..begynner alltid å forandre plassering på ting her hjemme når jeg skal rydde.

 

 

Jeg våknet opp til en fantastisk utsikt skal jeg si dere. Det er så vakkert at jeg ble stående å nyte noen minutter. Våget meg ut på verandaen også, men fysj så kaldt det var. Må nok få Max til å finne fram vinterskoa mine snart så jeg kan gå ut på tur med baby og hund♥
I dag har jeg hatt atter en shinedag i heimen, jeg bare orket ikke etter vi hadde vært på babysvømminga. Med en unge som la seg kl 20 for natta var jeg mere interessert i å ligge i armkroken med en stor skål med chips og litt brus på det.

  

Lille har blitt en aktiv liten krabat. I dag har han rullet fra rygg til mage OG fra mage til rygg. Først ga han meg 2 timer alenetid mens han sov ute i vogna. 
Jeg vet ikke om det er bare meg, men jeg begynner alltid å forandre plassering på ting her hjemme når jeg skal rydde.  
 Skulle liksom ønske jeg hadde det litt slik som det kjennes når man kom hjem til besteforeldrene. Tingene har stått på den samme plassen, bildene har hengt presis der siden du ble født, og slik skal det stå til siste slutt liksom. Det gjør det så koselig synes jeg. Hjemme hos mamma og pappa skal også julepynten stå på samme plass hvert år. Vi bare MÅ ha det slik. Men som sagt hjemme hos meg selv klarer jeg ikke ha det sånn.  

Jeg får aldri helt fred med hvordan vi har det, men begge oss irriterer oss veldig over hvordan vi har det på kjøkknet. Så fort vi får tid og penger skal vi fikse det til at det blir litt mere oss. Vi skal ikke gjøre noe med den grufulle trefargen på kjøkkenet, men vi skal legge fliser, ta bort hyllene og male veggen. Can`t wait -ikke mannen heller.  

 


 

Nå er det middagstid♥

 Anne - mamma til Julie <3
31.10.2012 @ 10:18

jeg og flytter på ting når jeg rydder :p haha

Åh, så stor han har blitt! Hvor gammel er han nå? Er visst lenge siden jeg har vært på bloggen din føler jeg :o

Men, det med ryddinga så er jeg slik selv. Skjer aldri at jeg skal rydde uten at jeg må ommøblerer, akkurat som om det gir motivasjon til ryddinga. Bare at det tar dobbelt så lang tid når du skal flytte på alt i rommet :p haha

Katrine
31.10.2012 @ 13:11

Camilla: Han er 4 måned, så det går utrolig fort :)

Du må gjerne følge facebooksiden min. https://www.facebook.com/pages/kattalarsenbloggno/248021745211278

Katrine
31.10.2012 @ 13:11

Anne: Visst er det morro? :)

Anne - mamma til Julie <3
31.10.2012 @ 21:57

SV: ja det er jo det men samtidlig litt irriterende at jeg ikke bare kan la det stå :p


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits