Dette med jul er jo en ny utfordring for meg interiørmessig

 

Har vi ikke sett disse bildene 1000 ganger før? Jo, vi har det men vi får aldri nok gjør vi vel?
Jula er på god vei inn i Raipasveien, og jeg har bare lyst til å være hjemme om dagen. For det første er det bitende kaldt ute -iallefall for lillemann, men det blir bare koseligere og koseligere jo mer jeg styrer synes jeg. Å så lenge Kurt Nilsens juleplate surrer i bakgrunnen blir det ikke færre sommerfugler i magen.

Dette med jul er jo en ny utfordring for meg på det interiørmessige plan. Vi har aldri brukt å pynte så særlig til jul hjemme hos meg og Max. Jeg liker å gjøre nye ting, men samtidig er jeg opptatt av å skape den lune gode stemningen som jeg selv forbinder med jula..  
 Kransen på veggen har fått en liten julemake-over. Den røde puta bryter det hvite, sterile.

 

Jeg er så fornøyd med stua mi. Den er passe lun, romantisk og litt "grov" og tøff på samme gang. Jeg føler at jeg har klart å balansere alt godt, og igjen her får jeg julestemning av hjertene mannen har hengt opp i kroken, også den mørkerøde puta i sofaen. Selvfølgelig har vi adventsstaken også, men den ser man jo ikke på bildet. 

 
 

Vi har fyrt så hardt i ovnen i dag; jeg skjønner ikke -har alltid en tendens til å legge inn en kubbe eller to for mye. Resultatet er jo at det blir dauvarmt her inne og at lillingen må være sprelle naken, men det tror jeg han liker uansett. Så her ligger han i fanget mitt å pludrer mens jeg skriver. Jeg blir iallefall litt slapp i hodet når det blir for varmt, og jeg blir ikke akkurat særlig mindre sløv av varm solbærsaft og pepperkaker. Men det er juletid, jeg har permisjon og nærmest alle jeg har pratet med sier jeg må passe på å nyte tiden -så det skal jeg gjøre. Egentlig trenger jeg overskuddet jeg får av treninga, men det blir ingen mulighet for det så lenge mannen jobber milevis og timevis langt borte. Så jeg bare nyter hjemmetiden jeg, og kanskje jeg tilogmed hyrer gutten godt å tar meg en trilletur ut?! Jeg trenger litt frisk luft i "pappen".

 

Hva får deg i julestemning? 

 

Ha en fin dag!

 

Følg gjerne facebooksiden min HER! Da blir jeg glad  og du får vite før alle andre når jeg poster nye innlegg ♣milagres
05.12.2012 @ 13:38

Så flott du har det hjemme, fine bilder :)

Mita
05.12.2012 @ 15:12

Åh, så fint du har det hjemme hos deg! Elsket det! :-D

STYLEGIVESSMILE
05.12.2012 @ 15:32

Åh så fint du har pyntet istand :)

Christine Vibe
05.12.2012 @ 15:38

Så fint du har det! :)

nathalie
05.12.2012 @ 16:17

hej :)

Vad är din största önskan ?

kram :)

Katrine
05.12.2012 @ 17:26

nathalie: Mitt største ønske er å føde normalt. Men ellers så er det å kjøpe/bygge et koselig hus :)

ellenbeate
05.12.2012 @ 18:16

Kjempefint ! Flott stue, flott gang - generelt et flott interiør :)!!

Katrine
05.12.2012 @ 18:56

ellenbeate: Morro å høre det fra deg :) Du vet, alltid noen prosjekter på gang. Man blir nok aldri helt ferdig ;)

Så utrolig koselig du har det!:) Jeg er enig med deg, du har balansert stuen, den ser lun og koselig ut!! :) Veldig pent!! :)


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits