Jeg vet ikke helt hva som går av meg..

Hola chikas!

Jeg har akkurat fått lillingen til å sove for kvelden -det tok bare rundt en time i dag med baling å turning i senga før han "ga opp" å sovna.
Jeg vet ikke helt hva som går av meg, om det er kaffekicket fra "playdate" med Stine og Eivind, eller om jeg bare rett og slett har gått fra vettet, men jeg har veldig lyst til å vaske. Tenker bad, kjøkken osv. Jeg er trett, for de siste dagene har startet rundt 6 eller før. Men nå altså tror jeg at jeg skal skrubbe bad før paradise hotel begynner. (Vet, ikke si noe, men jeg må ha det med meg.)

Det er morsomt med en så aktiv krabat, og jeg nyter hver eneste dag. Ikke bare for at permisjonen snart er over, men det skjer noe nytt nesten for hver dag som går, i dag foreksempel reiste han seg i senga. I dag tidlig var jeg ikke kjapp nok i vendinga da vi lå i senga å kosa oss, plutselig havna gutten med et dunk i gulvet. Heldigvis lå det noen puter på gulvet som han delvis traff, men det bare vrenger seg i magen og mammahjertet og alt.

Nå som han kryper rundt å reiser seg å styrer så er gutten gul og blå over hele kroppen, men han koser seg. Han er ikke så frustrert lengre nå som han kommer seg overalt. Det blir som sagt knall og fall, men han elsker når han får trøst, så nå roper han på meg nesten ved hver minste lille ting. Utspekulert liten ja. hehe
   


Mari
13.03.2013 @ 22:34

Så fin han er!!! Herlig smil=)

Katrine
13.03.2013 @ 22:40

Mari: Ja, verdens fineste ;) <3

Victoria M. Steinsøy
19.06.2013 @ 01:46

kjempe søte bildet!


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits