov leeenge, fyr i ovnen, bonanza og en kopp kaffemacchiato.
Det er egentlig lunsjtid, men jeg har ikke rukket å få frokosten innabords ennå. Jeg har spist dårlig den siste uka. Jeg har hatt så fryktelig vondt i nakken å hodet at det har gjort meg kvalm, så dermed har  jeg spist dårlig. Men nå føler jeg meg litt bedre etter litt massasje og ZON-gel. (Takk til Kristin som alltid vet råd♥)

 


 

*

Nå er det på tide med brødutbaking, men først vil jeg vise dere hvordan du kan kombinere det marineblå i interiøret ditt. 
  Jeg blir bare større og større fan av det marineblå. Jeg er generelt fan av blått og i fjor hadde jeg jo lyseblått hjemme. Husker dere?
Jeg kjøpte en pute og noen brikker i blått. I tillegg hengte jeg blå bånd på hjertene i hjørnet. Søtt og enkel måte å "oppfriske" litt på.

Bildene ble litt dårlige siden dagslyset ikke var kommet helt i sta da jeg tok bildene. Puta ser litt sort ut, men det er blått. 
Jeg kommer nok ikke til å kombinere puta og brikken da det ble litt "mye" for meg, men jeg ville vise dere begge deler.
  

I kveld skal vi ha middagsgjester♥  Middagstips?
Så nå er det ut å handle. .
Ha en fin dag!
 

Trykk på bildet under for å gå inn på og like min facebookfanpage.Da blir jeg glad!

 

 

 


Familie=kjærlighet

 

Jeg har prøvd å poste et innlegg siden tirsdag, men av en eller annen grunn har det ikke fungert!? -Kanskje dataen det er noe galt med?

Lillemann har rundet halvåret nå. Det føles kjempe rart.
Når det slår det 8ende hver måned så tenker man tilbake på hva man gjorde den dagen for så og så lang tid tilbake. Jeg hadde iallefall tusen følelser løpende rundt i kroppen. Først og fremst lykke, men en ubeskrivelig lettelse, forundrelse og også smerter selvfølgelig.  
Nå er det store arret på magen en påminnelse av noe fint som kjæresten sier. Det er et minne vi deler♥

Her ser dere vesleklumpen min. Vi var hjemme i helga hos mamma og pappa som holder på å renovere kjøkkenet. Solbrillene fant vi da vi rydda skap og skuffer. Stilig?  

  

Vi skal være hjemme å kose oss i helga å skal ut å gjøre litt ærender nå. 
Ha en fin dag! GOD HELG!

 

 


 


Julegaver til baby + babyer og nattesøvn?

Hei hei! 
 
Jeg startet dagen til vekkerklokka i dag. Vi har holdt på i snart en ukes tid med å snu døgnet til Jonathan. Å nå er vi snart der vi vil være, for nå sover han max til 09. Men i dag var vi oppe 08 allerede. Fikk han til å sove for natten ca kl 21 og han våknet ikke før vi kom å la oss kl 00.30. Han våknet altså ikke 1 time og helt lysvåken etter vi hadde lagt han slik han bruker å gjøre. Etter det våknet han bare 2 eller 3 ganger, husker ikke helt om jeg telte med da han voknet av oss. Så fort vi får sluttet med nattepupp så skal han over på eget rom -jeg tror det er det beste for alle parter. 
*

Etter å ha lest boken til Elizabeth Pantley skjønner jeg mye bedre hvordan barn "oppfører" seg om natten, hvordan de sover og hvordan man skal angripe saken. Vi har valgt denne metoden fordi den føles lettere for oss, både mammahjertet og sikkert for naboene i motsetning til "gråtekuren". Hvis baby føler seg ensom og forlatt så skjønner jeg ikke at jeg ikke skal få være der å hjelpe han igjennom den lette søvnen som jo kommer ca 1 time etter han er lagt for kvelden.


Hvilken oppfatning har dere om dette? 
 

Vi har akkurat sovet å spist litt, eller Jonathan har sovet mens jeg har vasket litt klær å ryddet og pakket. Vi skal nemlig dra til Nyvoll igjen etter babysvømminga. Siden "pappaen i huset" er på borte jobb, blir det så kjedelig alene. 
Mamma og pappa skal begynne med oppussing hjemme og jeg klarer jo selvfølgelig ikke å holde fingrene av fatet når det gjelder idèer, fargevalg osv.
Det er jo min store lidenskap. 

*

Jonathan fikk mange flotte gaver i jula. Her viser han fram babybounsen sin! Er den ikke fin? 
I tillegg fikk han jo også mange fine klær. Ulleklærne han har å seg har han også fått. Helt nederst ligger bilde av at han sitter ved bordet. Han fikk også en søt "gammeldags" matstol som vi har satt ved bordet. Har jo selvfølgelig lagt ut mange fine bilder. Han er jo bare min verdens vakreste♥

 

 

 

Nå må jeg rydde unna lunsjen!

Ha en fin dag!

 

 

 


Hva synes du om små barn og tv-titting?

En kopp STERK kaffe nå så er jeg klar for en tur ut i det deilige været. Jeg tror jeg trenger litt frisk luft!
Det ser ikke ut hjemme hos oss i dag, men jeg bare rett og slett orker ikke -er så sykt trøtt.
Jeg slukket bare lyset på kjøkkenet etter en runde med grøtprøving. Koppen til lillemann satt stakkars fast i bordet, men sølet går jo ingen veier!? hehe
Kjæresten lot meg "sove" til halv ti før han stakk avgårde♥
I natt våknet lillemann bare 4 ganger som jeg klarte å telle, jeg var jo rimelig i koma. hehe
Det er jammen ikke lett å få nye rutiner skal jeg si dere, men som sagt er det jo bedre at han våkner 4 ganger i stedefor 8. Det gikk dessuten bedre å legge han i går. Men han ville ikke ta lange strekken nå på dagen. Han sov vel ca 1 time og jeg vugget han i iallefall 30 minutter. Det er noe nytt for ellers er det bare å sette han ut?! Jaja, man skal vel igjenom en hel del prøvelser før han blir 18. Jeg skal gjøre mitt beste for å være den beste mammaen på jord uansett hvor trøtt jeg er♥


Nå har vi spist,tullet, rast i fra oss og gulpet ut bodyen, ligget på gulvet å lekt litt, og nå ser Jonathan på film mens jeg skriver dette.
-
Vi har gått noen runder med oss selv når det gjelder det at han er så glad i å se på tv. Han ser kanskje tilsammen 30 minutter om dagen og har gjort dette siden han var ca 4 mnd.
Hva synes du om små barn og tv-titting?
 

 


Ha en fin lørdag!

Du må gjerne like facebooksiden min. min egen liten fanpage der jeg oppdaterer hver gang det kommer et nytt innlegg. Do that HER

 

 

 


Når babyen ikke vil sove + bilderas fra jula

 

Hei mine kjære og godt nytt ferskt år!
Har jeg vært savnet?


Man får alltid en god følelse når det blir et nytt år. Et slags friskt pust med nye muligheter å sjanser. Derfor er det nok stappfullt på de fleste treningssentrene om dagen.
Jeg er ikke enn av de for å si det slik -ennå, men planen er der.


Jeg derimot er helt amøbe om dagen, forstår ikke en gang at jeg orker å skrive noe her engang.hehe Lillemann har gått fra å våkne 1-2 ganger om natten til 5-8 ganger.  Så nå prøver vi alt. Å vekke han tidlig om morgenen bl.a, ettersom han har lagt seg til å legge seg rundt midnatt å stå opp rundt 11. Det er helt crazy hvor trøtt man kan bli, jeg som var bortskjemt med søvn i ca fire måneders tid. Man må vel kjenne litt på hvordan småbarnstilværelsen virkelig er♥

*

Det er lenge siden! Og mye har skjedd skal dere tro. 
Jonathan er snart 6 måneder. Vi oppdaget den første tanna 01.01.13, utrolig at den kom samtidig med det nye året. 
Han er en aktiv liten krabat, å han har fått prøve akebrett som han fikk i julegave, og egen stol ved bordet. Han er ikke så glad i mat ennå, og gjør alle slags mulige rare grimaser til meg når han får smake noe nytt.
Det går så raskt med babytiden da, man klarer nesten ikke å henge med, men man gleder seg ved hver eneste nye ting♥ 
 

 Bilderas fra jula.

 

 

 

 

 

I dag startet dagen med en stor kopp kaffe og litt boklesing og lille rullet på gulvet å småtittet på tv. Det var mildt sagt sløvetilstander her hjemme før mannen kom å "rev" oss opp av sofaen. 
Avgårde til Amfi for å kjøpe litt småting og ikke minst handle. Kjøleskapet er hakket slankere i utvalget enn det var før jul iallefall.

  

Ikke glem å legg igjen en hyggelig kommentar fine du, da blir jeg glad!! 

♥GOD HELG♥


hits