Julegaver til baby + babyer og nattesøvn?

Hei hei! 
 
Jeg startet dagen til vekkerklokka i dag. Vi har holdt på i snart en ukes tid med å snu døgnet til Jonathan. Å nå er vi snart der vi vil være, for nå sover han max til 09. Men i dag var vi oppe 08 allerede. Fikk han til å sove for natten ca kl 21 og han våknet ikke før vi kom å la oss kl 00.30. Han våknet altså ikke 1 time og helt lysvåken etter vi hadde lagt han slik han bruker å gjøre. Etter det våknet han bare 2 eller 3 ganger, husker ikke helt om jeg telte med da han voknet av oss. Så fort vi får sluttet med nattepupp så skal han over på eget rom -jeg tror det er det beste for alle parter. 
*

Etter å ha lest boken til Elizabeth Pantley skjønner jeg mye bedre hvordan barn "oppfører" seg om natten, hvordan de sover og hvordan man skal angripe saken. Vi har valgt denne metoden fordi den føles lettere for oss, både mammahjertet og sikkert for naboene i motsetning til "gråtekuren". Hvis baby føler seg ensom og forlatt så skjønner jeg ikke at jeg ikke skal få være der å hjelpe han igjennom den lette søvnen som jo kommer ca 1 time etter han er lagt for kvelden.


Hvilken oppfatning har dere om dette? 
 

Vi har akkurat sovet å spist litt, eller Jonathan har sovet mens jeg har vasket litt klær å ryddet og pakket. Vi skal nemlig dra til Nyvoll igjen etter babysvømminga. Siden "pappaen i huset" er på borte jobb, blir det så kjedelig alene. 
Mamma og pappa skal begynne med oppussing hjemme og jeg klarer jo selvfølgelig ikke å holde fingrene av fatet når det gjelder idèer, fargevalg osv.
Det er jo min store lidenskap. 

*

Jonathan fikk mange flotte gaver i jula. Her viser han fram babybounsen sin! Er den ikke fin? 
I tillegg fikk han jo også mange fine klær. Ulleklærne han har å seg har han også fått. Helt nederst ligger bilde av at han sitter ved bordet. Han fikk også en søt "gammeldags" matstol som vi har satt ved bordet. Har jo selvfølgelig lagt ut mange fine bilder. Han er jo bare min verdens vakreste♥

 

 

 

Nå må jeg rydde unna lunsjen!

Ha en fin dag!

 

 

 Marthe
07.01.2013 @ 15:03

Han e verdens søteste klump! Ganske lik mora må æ si!!

Katrine
12.01.2013 @ 11:31

Marthe: Takk for den! :D <3


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits