Hva synes du om små barn og tv-titting?

En kopp STERK kaffe nå så er jeg klar for en tur ut i det deilige været. Jeg tror jeg trenger litt frisk luft!
Det ser ikke ut hjemme hos oss i dag, men jeg bare rett og slett orker ikke -er så sykt trøtt.
Jeg slukket bare lyset på kjøkkenet etter en runde med grøtprøving. Koppen til lillemann satt stakkars fast i bordet, men sølet går jo ingen veier!? hehe
Kjæresten lot meg "sove" til halv ti før han stakk avgårde♥
I natt våknet lillemann bare 4 ganger som jeg klarte å telle, jeg var jo rimelig i koma. hehe
Det er jammen ikke lett å få nye rutiner skal jeg si dere, men som sagt er det jo bedre at han våkner 4 ganger i stedefor 8. Det gikk dessuten bedre å legge han i går. Men han ville ikke ta lange strekken nå på dagen. Han sov vel ca 1 time og jeg vugget han i iallefall 30 minutter. Det er noe nytt for ellers er det bare å sette han ut?! Jaja, man skal vel igjenom en hel del prøvelser før han blir 18. Jeg skal gjøre mitt beste for å være den beste mammaen på jord uansett hvor trøtt jeg er♥


Nå har vi spist,tullet, rast i fra oss og gulpet ut bodyen, ligget på gulvet å lekt litt, og nå ser Jonathan på film mens jeg skriver dette.
-
Vi har gått noen runder med oss selv når det gjelder det at han er så glad i å se på tv. Han ser kanskje tilsammen 30 minutter om dagen og har gjort dette siden han var ca 4 mnd.
Hva synes du om små barn og tv-titting?
 

 


Ha en fin lørdag!

Du må gjerne like facebooksiden min. min egen liten fanpage der jeg oppdaterer hver gang det kommer et nytt innlegg. Do that HER

 

 

 Jeg synes det er greit med tv-titting til en viss grad, så lenge barnet har glede av det og liker det, så hvorfor ikke? Alt med måte, pleier jeg å si! Vi så masse på barnetv som små, og har ikke tatt noe skade av det! ;)

Eid
05.01.2013 @ 19:25

At en baby på 4 mnd ser på tv syns jeg er helt forkastelig!! Hva i alle dager får han ut av det? Et kjapt google-søk får deg kanskje til å se at både norske og amerikanske leger/barnepsykologer ol fraråder dette. Det kan være stressende for babyen, han utvikler ikke kreativiteten og lærer ikke å underholde seg selv.

At du bruker tv'n som en barnevakt for å blogge syns jeg heller ikke noe om....

Katrine
05.01.2013 @ 21:47

Camilla: Jeg tror jeg er mest enig med deg i forhold til hva Eid skriver her. Tv'en fungerer ikke som en barnevakt for meg. Han sitter å gurgler å ler -han koser seg. Han har dessuten alltid med seg en leke og jeg sitter forran han å leker litt med den. Jeg bruker også å prate til han om f.eks farger og figurer som dukker opp. Blir man dårlig utviklet om man leser bøker på samme viset å da? Det er ikke slik at han sitter der alene i timevis fordi jeg har andre ting å gjøre, men han synes det er artig med barneprogram med rolige bevegelser og fin musikk. Uansett glad for alle tilbakemeldinger. :)

Spør du meg virker Eid rimelig overhysterisk.. Ihvertfall i mine øyne :) Bra vi alle er forskjellige!!;) Nicklas elsket å se på barnetv når han var så liten, med alle de fine fargene og lydene. Han har utviklet seg HELT normalt, og er en veldig velutviklet gutt til sin alder. Han har kun fått positive tilbakemld på utviklingen sin, til tross for at han har fått se litt på tv så og si hver dag det siste året!;) Tror ikke Eid vet så utrolig mye hva h*n egentlig snakker om. Jeg studerer barnevern, og har lært masse om normalutviklingen til barn, og jeg har hittil ikke funnet noe fagstoff om at litt tv-titting kan være skadelig for en baby ;) Den må h*n lengre ut på landet med! Hvis jeg skal tro på sånt vas, bør EID vise direkte til nyere forskning og seriøst fagstoff! ;)

Eid
06.01.2013 @ 12:33

Haha, dere er tydeligvis unge, uvitende mødre ;-)

Dere vil at jeg skal vise til forskning ol for å bevise at dette støttes av fagpersoner. Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg finner du dette ved å gjøre et googlesøk... Hvis dere er uenige med fagpersonene så er det vel DERE som må bevise det motsatte!!?? Både helsestasjonen, fastlegen, legen på helsestasjonen mener dette. Derfor lurer jeg på hva dere har av dokumentasjon som gjør at dere overprøver ekspertenes råd..?


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits