Skal bli spennende å reise med barn for første gang. Reisetips?

 

Jeg TROR jeg har mange jern i ilden for tiden. Alt går i bølger -alltid, men slik er det. Jeg føler iallefall at jeg er på vei opp og fram både når det gjelder det ene og det andre. 
Jeg har litt mere energi om dagen, det er deilig. Det kommer nok mest sannsynligvis av lyset, det er rart hvor fort man venner seg med å ha lyset hele tiden -som da vi bodde sørpå♥
Skal innrømme at det har vært tungt på kroppen med totalt mørke og lange dager alene med lillemann, men nå skal vi ikke henge med hodet for det. Det har vært en utrolig spennende tid som nybakt mamma også.

*

De siste ukene har jeg vært uke å gått lange turer nesten hver dag. Her om dagen gikk jeg 5 km med vogna -ikke værst!? 
Vi har også som dere kanksje vet vært ute hos "bestemor og bestefar", altså mine foreldre i nesten en uke. Det er best å være hjemme når kjæresten befinner seg 50 mil unna.
Men nå blir det kanskje noe i arbeidslivet for meg å gjøre snart....?♣ 
Vi har også bestilt ferie til Sverige/Gävle, til familien til Max. Dit reiser vi NESTE MANDAG allerede. iiik! det kjennes i magen!

Skal bli spennende å reise med barn for første gang. Reisetips? 

*

 

Denne helga har det vært pappakos-/ kjærestekos i lange baner. Vi har gått turer, koset oss med "bestevennermiddag" i gårkveld, og i dag laget kjæresten vaffler. Så da hadde vi litt søndagsvaffelgjester i dag. 
 

 
 

 

Ikke glem å like facebooksiden min!

 Inger Jeanette
13.01.2013 @ 21:46

Dere kan leie leiligheten vår i Thailand, Karon! Utrolig bra og fint sted å ha med barn. Karon er en fin og rolig plass, ikke så veldig mye "natteliv", ikke så mange "ekle" barer i gata. Så det er et perfekt sted :)

http://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/object?finnkode=37239030&type=ADVERT

Sandra
15.01.2013 @ 13:09

Pakk bleie og uteklær nedi vognbagen hvis dokker skal ha vogna med. Første gang vi reiste med Nelle lånte heldigvis faren til Daniel en vogn som vi fikk bruke der nede, så vi trengte kun å trekke bilstolen med oss på flyet.

Det e MYE å bære/trekke på med koffert, bilstol, vogn, stelleveske/vanlig veske. Håpe dåkker har bæresele, evt får lånt en :) Vi hadde babybjørn med oss første gangen, andre gang hadde vi med oss ergobaby. Sistnevnte va mye bedre å bruke, men da va ho så stor (nesten 10 mnd) at ho blei sint, for ho va nysgjerrig og fikk ikke sett så mye. Så vi måtte opp med vogna rimelig kjapt ;)

Håpe dåkker får en fin tur :)


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits