DETTE ER VÅR LILLE SKATT

 Jeg er sikker på at det er en "han" som gjemmer seg i magen min. Vi fikk ikke se det i dag, selv om h*n var veldig aktiv i begynnelsen av undersøkelsen så la h*n rompa litt ned mot bekkenet mitt når hun skulle sjekke kjønnet,. Vi fikk ikke se noe da selv om jordmor prøvde en god stund. Jeg er ikke skuffa helle,. det var en helt fantastisk opplevelse. Nå vet vi at det er noe der inne.<3 Jeg er helt forelsket.
 

Man vil jo nesten bare sitte å se på bildene hele tiden, selv om det var mye finere å få se lille knott i bevegelse. Pappan satt helt stille under tiden vi var der. Han var helt fascinert sa han senere. Det skjønner jeg godt! Jeg lo litt samtidig som det kom en tåre i øyekroken.. Jeg tenkte; endelig! Jeg følte kjærlighet med en gang.

 

Vi fikk ny termin også. Først var den satt til 10 juli, men nå ble den satt til 5.juli. Deilig! 
Så da er jeg faktisk nesten en uke lengre på vei! hehe

Magebilde uke 18+1

 

 

 

Lik facebooksiden min HER! Da blir jeg glaaad!

 

 


Hjertet mitt smelta

Vi kom akkurat tilbake fra ultralyd. Jeg er da 18+1 i dag og ikke 17+3. Så morro å bli flyttet fram..da vokser kanskje lille i skikkelig fart selv om magen ikke gjør det.
Det var en ubeskrivelig følelse å se lille banet endelig <3 Ville ikke vise om det var liten gutt eller jente denne gangen. Skikkelig luring! 

 

Kommer tilbake med bilder senere..! wooho

 

 

 

?????

 

 

Vi skal få se deg: 17+3

God morgen søtingær!

 

Jeg tror det er slik de sier det i Østfold!? hihi

I dag er iallefall den store dagen her, vi skal få se vår lille spire for første gang. Det er litt vanskelig å tenke seg at det ligger en liten person der inni å klargjør seg for verden, sant? Og snart har vi bilder å vise av den lille.
Jeg synes det er mest fantastisk å tenke på at vi har laget noe nytt sammen. Ingen ser helt lik ut, det er et helt nytt menneske. 

Det er liksom 50% meg og 50% deg for resten av livet. 
Jeg elsker den tanken<3

 

 

 
 

 


Mageforandringer: Ny uke

Good søndag allesammen!

 

Vi var jo som sakt på fjellet i helga. Skikkelig "vinterferie", og da snakker vi vinter. Se bare selv. Fantastisk!


 

Vi har spist godt, skikkelig godt! Jeg hadde lest en del om på hotellet på nett før vi dro dit, og de hadde fått mange klager på bl.a maten. Dette har de nok virkelig tatt seg sammen på. Jeg er litt kresen av meg og jeg merker hva jeg vil ha etter noen år i restaurantbransjen. De innfridde mine "krav" iallefall for det var kjempe fresht,variert og ikke minst flott. 
 

Vi var på spa også. Jeg tok en hærlig "snart mamma" -behandling som inneholdt lett massasje, kropps skrupp, maske og innsmøring av deilig bodylotion. Max tok 50 minutter med klassisk massasje. (Fristet mest for meg også men klager ikke).
 

Vi var en tur nede i Lillehammer..bare for å kunne si at vi har vært der også. Koseligere steder skal man leite lenge etter. Skikkelig koselig var det. 


Det er utrolig deilig å være sammen bare vi to. Bo på hotell å gjøre koselige ting sammen. Vi benytter sjansen når vi kan, virkelig.

 
Fine elsklingen <3<3

 

Som dere ser har jeg spist meg godt og mett!! hehe
Meen jeg får som oftest kommentarer som: "17 uker?? Så liten magen er, så heldig du er fordet da."

For meg er den jo begynt å bli ganske stor nå synes jeg. Jeg hadde ikke mye til mage før, så det føles kjempe rart at den står som en ballong forran meg. hehe
Det kommer vel etterhvert, men jeg synes det er helt greit at den ikke er noe større, for det kjennes ut som jeg skal sprikke til tider..
  

Hjertet

 

 

 

16+5
 < 3 
Kaffe hjelper ikke på tretthet.. Hva gjør?

Hei hopp alle solstråler!

Jeg har akkurat satt meg ned i sofaen etter en liten raptus med husarbeid her i heimen. 
Jeg sliter fortsatt med den sinnsyke trøttheten, så plutselig ble det bare på tide med å sette seg ned litt, prøver med en kaffe med litt melk i.. Det er ikke det, lista er lang før vi drar avgårde til Lillehammer i morgen. Skulle helst hatt et veldig overskudd og masse energi, men nå er det ikke slik da. 
 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal pakke som vanlig..men det ordner seg som regel i siste liten. Jeg må iallefall finne fram antrekk til to middager som "alle" skal være med på. For de som ikke har fått det med seg så skal vi på høyfjellet (Gausdal) sammen med jobben til Max. Det er vel deres julebord egentlig..litt i lavsesongen for annleggsarbeidere. 

 

 

Det er så godt med kaffe, men jeg drikker det jo selvfølgelig sjeldenere nå enn før. Jeg kan beskrive døsigheten min som hvis du skulle være vant med å ta en kaffe hver dag, og plutselig får du ikke den kaffen din. 
Ikke blir jeg pigg om jeg tar kaffe nå heller. Er pent nødt til å innta sofaen for en liten powernap. Det er det eneste som hjelper har jeg funnet ut. Trenger ikke mer enn 0,5- 1 times strekk før jeg kan føle meg piggere igjen. Noen ganger er det som at jeg aldri kommer i gang løpet av dagen heller. Helt syk følelse! Men ha hørt at jeg kan forvente forbedringer i form av energi fra uke 20.
Noen som kjenner til dette eller føler det samme som meg!? 

 

Da er det ikke så lenge til iallefall. I dag er jeg 16+5 uker og jeg tror jeg kjenner lillebaby beveger seg sterkere og oftere der nedi. Noen ganger stikker det ordentlig til i livmora også, så det skjer ting der nede. I går kommenterte pappan magen også;- wow, magen din vokser!! 
Det er så deilig. Jeg er så glad å får oppriktig sommerfugler i magen av tanken på alt som skal skje. Tenk så heldig jeg er <3

 

Men nok skravling. Ønsker dere en flott dag videre!! 

 

"Mariusgenser" som babyteppe

Kristin ringte meg i sta, hun var på vei til garnbutikken den hønsa. Lurte bare på om vi kunne tenke oss babyteppe/vognteppe med mariusgenser mønstret. Herregud så glad jeg ble! Tenk så fint det blir til vinteren!

 

 
 

Jeg vet ikke hvilke farger hun valgte, men hun vet nok hva jeg liker. Det er jo litt morsomt å ha de orginale fargene også, men det spiller ingen rolle. Jeg kommer jo ikke til å strikke en halv sokk en gang til lilletass, for jeg er virkelig ikke syersk av meg. (Likte sløyd best på skolen) hehe. Så det at noen orker å lage noe så pent og så "tungvindt", det setter jeg veldig stor pris på <3

Jeg vet at den kommende bestemora gjerne skulle ha stikket masse fint nå i januar og februar, MEN hun var så uheldig å sage fingeren sin nesten helt av før jul. Så det blir nok ikke så mye strikking der med det første. Mest synd for henne tror jeg. hihi

 

Nå blir det ansiktsmaske før jeg kryper under dyna.. God naaatt <3 

 
 


Idèmyldring interiør: Baby

God morgen allesammen.

Ja, jeg har hatt en god morgen fra klokka 09.00 til nå, en laaang rolig morgen. Jeg sitter ennå i morgenkåpa å drømmer meg bort her forran skjermen. Det er så fantastisk mye fint til de små. 

 

Jeg er jo kjempe interessert i interiør, og når baby kommer og barnerommet en gang skal innredes vil ikke dette bli noe problem. Jeg har mange forskjellige tanker i hodet, men under har jeg laget et lite kollage med kjønnsnøytrale farger. 

Beige er en utrolig flott og beroligende farge, og sammen med hvitt blir det veldig lunt og fint. Jeg synes det er fint å myke opp ennå mer av det litt "sterile" (bare hvitt og beige) med naturlige tekstiler/produkter, f.eks flettekurver, steiner, bord av tre/rekved, grovstrikkede putetrekk/pledd/matter osv.  
Synes også at det burde være en brytningsfarge i det hele. Marinebått er helt fantastisk og en farge som ikke virker veldig stressende på hode og øyne. Der igjen; også en lun farge som tar seg godt ut på f.eks et soverom.

Jeg synes ikke at marineblå er en spesielt guttete farge, den kan fint brukes til begge kjønn.. men om man får en jente er det kjempefint å bytte ut den blå med det sukkersøte rosa. For meg blir det for mye av det gode da jeg ikke er spesielt glad i det rosa.
 

Det hadde vært utrolig mye enklere om lille plutt i magen ville "sprike med beina" på ultralyden nå på tirsdag iallefall. Det gir meg enda flere planer..jeg elsker f.eks blått men skulle ikke bli skuffa om det lå en liten uten snopp der inni heller. Det styrer hodet i helt andre retninger, men det blir nok litt mere likt som under i stedefor alt det rosa. Det er så spennende, og jeg gleder meg til å begynne å handle litt. Etter tirsdag er jeg i gang.. hvem vet..kanskje der er to?  

 

 

 

Dette er kun idèmyldringer. Det er IKKE en handleliste. Jeg har kun lekt meg med idèer, farger, tekstiler osv. Så har vi det på det klare!

 

Jeg jobber kvelden i dag, men ha en fantasttisk fin dag allesammen <3Nettbutikk for baby?! Hjelp!

God kveld mine kjære!

 

Jeg har ikke fått gjort det jeg skulle i dag. Vært helt sinnsykt trøtt å har skikkelig hodepine. Så ettermiddagen i dag har vært på sofaen.  Regner med at det er min kjære kropp som trenger litt ekstra søvn nå..det var en hard forrige uke med mye jobb. Om en uke skal det hele bli mere virkelig også. De ringte meg fra sykehuset i Fredrikstad i dag å de lurte på om det gikk greit med UL-time på neste tirsdag. Jeg ble helt varm inni meg, JAAA! Det kommer til å gå så fort, og det er bare noen få dager jobb denne uka før vi drar avgårde til Lillehammer for helgen. Vi skal bo på hotell midt i skibakkene-/løypene, så det blir nok en utehelg deluxe. Jeg skal selvfølgelig ikke stå slalom, men jeg håper på litt relaxing på SPA-et iallefall. hihi
Det skal bli godt å komme bort å gjøre litt andre ting, og det beste er at hele helga er spandert av jobben til Max.


 

 
Men over til mitt lille spørsmål???
Jeg lurer på om noen har tips til fine nettbutikker som selger babytøy der man slipper å velge "gutteklær" eller "jenteklær". Det hadde også vært morro med noen bodyer med f.eks kule tekster eller morsomme trykk. 


 

 

 

Nå blir det 4-stjerners middag og en luftig rosinbolle..så får jeg håpe at kjæresten kanskje har en sjokoladepudding eller to på lur til meg når han kommer hjem fra trening! Eller?
 
 


TING FORANDRER SEG FORT!

Herregud så rart det er.. Når jeg blar meg tilbake i arkivet på bloggen, finner jeg ut at på denne dag for ett år siden satt jeg fyllesyk hjemme å mimret om gårdsdagens personalfest. 
Det er så fjernt å vite at jeg i min villeste fantasi ikke kunne tenke meg at om akkurat ett år på denne dag går jeg rundt å forbereder meg på å bli mamma. Det værste er at jeg ble sjokkert over at det er ETT år siden "personalfesten" når det føles som bare noen måneder. 

Tiden går så ufattelig fort og jeg husker det som i går den dagen jeg fant ut at jeg var gravid. I dag har jeg vært på den andre kontrollen, og nå skal vi bare vente på ultralyden i et par uker.
SYKT! Sier jeg bare. Tiden flyr avgårde, man vet aldri hva som skjer neste dag.  

 

  

ET ANNET OUTFIT ENN KOKKEKLÆR..

Hei hopp i solskinnet! 

Jeg er på vei på innebandy kamp hvert øyeblikk, skal bare samle alle jentene, å lufte hunden litt først.
Jobbet i går som vanlig å la meg tidlig, også som vanlig. I dag har jeg tatt på meg noe annet enn de inn osa kokkeklærne som jeg går i nesten til daglig. Gjett om det føles deilig å være litt fresh.
Min kjære samboer ga meg streng beskjed om å ta brillene på i dag, bare fordi han synes jeg er så fin med de på. Jaja, øynene blir vel også førnøyd med noen dager fra fra linsebruk.  

 

I går rundet det 16 uker på vei ut i svangerskapet. Hvor blir dagene av!? STOPP TIDEN!

 

 

Kjempefin søndag ønskes fra meg til alle dere! <3

 

Om å jobbe med lille i magen..

Hei hei igjen alle mine små lesere <3

 

Jeg jobber masse for tiden, og jeg føler meg faktisk stolt over meg selv. Jeg får ofte fine kommentarer fra kollegaene om at jeg er flink å stå på, men jeg liker ekstra godt at de sier de kan hjelpe meg litt ekstra med f.eks tunge ting. Det er ikke enkelt å be om løfte hjelp eller hjelp til andre ting, man føler seg litt som en belastning på de man jobber sammen med. Jeg tenker at det er synd for de at de får så mye ekstra jobb, men jeg får kjenne og de får også kjenne en liten smell når jeg har løftet selv igjen. Da må jeg gjerne sitte en liten stund og jeg blir seigere i jobben pga ryggsmerter. Noen ganger glemmer jeg også at jeg ikke skal løfte steintunge ting, det blir vel gjerne slik når ting skjer fort. Jeg biter ofte tenna sammen å jobber videre selv om kroppen egentlig sier at NÅ vil jeg ha mat, å også sitte ned en stund. Det er slike ting man ikke bare kan knipse om når man jobber på et kjøkken.Men herregud!! Jeg er kjempefin i formen så lenge man ser bort i fra at jeg blir fortere sliten. Det er ikke så rart heller, min egen lille kropp holder på å produsere et annet menneske. Det er fantastisk at jeg ennå stortsett lever som normalt også! Noen ganger stopper jeg opp å innser at jeg burde tenkt litt mere på den lille skatten i magen, at jeg føler meg slem hvis jeg glemmer eller ikke når å spise, eller hvis jeg ikke sitter når jeg føler jeg må. Det handler ikke bare om MEG lengre, men det er ikke så lett å huske på når den lille gir meg så mye "symptomfred" for tiden. Jeg regner med at så lenge jeg føler meg frisk å orker å holder meg oppegående på jobben, er vel det meste som det skal være!? 


 

 

Så her sitter jeg da etter en lang og hard dag på jobben. Når morgendagen er gjennomført skal det bli godt å ha søndagen fri sammen med min bedre halvdel iallefall. Vi ser nesten ikke snurten til hverandre om dagene nå som jeg også jobber fult, så man setter virkelig ennå større pris på hverandre når man sees. Jeg tror han også roer nervene litt nå som jeg har slakket litt på ryddehysteriet..jeg orker rett og slett ikke å følge opp med sinnsyk rydding etter jobb hver dag lengre. Det jeg har oppnådd er iallefall å få hjelp hjemme, å vi kan kose oss mere sammen.
 

 

Nå sitter jeg her å holder på å sovne forran tven. Jeg ser faktisk litt duggete..
Sjekk lille bollemagen!  hihi

 Ønsker alle en fiin fredag og en kjempefin helg! Utnytt den!! <3

 

Husk at du kan holde deg oppdatert på når jeg oppdaterer rett på facebooken din! Lik siden min på facebook HER
SÅÅÅ glad blir jeg! 

 


HJØRNET MITT

Herrgud for en hodepine jeg har i dag. Skjønner ikke hvorfor heller!? Men kjenner meg VELDIG trøtt uten at jeg har fått sove noe. Prøver å nyte fridagen til det fulle å bare slappe av, og hvis jeg er heldig kanskje jeg kan få mannen i huset til å massere nakken min litt etterpå.

 

Men det var ikke klagemål jeg skulle skrive. Jeg ville vise å fortelle dere om kroken min. Jeg har lagt ut bilder av den før, men noen ganger når jeg sitter i sofaen, beundrer jeg det flotte "hjørnet" i stua. Jeg tror jeg liker denne delen så godt fordi den er så uberørt. Vi bruker den jo ikke noe annet enn pynt og på den måten oppstår det ingen rot der heller. Så hvis det ligger smårot rundt omkring ellers i leiligheta (som jeg ikke orker å ta opp) kan jeg sitte å beundre den ryddige kroken.  Jeg lurer litt på om det er det fine vitrineskapet som gjør susen, eller klokka som jeg virkelig elsker? For meg er det "ro i hjørnet" og jeg flytter ofte rundt på ting der også som mitt lille rom. Liker det. hehe

 

 
 


 Mammabukse prosjektet

Hei hei allaihopa!! 

 

Jeg fikk mange fine tips og tilbakemeldinger på mammabukse innlegget mitt. TUSEN TAKK!!
 

Vi var en tur i Sverige på søndag, og selvfølgelig måtte vi dra innom H&M en tur. De hadde fått inn noen kjempe stilige, sorte bukser som var litt blanke i stoffet. Jeg MÅTTE bare prøve, og da de kjentes gode å ha på, og ikke minst ga meg litt tegn til rompe var det vel ingen tvil om at jeg måtte kjøpe heller. Magestoffet bretter jeg bare dobbelt så lenge jeg ikke fyller de helt ut, noe jeg nesten ikke regner med skjer før mot slutten.  Jeg er kjempe fornøyd å føler jeg kan mikse med alt. Det blir vel tights bruk også etterhvert, men jeg liker bukser bedre og iallefall i denne tid hvor graderstokken bikker mot minus, og genserne gjerne er kuttet ved midjen. 

 

 

 

 

 


Jeg stod opp tidlig i dag for å dra i et møte. Typisk på en fridag at alle møtene skal foregå så tidlig på morgenen. 
Nå skal jeg sette på tv`n og rulle meg godt inn i pleddet. Det må nok bli en liten powernap slik at jeg kan holde meg våken sammen med min kjære. Har har nemlig ikke trening i kveld og da bruker vi å finne på noe sammen. 
Kanskje vi må dra på en liten "tittepåtilbaby" runde i butikkene!? 

 

Ha en fin dag! <3

 

Den fineste julegaven

Til jul fikk jeg en ring i hvitt gull av min kjære samboer. Ikke av noen annen betydelse enn ren kjærleik! <3

Er den ikke fin? 

 

 

 
hits