Det ble som vanlig shoot fra leiligheta i dag.

God kveld alle!I dag har vi bare vært hjemme. Vi har til og med hatt et lite besøk av nabogutta. Tvillingpar rundt samme alder som Jonathan. Og jeg tok ingen bilder!!! Notetoself: Ta bilder!
 Kroppen var seeeeeig i dag vil jeg love, men flinke meg , jeg har også fått bestilt fliser til kjøkkenet. GLEDER MEG virkelig til å få de opp.  På bildene kan dere se fargeforskjellen på den hvite vi har i stua og den hvit/gule som var her fra før. blæh!

Sitter her alene i mørket..neida, det er ikke spesielt mørkt i skinnet fra stearinlysene. Jeg er gressenke igjen som jo er like kjedelig hver gang, men i kveld så koser jeg meg faktiskt veldig. 
Lillingen kveldet tidlig i dag å jeg har sett litt på 4-stjerners middag, spist litt godis; vet, det er ikke lov, men man får så sykt lyst på noe med slike matprogrammer.hehe 
Nå  skal jeg ta en dusj, og drikke en stor kopp grønn te med mint før jeg helt sikkert stuper i seng litt tidlig. I morgen skal jeg drikke kaffe med bestis♥Etter mangel på inspo ble som vanlig shoot fra leiligheta i dag. 
 

 

 

 

Oppussing, snørr og tårer

Haha, snakk om overskift! Det er kanskje ikke SÅ ille som det høres ut, men vi har virkelig fått kjenne at vi lever de siste dagene. I forrige uke hadde lille feber og han hoster fremdeles stakkars liten. Noen ganger hostet han til han kastet opp så her har det blitt flere sengeskift, og mye klesvask. 
Denne helga startet med et STORT pengeforbruk. Vi har malt litt på noen steder her hjemme som vi hadde unnlatt å male. Kjøkkenet f.eks. Vi har tatt bort hyllene, spaklet og malt så nå venter vi bare på fliser, vi tror vi har bestemt oss for hvilke også.  Det ble så luftig å fint der borte nå. Montro hva jeg skal ha i kroken? TIPS?
Men nå er livet satt liitt på vent i noen dager. Jeg er helt utslått!
Samtidig er det ikke bare å slenge seg på sofa med en liten krabat som forresten har fått sin andre tann, har lært seg å krype å reiser seg litt. Det blir noen knall og fall, å så lenge jeg har fyrt i ovnen må jeg iallefall være på vakt. Men slik er det. Han er verdens fineste solstråle som lyser opp dagen -virkelig!♥

 
Ellers har det ikke skjedd så alt for mye her egentlig. Dagene går å jeg har faktisk jobbet litt. Jeg har faktisk fått meg jobb, en jobb jeg gleder meg sykt mye til å starte i! Det beste er at jeg får brukt yrket mitt OG jobbet med bestis♥ Jeg var litt redd jeg måtte forsake kokkejobb nå som jeg har fått en liten, men jeg skal jo jobbe til fantastiske tider og i tillegg med fantastiske folk, WOOHO!  
 

 

Utsikten min fra sofakroken. Det har allerede blitt noen kopper te da lillingen bestemte seg for å starte dagen 06.30!


 

Men nå er det på tide med 2 paracet igjen og utnytte pausen min til å legge meg litt ned kjenner jeg. Lillingen sover ute i vogna nå.
Jeg ville bare legge igjen noen ord. Er så morsomt å se tilbake på!

Ha en fin dag!

 


Interiør:Marineblått

Jeg startet dagen med en bæsjebleie, to maskiner klesvask, en brøddeig, to gutter som sov leeenge, fyr i ovnen, bonanza og en kopp kaffemacchiato.
Det er egentlig lunsjtid, men jeg har ikke rukket å få frokosten innabords ennå. Jeg har spist dårlig den siste uka. Jeg har hatt så fryktelig vondt i nakken å hodet at det har gjort meg kvalm, så dermed har  jeg spist dårlig. Men nå føler jeg meg litt bedre etter litt massasje og ZON-gel. (Takk til Kristin som alltid vet råd♥)

 


 

*

Nå er det på tide med brødutbaking, men først vil jeg vise dere hvordan du kan kombinere det marineblå i interiøret ditt. 
  Jeg blir bare større og større fan av det marineblå. Jeg er generelt fan av blått og i fjor hadde jeg jo lyseblått hjemme. Husker dere?
Jeg kjøpte en pute og noen brikker i blått. I tillegg hengte jeg blå bånd på hjertene i hjørnet. Søtt og enkel måte å "oppfriske" litt på.

Bildene ble litt dårlige siden dagslyset ikke var kommet helt i sta da jeg tok bildene. Puta ser litt sort ut, men det er blått. 
Jeg kommer nok ikke til å kombinere puta og brikken da det ble litt "mye" for meg, men jeg ville vise dere begge deler.
  

I kveld skal vi ha middagsgjester♥  Middagstips?
Så nå er det ut å handle. .
Ha en fin dag!
 

Trykk på bildet under for å gå inn på og like min facebookfanpage.Da blir jeg glad!

 

 

 


Når babyen ikke vil sove + bilderas fra jula

 

Hei mine kjære og godt nytt ferskt år!
Har jeg vært savnet?


Man får alltid en god følelse når det blir et nytt år. Et slags friskt pust med nye muligheter å sjanser. Derfor er det nok stappfullt på de fleste treningssentrene om dagen.
Jeg er ikke enn av de for å si det slik -ennå, men planen er der.


Jeg derimot er helt amøbe om dagen, forstår ikke en gang at jeg orker å skrive noe her engang.hehe Lillemann har gått fra å våkne 1-2 ganger om natten til 5-8 ganger.  Så nå prøver vi alt. Å vekke han tidlig om morgenen bl.a, ettersom han har lagt seg til å legge seg rundt midnatt å stå opp rundt 11. Det er helt crazy hvor trøtt man kan bli, jeg som var bortskjemt med søvn i ca fire måneders tid. Man må vel kjenne litt på hvordan småbarnstilværelsen virkelig er♥

*

Det er lenge siden! Og mye har skjedd skal dere tro. 
Jonathan er snart 6 måneder. Vi oppdaget den første tanna 01.01.13, utrolig at den kom samtidig med det nye året. 
Han er en aktiv liten krabat, å han har fått prøve akebrett som han fikk i julegave, og egen stol ved bordet. Han er ikke så glad i mat ennå, og gjør alle slags mulige rare grimaser til meg når han får smake noe nytt.
Det går så raskt med babytiden da, man klarer nesten ikke å henge med, men man gleder seg ved hver eneste nye ting♥ 
 

 Bilderas fra jula.

 

 

 

 

 

I dag startet dagen med en stor kopp kaffe og litt boklesing og lille rullet på gulvet å småtittet på tv. Det var mildt sagt sløvetilstander her hjemme før mannen kom å "rev" oss opp av sofaen. 
Avgårde til Amfi for å kjøpe litt småting og ikke minst handle. Kjøleskapet er hakket slankere i utvalget enn det var før jul iallefall.

  

Ikke glem å legg igjen en hyggelig kommentar fine du, da blir jeg glad!! 

♥GOD HELG♥


Dette med jul er jo en ny utfordring for meg interiørmessig

 

Har vi ikke sett disse bildene 1000 ganger før? Jo, vi har det men vi får aldri nok gjør vi vel?
Jula er på god vei inn i Raipasveien, og jeg har bare lyst til å være hjemme om dagen. For det første er det bitende kaldt ute -iallefall for lillemann, men det blir bare koseligere og koseligere jo mer jeg styrer synes jeg. Å så lenge Kurt Nilsens juleplate surrer i bakgrunnen blir det ikke færre sommerfugler i magen.

Dette med jul er jo en ny utfordring for meg på det interiørmessige plan. Vi har aldri brukt å pynte så særlig til jul hjemme hos meg og Max. Jeg liker å gjøre nye ting, men samtidig er jeg opptatt av å skape den lune gode stemningen som jeg selv forbinder med jula..  
 Kransen på veggen har fått en liten julemake-over. Den røde puta bryter det hvite, sterile.

 

Jeg er så fornøyd med stua mi. Den er passe lun, romantisk og litt "grov" og tøff på samme gang. Jeg føler at jeg har klart å balansere alt godt, og igjen her får jeg julestemning av hjertene mannen har hengt opp i kroken, også den mørkerøde puta i sofaen. Selvfølgelig har vi adventsstaken også, men den ser man jo ikke på bildet. 

 
 

Vi har fyrt så hardt i ovnen i dag; jeg skjønner ikke -har alltid en tendens til å legge inn en kubbe eller to for mye. Resultatet er jo at det blir dauvarmt her inne og at lillingen må være sprelle naken, men det tror jeg han liker uansett. Så her ligger han i fanget mitt å pludrer mens jeg skriver. Jeg blir iallefall litt slapp i hodet når det blir for varmt, og jeg blir ikke akkurat særlig mindre sløv av varm solbærsaft og pepperkaker. Men det er juletid, jeg har permisjon og nærmest alle jeg har pratet med sier jeg må passe på å nyte tiden -så det skal jeg gjøre. Egentlig trenger jeg overskuddet jeg får av treninga, men det blir ingen mulighet for det så lenge mannen jobber milevis og timevis langt borte. Så jeg bare nyter hjemmetiden jeg, og kanskje jeg tilogmed hyrer gutten godt å tar meg en trilletur ut?! Jeg trenger litt frisk luft i "pappen".

 

Hva får deg i julestemning? 

 

Ha en fin dag!

 

Følg gjerne facebooksiden min HER! Da blir jeg glad  og du får vite før alle andre når jeg poster nye innlegg ♣


Resultatet av DIY adventsstaken

Vi sov lenge i dag lillemann og jeg. 
Jeg våknet faktisk før han å kunne ikke skjønne hvorfor jeg følte meg ferdig sovet -ikke før jeg så på klokka å den viste 10.45  Han overrasker stadig den gutten. 
På samme måte som at han virkelig har knekt koden om å rulle over fra rygg til mage, så nå ligger han ikke på ryggen lengre.  

 

 -

Det ble sent i dag. Ja, slik blir det når man sover langt utover dagen. Vi har hatt en skikkelig besøks dag i dag. Først var vi hos naboen på kaffe inkludert pepperkaker og klementiner. Vi fikk tilogmed sneket til oss litt middag. Det var kos! Etter det bar det til gudmor Merethe og gudfar Bram, som da er Jonathan sine gudforeldre. Der ble det jammenmeg skikkelig god middag der også♥
Det er deilig med gode venner når man er gressenke over så lange peroider. En middagsinvitasjon er ikke å forakte -og sosial omgang er ikke heller noe man får for mye av fortiden. Vi har koset oss masse selv om vi har hatt en avslappende dag og kveld. Ja, det ble ganske sent før vi kom oss hjem, men det er fordi jeg hater å være alene. Jonathan sov jo og det var jo bare å pludre og puppe litt før han måtte sove igjen. Han er veldig avhengig av puppen for å få sove å bruker meg nærmest som en smokk for å få sove. Han nekter å ta smokk og jeg kan love dere -jeg har prøvd ALT! Så det blir spennende å se hvordan det går når bestemor skal passe på i helga når mammaen og pappaen skal på julebord. Det kan jo gå supert!? Erfaringer? 

Nå sover han iallefall så her sitter jeg på samme viset som jeg startet denne dagen, nemlig med en kopp te, pepperkaker og tente lys å koser meg litt alene før jeg skal finne senga igjen.

-
 

Her er resultatet av adventstaken min også. Jeg ble veldig fornøyd selv, og når den står under tven kan vi beundre den hele tiden.
Hva synes du?
 
 

 

 

 

 

 

 

 


Jul i heimen

Det var lenge siden, men jeg ga ikke opp takket være dere.♥ 
Tusen takk for alle fine kommentarer på det forrige innlegget, dere er helt hærlige!!

Her hjemme henger vi litt etter når det gjelder jul, jeg har ikke fått kjøpt advenslysene engang, men litt har vi ordnet fordet, og noe ventes i posten om et par dager.
Vi har jo liksom aldri pynta noe særlig til jul siden vi begge to har vært så lite hjemme hos oss selv i jula dette fordi vi begge har reist hjem. 
 

Vel, litt adventspynt har vi jo fått pynta med. Noe har jeg laget selv. Adventstaken blir på rekvedplanken under, og stjerna på kjøkkenet har jeg laget selv. Ellers så er det jo stearinlys som gjelder i store mengder.  

-

Nå fikk jeg faktisk ikke skrevet så mye mere siden vi skal avgårde på babysvøm. 
(Ps: det tok meg over en time å få postet dette innlegget.) hehe

Ha en fin kveld! GOD 3dje desember♥Tanker om framtiden i cyberworld

Jeg er i en forvirrende periode for tiden med tanke på bloggen.
Det er en plass jeg kan dokumentere mine utfoldelser i interiørverden -det er morsomt å se tilbakepå feil som er gjort og ting jeg føler jeg har gjort riktig. 
Samtidig er følelsen av å havne i "fella" å gå andre bloggers fotspor sur å bite i når det gjelder "what I`m wearing", "what I`m eating" osv. Jeg sier ikke at jeg ikke har gjort det, for det har jeg, gg jeg føler meg liksom ferdig med akkurat det bare fordi "ALLE" gjør det. Alle disse som f.eks tror de kan bli noen fuckings fotballfrue. Kom dere ned på jorda! Jeg synes det er ekkelt med rosabloggere, om drittkasting og oppmerksomhetstrang -vi trenger da ikke ATTER en blogg med det samme!? Jeg er jo ikke typen av person engang som elsker oppmerksomhet i det vide å brede. Jeg kan godt ha hatere, men jeg vil ikke vite om det, og jeg vil ikke ha hatere/lesere som føler seg provosert av meg som person fordi jeg framstiller meg selv på bloggen som noe jeg ikke er. Jeg vil iallefall ikke bli sammenlignet med disse bloggerne bare fordi jeg blogger selv. Om jeg skal blogge må det nesten bli om noen faste tema. Akkurat det er jeg så usikker på også. Interiør er jo det som er min store favorittarena og lidenskap, men samtidig er det jo også morro å se tilbake på de første dagene og ukene og tilogmed kanskje årene av Jonathan sitt liv -men dette kan jeg jo skrive i boka hans om liksom..
Familieforhold, og personlige ting vil jeg holde for meg selv. Og da kommer vi til den biten: Hva er der igjen å fortelle? Skal jeg skrive en blogg for bare meg selv kan jeg likegodt bare la være å skrive å heller ta vare på de små øyeblikkene jeg går glipp av i det jeg kan bruke bortimot 1 time eller 2 på bloggen. Som sagt har jeg ikke denne bloggen bare for å få oppmerksomhet, faktisk ikke for å få oppmerksomhet i det hele tatt. Jeg vil/ville bare dele og "få ned" det som inspirerer/inspirerte meg i livet. 

 

Ting forandrer seg.. 
 Jeg kunne aldri hatt det bedre♥ Så kommer det jo også til det med tid. Jeg føler meg stressa når jeg må tenke på aktiv blogging sånn ca hver dag. Akkurat nå orker jeg det ikke. Tiden flyver i fra meg og jeg vet ikke helt hva som har skjedd i løpet av dagen før jeg plutselig har gått å lagt meg om kvelden.

Som nå sitter jeg her alene i mørket. Både lille- og storemann har lagt seg for mange timer siden. Øynene mine er ganske tørre for å si det slik. 

Jeg trengte bare å få luftet dette litt for dere som er innom hver eneste dag♥
Det har iallefall ikke blitt tatt noen beslutning om jeg skal slutte å blogge, ta en pause eller blogge kun nå og da!?
Hva tror dere? 

 

  


Mobilblogg: Typisk teknologi

God lørdag! Er det ikke typisk -jeg hadde skrevet et rimelig langt innlegg om hvor hes jeg er- at det høres ut som jeg visker når jeg faktisk talt roper, om at jeg og lillemann har dratt hjem til foreldrene mine over helga fordi Max er i Tromsø å spiller kamper, at mamma hadde bakt ferske boller kun for min del til jeg kom hjem, at vi sover så dårlig om natten fordi lillingen er forkjøla. Men det typiske er jo at rett før jeg skulle poste det så ble det selvfølgelig borte da jeg klarte å trykke på tilbakeknappen. Vi avsluttet en fin fredag med ost og kjeks. Jeg satt lenge å funderte på det ene glasset med rødvin, men tenkte nei. Lille våknet jo i ett sett pga den tette nesa, så jeg lot være. Haha, nå høres jeg jo ut som den alkoholiserte mammaen, men jeg liker så godt når man kan kose seg med et lite glass rødvin i ny og ne -det er jo faktisk mere enn ett år siden sist jo! 

 


Den nye lykta mi

 

God morgen! 

Tenk at det er bare er november. Jeg trodde jula snart var her etter butikkene å bedømme, jeg stresser i hodet med at jeg er sent ute med gaver osv. Vinteren kom jo for en stund siden, og julemarsipanen kom for ennå lengre siden i butikkene. Jaja, da er det godt at det bare er første november.

Dere skulle visst hvordan jeg føler meg i dag -følte for å ta en stor kopp te for å si det sånn.
Halsen er som mamma sa; "som sandpapir". Æsj!

Men jeg skal ikke klage jeg fikk en tidlig start på morgenen, det er et deilig vintervær, sola skinner og  mens klokka ennå viste noe med 7 var vi oppe å fyrte i ovnen og tittet på tv å koset oss. Jeg er litt sjokka over at klokka snart er 11, vi stod jo akkurat opp!?
Lille ligger ute å sover mens jeg nyter te-en min og synet av den fine nye lykta mi. Visst er den fin?
Jeg venter besøk av mamma og pappa om noen strakser så jeg skal prøve å få gjort det jeg skal gjøre først. Vi skal nemlig til fotografen i dag så jeg har litt å fikse.
  

 

 

                                      

 

Ha en fin dag, det skal jeg sammen med denne lille godklumpen.

Gurglegutten min♥

 


..begynner alltid å forandre plassering på ting her hjemme når jeg skal rydde.

 

 

Jeg våknet opp til en fantastisk utsikt skal jeg si dere. Det er så vakkert at jeg ble stående å nyte noen minutter. Våget meg ut på verandaen også, men fysj så kaldt det var. Må nok få Max til å finne fram vinterskoa mine snart så jeg kan gå ut på tur med baby og hund♥
I dag har jeg hatt atter en shinedag i heimen, jeg bare orket ikke etter vi hadde vært på babysvømminga. Med en unge som la seg kl 20 for natta var jeg mere interessert i å ligge i armkroken med en stor skål med chips og litt brus på det.

  

Lille har blitt en aktiv liten krabat. I dag har han rullet fra rygg til mage OG fra mage til rygg. Først ga han meg 2 timer alenetid mens han sov ute i vogna. 
Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg begynner alltid å forandre plassering på ting her hjemme når jeg skal rydde.  
 Skulle liksom ønske jeg hadde det litt slik som det kjennes når man kom hjem til besteforeldrene. Tingene har stått på den samme plassen, bildene har hengt presis der siden du ble født, og slik skal det stå til siste slutt liksom. Det gjør det så koselig synes jeg. Hjemme hos mamma og pappa skal også julepynten stå på samme plass hvert år. Vi bare MÅ ha det slik. Men som sagt hjemme hos meg selv klarer jeg ikke ha det sånn.  

Jeg får aldri helt fred med hvordan vi har det, men begge oss irriterer oss veldig over hvordan vi har det på kjøkknet. Så fort vi får tid og penger skal vi fikse det til at det blir litt mere oss. Vi skal ikke gjøre noe med den grufulle trefargen på kjøkkenet, men vi skal legge fliser, ta bort hyllene og male veggen. Can`t wait -ikke mannen heller.  

 


 

Nå er det middagstid♥

 


Nå føles det som jeg ikke orker å ordne opp etter gårsdagens kosekveld

 

 

 

Du vet den følelsen når du våkner om morgenen å kjenner at kroppen ikke har helt planer om det samme som jeg egentlig har. Det er en dårlig dag, eller det er kanskje ikke noe galt med selve dagen, det er bare kroppen som ikke klarer å henge helt med på tempoet. I dag er den dagen da jeg våknet å det kjentes som hodet skulle eksplodere. Ikke nok med det kjentes halsen ganske lik ut som på repsils reklamen.
Da er det deilig å ha kjæresten som kan ta seg av lillemann slik at man kan ligge litt lengre i senga å slappe av bare meg.
NEI, jeg har ikke vært på byen!


I dag hadde jeg store planer kan dere tro. Jeg har alltid mange gjøremål på søndagene, jeg har noen (les:Max) som kan ta seg av lillemann imens jeg kan være effektiv i heimen.
I dag blir IKKE en slik dag vil jeg love. Jeg skal bare lage middag til mamma og pappa, lillebror, Max og meg. Og jeg har vasket en eneste maskin med klær som var lillemann sine ullklær.
Nå føles det som jeg ikke orker å ordne opp etter gårsdagens kosekveld, så jeg skal sitte her i kjøkkenkroken å ignorere all rot i stua. hehe
 

Kjedelige bilder, jeg vet.. Men det er søndag -kosesøndag.
 


 

 

 

 

På instagram ligger disse bildene:

 

'

 

 

Slenger med noen kosesanger som jeg hører litt på i dag. Det var lillebror som spilte de for meg♥

 


 

 

Ha en fin søndag!


Interiør Give AwayLindevegen holder en kjempe give away og jeg er med i trekning om et nydelig putetrekk!

Trykk HER for å komme til bloggen å delta du også! 

GOD HELG! 

 

Åpenhjertige meg. (Interiør)

Jeg hadde flyttet til andre enden av landet å bodd der en stund. Jeg visste ikke helt hva jeg ville med livet. Jeg hadde aldri trodd for litt over ett år siden at jeg skulle stå i dag å bysse barnevogn, være eier av leilighet og bygge rede, ha en fin bil, å leve som et hvilket som helst A4 menneske. Tankene var blitt å flytte hjem igjen -det var det. Drømmen var å starte interiørbutikk her hjemme, og jeg var forberedt på å jobbe hardt for drømmen. Jeg var forberedt på å satse, være min egen sjef å få holde på med noe som er en så stor lidenskap. Det gjør jeg ennå, men ting har som sagt blitt helt annerledes nå. Nå er det ikke noe jeg tenker veldig over.

For rundt ett år siden på denne tiden visste jeg ikke at jeg var gravid, men jeg ante at noe var i gjerde. Jeg tror morgendagen er samme dato som jeg tissa på pinnen å fikk to små røde streker lysende mot meg. Jeg kjenner magen vrenger seg ved tanken også, det tok ikke mange ukene før kvalmen satte inn etter det. 
 Jeg var skremt, glad, nervøs og alt på en gang. Dette var ikke helt planlagt, men jeg var overhode ikke skuffa. Les mer om da jeg oppdaget det HER.


Det er  helt rart hvordan ting bare forandrer seg. For min del har livet snudd helt. Jeg var veldig hjemmekjær, dro sjeldent på fest og man snakket som regel bare om å reise hit og dit. Nå vil jeg veldig gjerne ut å oppleve ting, og det skal jeg også gjøre etterhvert. For tiden går livet i en sirkel egentlig som man bare er hjemme om dagene. Ikke missforstå, jeg ville ikke for noen ting i verden vært uten det jeg har i dag. Jeg lever i trygge omstendigheter, har verdens fineste og snilleste sønn og den flotteste kjæresten som elsker meg (og jeg han) som tar vare på oss begge. Jeg ser glede i hver nye ting Jonathan får til å gjøre, det er så morro å se han vokse opp!
Det skjedd noe med meg etter jeg fikk barn, på en positiv måte. Før jeg ble gravid trente jeg masse. Jeg hadde også gått ned 9 kg i vekt å holdte på å "bygge og forme" kroppen, men jeg ble aldri fornøyd med meg selv. Det var viktig med mange venner, og mange av dem var ikke ute etter det samme som meg heller -kjærlighet. Det var som en slags kamp.  Nå har jeg en selvtillit jeg aldri har følt før, og jeg føler meg flott selv om magen er litt slappere og hoftene har blitt større. Det har blitt viktigere med familie og jeg har det godt med familien og de nære gode vennene. Jeg har tilogmed utviklet nye vennskaper som jeg ikke hadde sett for meg. Alt handler bare om meg selv regner jeg med.


Livet kan ta så mange uventende veier. Jeg gleder meg over hver vei den tar.
Jeg føler at mulighetene bare står i kø. Man kan oppnå det man vil så lenge man jobber for det.
Jeg liker plassen jeg er på i livet, men jeg higer alltid etter mer.

 

Det ble et langt innlegg fra en åpenhjertig jeg. Vet ikke helt om jeg fikk uttrykt helt hva jeg mener, men livet og følelsene har forandret seg etter jeg fikk barn. Jeg blir behandlet som en voksen og ikke en ungdom. Ikke nok med det, jeg blir behandlet som "gammel". Hehe Jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke, men jeg har det fint som jeg har det nå iallefall♥

*


I går var planen min å kose meg med te og tv titting. Jeg hadde tent stearinlys og jeg var klar for å bare kose meg i godstolen i mitt eget selskap. Jonathan hadde sovnet -så lenge det varte.
Lille var så tett i nesa å fikk ikke sove, så det ble byssing, trøsting og bæring helt til kvart over ti i gårkveld. Så lenge han fikk kos var det greit.  

 

 

 

Så blid liten før leggetid♥

 

Nei, nå dere. Skal jeg kle på meg noe annet enn joggebuksa å klisje noe i ansiktet. I dag skal ikke se ut som en zombie, men overraske mannen med et fresht ansikt og et stort smil )selv om det ble lite søvn i natt).
Man kan gråte over spilt søvn, men det hjelper lite. DET ER JO HELG!!!

GOD HELG!!!

  


Jeg trenger dine meninger!! Interiør/kjøkken

For dere som har fulgt meg en stund vet dere jo at vi flytta fra sør til nord i Mai.
Her har vi kjøpt oss leilighet vi skal bo noen år i før vi kjøper hus. Vi trives godt med å bo i Alta♥ 


Jeg satt å kikket litt på bilder av hvordan vi hadde det i den forrige leiligheta i sør. Jeg likte rommene, kjøkken og stue løsningen, det var lyst og trivelig. Vi hadde også en liten krok der spisemøblene passet perfekt.  Jeg føler ikke det samme om den nye leiligheta, den har rare rom og løsninger, men jeg liker godt at vi bare kan forandre på ting vi ikke liker, noe vi allerede har gjort.  
 

Se så lunt vi hadde det.. 

 

 

 

 

Disse bildene var fra den gamle leiligheten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det største problemet mitt er at kjøkkenene er av bjørk -i det heletatt heltre. 
Jeg irriterte meg ikke så mye over det da vi leide siden man skjeldent får tak i så pene leiligheter å leie, men nå som vi har kjøpt er det liksom helt feil i kjøkkenkroken vår.
Jeg angrer selvfølgelig ikke på kjøpet. Jeg bare står bomfast på utbedringen av kjøkkenet.


Som sagt for det første er kjøkkenet av tre det er den største feilen for meg, med en helsort, "hard benkeplate". For det andre har vi for små spisemøbler. 
Det er også veldig vanskelig å føre en ren stil med rød tråd i hele leiligheta om det krasjer. Det er ikke det, det er et pent kjøkken, men med hvordan stil vi har så krasjer det jo litt. Så dette er plan prosjekt nr.1. Vi må gjøre det bedre på noen måter.   

 


 

Det siste bildet har jeg tatt i fullfart. Så ja, litt rot.
Den tidligere eieren har satt opp to hyller på den tomme veggen. Vi har to hyller der i eik som likner bjørka i innredninga, da vi syntes det ble for hardt med sort. Jeg liker ikke det heller. Tenker heller å pusse opp veggen for å fjerne alle hull og heller sette opp et stort, rundt, blankt fat eller noe. Jeg er åpen for forslag.
 Vi skal legge fliser under benken, og sette spotter. Hva tror dere om det? 
Og sist men ikke minst. Jeg føler for et bort i "slit tre" litt mørkere enn drivvedstilen.  


Jeg trenger virkelig hjelp, tips og triks hos dere!! For nå har jeg vridd å vrengt hodet på alle forskjellige måter.
Kjøkkenet blir nok aldri hvitt♣

 


hits