Bake kake søte

Hadde det ikke vært for den forferdilge forkjølelsen hadde bena og kroppen vært varme og hjulene på vogna hadde snurret rundt og rundt, men er sitter jeg i DAG OGSÅ med rennende øyner, tett nese og snegletemo i kroppen. Totalt "ødelagt". 

Under bordet sitter Jonathan å leker litt samtidig som han småtitter litt på tv. Jeg vet nok at han som meg skulle ønske vi hadde kommet oss litt ut å gjort noe annet. Vi kjeder oss VELDIG.
 

 


Men innlegget skulle ikke handle om sykdom idag igjen, men om baking.
I den siste tiden har jeg fått interessen for baking. Særlig k"ompliserte" kaker som krever en god del arbeid og kunster.
Jeg er helt på nybegynnernivå ennå, og de fleste kakene jeg har bakt er "testkaker" til familien der jeg har prøvd ut litt forskjellige metoder å lage pynten på.
Når har jeg fått en del utstyr etterhvert, og også ennå en pakke er på vei i posten.  

 


 Dere som baker, hvilke oppskrifter bruker dere på frostinger, kakebunner osv? 
..dere som smaker; hva er favorittsmakene på kaker?  
 

Personlig så eeeeeelsker jeg sjokolade! Men kakene under er sjokoladekaker fylt med litt forskjellig. Den siste kaka er sukkerbrød med bringebærostekrem og vaniljekrem.
Favoritten min er nok bringebærmousse og vaniljekrem, men som sagt så elsker jeg sjokolade♥ I tillegg har jeg brukt smårkremer utenpå sjokoladekakene. NAM!

Nå fikk jeg bakelyst, men jeg ville bare legge ut bilder så jeg en gang i framtiden helt sikkert vet hvor jeg finner bildene.
 

(Dette er mobilbilder så derfor dårlig kvalitet)

 

 

 

 


Rett før jeg ble gravid så jeg nemlig slik ut:

 

I dag har vi vært på den siste babysvømmingen for denne gang. Vi har vært ute å måket snø og vært på middagsbesøk hos "oldemor". 
Vi er litt "hjemmesky" når vi er gressfamilie, men vi benytter sjansen til å besøke kjente noe som jo er positivt. 
Ellers så hadde jeg bestemt meg for å spise sunt, noe jeg også fint klarte før mormor satte rester av de deilige julekakene på bordet. Jeg ble litt sjokkert over hvor lite viljestyrke og selvdisiplin jeg hadde? Tenk at jeg for 2 år siden gikk ned 9 kg på null komma nix ved å være litt disiplinert. Jeg bare MÅ ha søtsaker, gjerne hver dag! ..Nå skal jeg ikke ned så mye, men noe babyfett har jeg lyst skal forsvinne. Rett før jeg ble gravid så jeg nemlig slik ut:

 

 

 

 

 


Så det er kanskje ikke så rart at jeg føler meg litt utilpass i den "nye" kroppen.
Det betyr ikke at jeg er misfornøyd slik jeg er nå, men den hadde hatt godt av å strammes litt opp. 

Jaja, vi får prøve igjen i morgen♥ hehe

-

Jeg har tent stearinlys i håp om at det skal bli varmere her. Vi var nemlig ikke hjemme igjen før i kveld, og temperaturen hadde jo plutselig krøpet flere grader ned i løpet av kvelden.
Jeg hadde planer om bretting av klær, fyre i ovnen og kanskje en film, men lillemann våknet bestemte seg for å stå opp like etter han hadde lagt seg. Han nekter å sove, bli bysset, koset med, ta puppen osv, så nå sitter han i babybounsen sin mens jeg skriver litt her. Det blir et kort innlegg da jeg kjenner jeg myser for å se på dataen -hodepinen sniker seg på. Æsj!
 

Her ser dere forresten stolen Jonathan fikk i julegave av oldemor. Passet så godt inn her hos oss.

 


 
 

GOD NATTA

 


Han snudde fort om på et lavt energinivå og dårlig humør.

Jeg føler virkelig at vi har fått gjort masse denne helga. Faktisk sitter jeg tilbake i sofaen å kjenner meg litt små ør i hodet. 
I går var vi på besøk hos bestemora mi. Det var godt å se henne igjen♥
Vi var i BUL-hallen også å introduserte lillemann for sporten vår -innebandy. Det ser så gøy ut å spille, å snart skal jeg gjøre det også.
I gårkveld var vi så heldig at vi ble invitert på middag til lillesøster og Bjørn-Ove. Det passet helt ypperlig og smakte deilig for oss som hadde vært på farten hele dagen.  Ikke minst var det jo veldig koselig.

*

I dag tidlig ble jeg invitert på forkost date, og jeg har fått farget både hår og bryn av min kjære søster. Nådde også å ta litt sol før vi dro på besøk, og da vi kom hjem laget mannen hamburgere og pommes. Jeg ble så sjokkert. Han snudde fort om på et lavt energinivå og dårlig humør. Den mannen kan jo lage mat♥   

  

 

Så nå sitter vi her da med fyr i ovnen, mett i magen, nybadet unge som også har sovnet. På tide å bare være oss to en liten stund tror jeg♥ 
Jeg elsker kjæresten min♥ Bestevennen min♥ My everything♥

*klisj, klasj, i know* 
 
Husk å følge facebooken min HER, da blir jeg glad!!! 
Blond vs. Brunt

                                Jeg slo på stortromma her om dagen. Farga håret mørkere. Deilig med forandringer -det er jo det eneste jeg får lov av mannen min til å gjøre. Jeg har fått streng beskjed om å spare, så da får jeg bare gjøre det. hehe

 

-

Blir meget kort innlegg..lillingen våkna. hehe

Hva synes dere?

 

 


Magen 3 uker etter

Hei mandag, hei hverdag!

Jeg sitter å hører på musikk, ikke min musikk -naboens..takk og lov for at musikksmaken ikke er helt ulik min iallefall..
Lillemann sover på sofaen her ved siden av meg, mens jeg gløtter til synkronstuping av alle ting.

-


Vi sov lenge i dag. Jonathan var ikke ute av pysjen før kl 13, og da skal det sies at jeg hadde fått på meg klærne bare en halv time før.
Vi bare koser oss alene i dag. Mannen jobber helt til seint, seint i kveld så vi må være hjemme å vente.
Det er rart å være helt alene plutselig..Det er ømt i såret, og jeg må plutselig gjøre litt ekstra i forhold til før da Max var hjemme om dagene. Det er litt rart at alt må planlegges nøye, nå er pumping og  amming for eksempel blitt så mye vikitigere enn en dusj -som forresten ikke er bare å hoppe inn i lengre. 
Det er rart at når vi skal avsted må ting planlegges til punkt og prikke slik at vi kommer oss avgårde i riktig tid. Lang tid tar det og det er ikke bare bare å få prioritert seg selv.
Jeg kan bekrefte at det ER nok vanskeligere å være alenemor kontra det å være to om ting, men toppen av kaka må være om du har tatt keisersnitt OG er alenemor -jeg beundrer dere!!♥
Erfaringer?

 

-

 3 uker er gått siden fødselen, og mye å har skjedd siden da. 
Siste gang jeg stod på vekta som gravid var den på nippet til å vise 70 kg.
I dag, akkurat nå viser den 57,4 kg. Lillingen tar GREIT mye næring av meg! hehe

 

Men rompa eksisterer ikke lengre, puppene har pådratt seg noen små strekkmerker og magen er som en brøddeig. Likevell føler jeg meg hverken ekkel, rar eller stygg.
Jeg er føler meg fornøyd med kroppen min tiltross for hva den har vært igjennom den siste tiden, og mannen gir meg ofte fine komplimenter.♥
Den største frykten var nok keisersnittsåret..jeg trodde jeg skulle bli seende ut som en kjøttrull  på magen, men man ser jo så vidt en liten stripe helt nederst på magen. Ingen sting heller, bare noen foreløpige strips. Jeg er lykklig for at såret ble så fint som det ble, dessuten er det jo langt under trusekanten også.

Her er noen bilder..

 

 

 

 


Mobilblogg: En hærlig tid

Hei hei!

Nå er jeg det mye bedre med tanke på smertene.. Jeg beveger meg rundt, løfter lille gutt og har det bra. Det er klart - jeg er jo avhengig av smertestillende ennå, men blir mest paracet.

Nå ligger jeg i senga å tenker over alt som har skjedd på bare en uke. Jeg er plutselig ikke gravid lengre, jeg har fått en sønn, og den grønne missunelsen jeg hadde til barselkvinnene som trilte rundt med plaskurvene med sine babyer i, den er jo selvfølgelig borte. Nå er jeg der selv, endelig!
Jeg begynner dog å bli veldig klar for å komme meg hjemover med mine to elsklinger. Det er nemlig vanskelig å unngå sommerfuglene i magen jeg får om framtiden og alt som skal skje

...dessuten; sykehusmat..trenger jeg si mere? Hehe..


/Katrine

 

 

 


Mobilblogg: Sykehuset dag 3

Hei igjen!

Jeg vagger rundt her ennå. Ryggtakene virker til å klamre seg fast i allefall. Vi ar gått i alle trapper som kan gåes i å kjørt i alle humper som kan kjøres i -det kjennes, men jeg vil kjenne mere.
Siden vi ikke hadde noen timer eller undersøkelser i dag har vi vært utenfor sykehusets fire, slitne vegger. Vi tok oss faktisk en tur på museet.hehe
4 etager opp med tapper, jeg løp nesten.
I morgen skal jeg kanskje få prøve modningsakupunktur -om de har tid. Det er jo så mange fødende her.. De kommer inn, får babyene og drar igjen.. Liiitt frustrerende, men snart har vi vel premien her selv!? Jeg har fått beskjed om å bare slappe av å "komme i gang".De drøyer nok ikke så mange dagene etter mandag før de utfører snitt om ingen lille har dukket opp til da - dette fordi han begynner å bli så stor. Det føles også helt greit selv om jeg er aldri så motivert for en vaginal fødsel.

Desverre ingen babybilder å vise til enda.. ;)Nå er det yatzytid med mannen!

 

/Katrine

 


Kjærlighet

På tide å gå i det litt romantiske hjørnet. 
Jeg satt å så på gamle bilder og jammen meg dukker det opp mange fine minner. 

-

Minner av kjærlighet♥

 

 

 Jeg elsker deg, livet med deg, alt ved deg. 
Jeg elsker fortiden med deg, elsker tankene om framtiden med deg.
Jeg elsker deg♥ 

 


Grillings

Mamma fylte 42 i går og vi hadde kalas i går kveld med både kaker og grillmat.
Koselig var det. 

 

  

Nå er det avslapping forran tven på høyt plan med kakeresten sammen med allesammen. 
KOOOOSE helg♥

 

Ha en fin lørdag!

 

 


Folkebilder fra elva

Jeg regner med jeg skal være litt mere aktiv med kameraet mitt i kveld enn det jeg var i går. 
Enda guttene fikk fisk, og lillebrorsjan fikk fange den opp med hoven så fikk jeg ikke tatt bilder.. Dumme meg!

Det ble så sent før vi kom avgårde siden vi både hadde vært på middag, sirkus og Max hadde vært på trening.
Alle var hjelsultne, så vi kastet i oss tre pølser hver før vi bare satt å lo resten av kvelden.

 
Nå har jeg akkurat gjort i stand maten til i kveld, og vi har også spist litt lørdagsgrøt. Nå skal vi straks avgårde for å se Max spille kamp, jeg må bare ta en liten powernap først tenkte jeg.hihi

  


"jeg har fått ruget godt"

Hei hei folks!


Vi har vært hjemme hos mamma og pappa siden lørdag -Gjett at det har vært deilig! 
Vi  har bare slappet av å koset oss, så jeg har fått ruget godt i tillegg til at jeg har spist masse god mat. 

-


Max og Ole Martin var på sjøen å kjørte båt og fiska litt. Max har aldri hverken sett eller fått en steinbit før så det var kjempemorro at de fikk ikke mindre enn to stykker i helga. 
Jeg fikk bare se på når de kom til land, og jeg måtte også hjelpe litt til meg å sløye. Steinbiter er farlige, de biter selv om hodet er skjært av. 

 

 

 

 

Vi kjørte hjem til oss selv litt tidligere i dag så vi skulle rekke å fikse litt her i leiligheta før det ble alt for sent på kveld. Så vi har endelig fått hengt opp litt på veggene.
Søssa hjalp meg med å skru opp stellebordet vi kjøpte til lillingen på fredag, så nå er det meste i orden.
Vi har ennå litt fiksing på soverommene og egentlig litt generelt overalt men det meste er på plass. Til uka kommer stuebordet, å gjett jeg gleder meg!

 

Håper alle har hatt en fantastisk langhelg -det har vi! 


 


Vi har da sommer i nord også..

God "morgen"!

Det er en god morgen og ikke minst dag! Vi har det nydeligste været om dagen. Kanskje ikke det varmeste, men sola skinner nok til å gjøre deg sommerglad, vårkåt og alt som er..

-


Jeg har akkurat unnagjort jordmortimen. Alt så fint ut som alltid, untatt litt mye sukker i urinen (syndet med noe sjokolade i går, tihi!)
Med streng beskjed om å ikke spise noe søtt i kveld må jeg tilbake for å levere en ny prøve i morgen da. Jordmor sa at om "mytene" stemmer så er helsekortet mitt fult av jente-hjerterytme, så man vet aldri, -jeg har hørt flere historier der de har sett på ultralyd at det er gutt, men ut kommer jente. 

-

Nå har jeg akkurat sittet en god time på balkongen i sola å drukket litt kaffe. Det er så deilig å slappe av -det er jo nesten som en ny ting for meg etter alt styre og stresset vi har hatt med flytting osv..

Vi trives godt i den nye leiligheta, og det er ikke helt feil at vi har sol hele dagen på balkongen. Vi var ikke så veldig bortskjemt med sol i den forrige leiligheta vi bodde i -der forsvant sola rundt veggen klokka 12. Jeg ser fram i mot late sommerdager her ute..og vi får forhåpentligvis både møbler og sommerblomster snart på plass også. DET blir kos!!♥
 

 

 

Nå skal jeg trippe ut på balkongen igjen å kose meg litt til. 
HA EN FIN DAG!! 


Min dag

17-maifeiring gjennomført med en GOD DEL god mat og drikke.
For første gang iallefall så lenge jeg kan huske tilbake er det endelig nå vi feirer 17-mai sammen hele familien.
Mamma og pappa har som regel vært fult opptatt i fjøset med lamminger og annet arbeid -ikke i år heldigvis!

 

Vi gjorde oss klar for å gå i tog.

 

Etter toget så dro vi hjem til oss for å drikke kaffe å spise kaker.
Vi har ikke rukket å få stuebordet ennå, så vi dekte med spisebordet i stua ved sofaen.Så dro vi ut for å spise allesammen.  Vi fylte magen med koldtbord og lammestek, og vi ble så opptatt av maten at bildene uteble.
Det ble et bilde av gutta etter maten. Mette og slitne?
 

 

Jeg har fylt hver eneste tomme rom i magen godt med mat og desserter at jeg må halvligge på sofa for å klare å puste -så ille er det nesten.
Jeg er iallefall kjempe sliten, men når det er sagt har jeg hatt en kjempe flott dag♥
 

Håper hver eneste sjel i Norge har hatt det samme!? 
 

 

 


Meg som liten

 

Hei hei!

Jeg er i Alta om dagen siden mannen har begynt å jobbe her. 

-

 

Nå er jeg over 31 uker på vei, å jeg begynner å bli mere og mere nysgjerrig på hvordan den lille sprellemannen i magen ser ut.
Jeg er ikke utålmodig, men er så spent på om den ligner på oss, meg eller han eller kanskje noen andre familiemedlemmer.
Uansett håper jeg han holder seg litt til der inne så han blir stor og sterk♥

Vi er jo ikke litt på plass engang heller i den nye leiligheta, så om han kommer nå så blir det ikke helt som planlagt (det blir ofte ikke som planlagt heller men). Meg som liten:

 
MorgenstundGod morgen!

Sovet godt? uthvilt og pigg? Det har vært så deilig vær de siste dagene. Jeg er så mye ute som jeg bare kan, og som oftest er det på fjellet med isfiske osv. 
Når vi ikke er på fjellet prøver jeg å komme meg ut en liten tur fordet. Det er fint å gå noen turer med hunden, både for meg og Nelly (hunden).
 

Jeg er ikke så flink til dette skal jeg innrømme, men jeg skal prøve å bli det. Det er så godt å bevege litt på skrotten.

 

 

 

Jeg våknet GRYTIDLIG i dag. Nærmere bestemt klokka 07.00 Forferdelig tidlig når planen var å sove så lenge jeg bare orket. Jeg venter nemlig så fælt på kjæresten min som skal komme i dag. Jeg må bare vente i 10 timer til så er han framme! 10 timer!!!
Det blir ikke noe fjelltur i dag, så jeg har misstanke om at denne dagen kommer til å gå forferdelig sakte. Jeg hater å vente.

 

Ønsker alle en fin dag!!

 

 

 


hits