Tanker om framtiden i cyberworld

Jeg er i en forvirrende periode for tiden med tanke på bloggen.
Det er en plass jeg kan dokumentere mine utfoldelser i interiørverden -det er morsomt å se tilbakepå feil som er gjort og ting jeg føler jeg har gjort riktig. 
Samtidig er følelsen av å havne i "fella" å gå andre bloggers fotspor sur å bite i når det gjelder "what I`m wearing", "what I`m eating" osv. Jeg sier ikke at jeg ikke har gjort det, for det har jeg, gg jeg føler meg liksom ferdig med akkurat det bare fordi "ALLE" gjør det. Alle disse som f.eks tror de kan bli noen fuckings fotballfrue. Kom dere ned på jorda! Jeg synes det er ekkelt med rosabloggere, om drittkasting og oppmerksomhetstrang -vi trenger da ikke ATTER en blogg med det samme!? Jeg er jo ikke typen av person engang som elsker oppmerksomhet i det vide å brede. Jeg kan godt ha hatere, men jeg vil ikke vite om det, og jeg vil ikke ha hatere/lesere som føler seg provosert av meg som person fordi jeg framstiller meg selv på bloggen som noe jeg ikke er. Jeg vil iallefall ikke bli sammenlignet med disse bloggerne bare fordi jeg blogger selv. Om jeg skal blogge må det nesten bli om noen faste tema. Akkurat det er jeg så usikker på også. Interiør er jo det som er min store favorittarena og lidenskap, men samtidig er det jo også morro å se tilbake på de første dagene og ukene og tilogmed kanskje årene av Jonathan sitt liv -men dette kan jeg jo skrive i boka hans om liksom..
Familieforhold, og personlige ting vil jeg holde for meg selv. Og da kommer vi til den biten: Hva er der igjen å fortelle? Skal jeg skrive en blogg for bare meg selv kan jeg likegodt bare la være å skrive å heller ta vare på de små øyeblikkene jeg går glipp av i det jeg kan bruke bortimot 1 time eller 2 på bloggen. Som sagt har jeg ikke denne bloggen bare for å få oppmerksomhet, faktisk ikke for å få oppmerksomhet i det hele tatt. Jeg vil/ville bare dele og "få ned" det som inspirerer/inspirerte meg i livet. 

 

Ting forandrer seg.. 
 Jeg kunne aldri hatt det bedre♥ Så kommer det jo også til det med tid. Jeg føler meg stressa når jeg må tenke på aktiv blogging sånn ca hver dag. Akkurat nå orker jeg det ikke. Tiden flyver i fra meg og jeg vet ikke helt hva som har skjedd i løpet av dagen før jeg plutselig har gått å lagt meg om kvelden.

Som nå sitter jeg her alene i mørket. Både lille- og storemann har lagt seg for mange timer siden. Øynene mine er ganske tørre for å si det slik. 

Jeg trengte bare å få luftet dette litt for dere som er innom hver eneste dag♥
Det har iallefall ikke blitt tatt noen beslutning om jeg skal slutte å blogge, ta en pause eller blogge kun nå og da!?
Hva tror dere? 

 

  Anne - mamma til Julie <3
21.11.2012 @ 13:38

blogg når du selv føler for det :) det gjør jeg. blogger fordi JEG VIL og om hva jeg vil. Ikke for oppmerksomhet,men for å ha et sted å skrible ned ting, se tilbake på og rett og slett ha bloggen som en avkoblingsgreie. Trenger det inni mellom.

Tenk på det, og ta et valg du er fornøyd med :)

Silje
21.11.2012 @ 19:45

Hmm.. skjønner godt hva du mener! Jeg er også stresset dagen lang - og bloggen er liksom det siste man tenker på.

Jeg funderer også litt på hva i all verden man skal blogge om? Å blogge bare om meg selv og hva jeg gjør dag inn og dag ut - det ville jo vært DØDSKJEDELIG! Og så vil man ikke blogge for mye om Cecilie heller.. hmm? Blir vel kanskje mer trening og kosthold, interiør.. hobby :p thja..

Marthemor
22.11.2012 @ 18:46

For all del, ikke slutt å blogg kjære deg..

Hva skal man gjøre om dagen vis du slutter å blogge???<3

Kathrine
23.11.2012 @ 14:53

Som sagt over her, blogg når du selv har lyst, og gjør som du vil! Jeg er veldig enig i hvordan du tenker.. Det er for mange rosabloggere, og jeg syns ikke de er fine blogger!

Du er en av de faste bloggene jeg leser, og jeg føler at det virkelig er koselig og lese din, og jeg merker jeg blir ordentlig i godt humør når jeg leser din.. Du har det kjempe fint hjemme hos deg :) <3 Ønsker deg en god helg! :)

Sara
23.11.2012 @ 22:33

Vackra, vackra du!! <3

Malin
28.11.2012 @ 09:37

Kan godt forstå at du føler du må "prestere", men blogg heller når du har tid, lyst og inspirasjon til å blogge.

Håper for all del du ikke kvitter deg fullstendig med bloggen, for dette er en av de få "fornuftige" bloggene jeg stadig titter innom!

ewymarie
03.12.2012 @ 14:47

Det er din blogg og du som bestemmer når og hva du skal blogge. Så uansett hva du velger er det viktig å fortelle om det som opptar deg. Folk er forskjellige, men all ære til deg at du ikke blogger for å oppnå mange lesere-men vil ha bloggen å se tilbake på. Heia deg : )


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits