Oppussing, snørr og tårer

Haha, snakk om overskift! Det er kanskje ikke SÅ ille som det høres ut, men vi har virkelig fått kjenne at vi lever de siste dagene. I forrige uke hadde lille feber og han hoster fremdeles stakkars liten. Noen ganger hostet han til han kastet opp så her har det blitt flere sengeskift, og mye klesvask. 
Denne helga startet med et STORT pengeforbruk. Vi har malt litt på noen steder her hjemme som vi hadde unnlatt å male. Kjøkkenet f.eks. Vi har tatt bort hyllene, spaklet og malt så nå venter vi bare på fliser, vi tror vi har bestemt oss for hvilke også.  Det ble så luftig å fint der borte nå. Montro hva jeg skal ha i kroken? TIPS?
Men nå er livet satt liitt på vent i noen dager. Jeg er helt utslått!
Samtidig er det ikke bare å slenge seg på sofa med en liten krabat som forresten har fått sin andre tann, har lært seg å krype å reiser seg litt. Det blir noen knall og fall, å så lenge jeg har fyrt i ovnen må jeg iallefall være på vakt. Men slik er det. Han er verdens fineste solstråle som lyser opp dagen -virkelig!♥

 
Ellers har det ikke skjedd så alt for mye her egentlig. Dagene går å jeg har faktisk jobbet litt. Jeg har faktisk fått meg jobb, en jobb jeg gleder meg sykt mye til å starte i! Det beste er at jeg får brukt yrket mitt OG jobbet med bestis♥ Jeg var litt redd jeg måtte forsake kokkejobb nå som jeg har fått en liten, men jeg skal jo jobbe til fantastiske tider og i tillegg med fantastiske folk, WOOHO!  
 

 

Utsikten min fra sofakroken. Det har allerede blitt noen kopper te da lillingen bestemte seg for å starte dagen 06.30!


 

Men nå er det på tide med 2 paracet igjen og utnytte pausen min til å legge meg litt ned kjenner jeg. Lillingen sover ute i vogna nå.
Jeg ville bare legge igjen noen ord. Er så morsomt å se tilbake på!

Ha en fin dag!

 
Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits