Når babyen ikke vil sove + bilderas fra jula

 

Hei mine kjære og godt nytt ferskt år!
Har jeg vært savnet?


Man får alltid en god følelse når det blir et nytt år. Et slags friskt pust med nye muligheter å sjanser. Derfor er det nok stappfullt på de fleste treningssentrene om dagen.
Jeg er ikke enn av de for å si det slik -ennå, men planen er der.


Jeg derimot er helt amøbe om dagen, forstår ikke en gang at jeg orker å skrive noe her engang.hehe Lillemann har gått fra å våkne 1-2 ganger om natten til 5-8 ganger.  Så nå prøver vi alt. Å vekke han tidlig om morgenen bl.a, ettersom han har lagt seg til å legge seg rundt midnatt å stå opp rundt 11. Det er helt crazy hvor trøtt man kan bli, jeg som var bortskjemt med søvn i ca fire måneders tid. Man må vel kjenne litt på hvordan småbarnstilværelsen virkelig er♥

*

Det er lenge siden! Og mye har skjedd skal dere tro. 
Jonathan er snart 6 måneder. Vi oppdaget den første tanna 01.01.13, utrolig at den kom samtidig med det nye året. 
Han er en aktiv liten krabat, å han har fått prøve akebrett som han fikk i julegave, og egen stol ved bordet. Han er ikke så glad i mat ennå, og gjør alle slags mulige rare grimaser til meg når han får smake noe nytt.
Det går så raskt med babytiden da, man klarer nesten ikke å henge med, men man gleder seg ved hver eneste nye ting♥ 
 

 Bilderas fra jula.

 

 

 

 

 

I dag startet dagen med en stor kopp kaffe og litt boklesing og lille rullet på gulvet å småtittet på tv. Det var mildt sagt sløvetilstander her hjemme før mannen kom å "rev" oss opp av sofaen. 
Avgårde til Amfi for å kjøpe litt småting og ikke minst handle. Kjøleskapet er hakket slankere i utvalget enn det var før jul iallefall.

  

Ikke glem å legg igjen en hyggelig kommentar fine du, da blir jeg glad!! 

♥GOD HELG♥Anne
05.01.2013 @ 08:43

godt nyttår :)

du har vært savnet.

jeg har hørt at om babyen sover dårlig om dagen sover de dårlig om natta også! Men nå vet ikke jeg hvordan klumpen din sover på dagtid. Julie sover fra 19-07 nå. prøvd å holde han oppe lenger etter siste dupp for så å legge han?kanske han ikke får nok mat i løpet av dagen for å sove godt? det var slik med julie, men hun elsker jo mat, så det var ikke så vanskelig bare gi henne mer. Spiser han kun morsmelk omtrent? ikke sikkert det er nok å sove på når han har blitt 6 mnd,

Katrine
05.01.2013 @ 10:33

Anne: Så hyggelig å høre! :D

Han sover bra på dagen. 2 eller 3 strekker med ca 4 timer tilsammen. Har prøvd en metode som jeg leste i "sove uten gråt" boka. Det går ut på å koble i fra hver gang han slutter å suge, det det er dessuten viktig med noen lunde like rutiner hver dag. Kan hende jeg venter for lenge hver gang med å legge han. Å holde han våken gjør vondt værre. Han blir som regel mye vanskeligere å legge igjen. Når det gjelder mat så er jeg litt usikker, men han spiser lite på dagen. Men når han ikke vil ha noe annet er jeg jo liksom litt hjelpesløs. Får bare bruke tiden å vente å se. :)

Marthe
05.01.2013 @ 16:18

For en jul. Tiden går kjempe fort. Så koselig ut å være på Nyvoll<3

Lille er blitt så stor.


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits