Åpenhjertige meg. (Interiør)

Jeg hadde flyttet til andre enden av landet å bodd der en stund. Jeg visste ikke helt hva jeg ville med livet. Jeg hadde aldri trodd for litt over ett år siden at jeg skulle stå i dag å bysse barnevogn, være eier av leilighet og bygge rede, ha en fin bil, å leve som et hvilket som helst A4 menneske. Tankene var blitt å flytte hjem igjen -det var det. Drømmen var å starte interiørbutikk her hjemme, og jeg var forberedt på å jobbe hardt for drømmen. Jeg var forberedt på å satse, være min egen sjef å få holde på med noe som er en så stor lidenskap. Det gjør jeg ennå, men ting har som sagt blitt helt annerledes nå. Nå er det ikke noe jeg tenker veldig over.

For rundt ett år siden på denne tiden visste jeg ikke at jeg var gravid, men jeg ante at noe var i gjerde. Jeg tror morgendagen er samme dato som jeg tissa på pinnen å fikk to små røde streker lysende mot meg. Jeg kjenner magen vrenger seg ved tanken også, det tok ikke mange ukene før kvalmen satte inn etter det. 
 Jeg var skremt, glad, nervøs og alt på en gang. Dette var ikke helt planlagt, men jeg var overhode ikke skuffa. Les mer om da jeg oppdaget det HER.


Det er  helt rart hvordan ting bare forandrer seg. For min del har livet snudd helt. Jeg var veldig hjemmekjær, dro sjeldent på fest og man snakket som regel bare om å reise hit og dit. Nå vil jeg veldig gjerne ut å oppleve ting, og det skal jeg også gjøre etterhvert. For tiden går livet i en sirkel egentlig som man bare er hjemme om dagene. Ikke missforstå, jeg ville ikke for noen ting i verden vært uten det jeg har i dag. Jeg lever i trygge omstendigheter, har verdens fineste og snilleste sønn og den flotteste kjæresten som elsker meg (og jeg han) som tar vare på oss begge. Jeg ser glede i hver nye ting Jonathan får til å gjøre, det er så morro å se han vokse opp!
Det skjedd noe med meg etter jeg fikk barn, på en positiv måte. Før jeg ble gravid trente jeg masse. Jeg hadde også gått ned 9 kg i vekt å holdte på å "bygge og forme" kroppen, men jeg ble aldri fornøyd med meg selv. Det var viktig med mange venner, og mange av dem var ikke ute etter det samme som meg heller -kjærlighet. Det var som en slags kamp.  Nå har jeg en selvtillit jeg aldri har følt før, og jeg føler meg flott selv om magen er litt slappere og hoftene har blitt større. Det har blitt viktigere med familie og jeg har det godt med familien og de nære gode vennene. Jeg har tilogmed utviklet nye vennskaper som jeg ikke hadde sett for meg. Alt handler bare om meg selv regner jeg med.


Livet kan ta så mange uventende veier. Jeg gleder meg over hver vei den tar.
Jeg føler at mulighetene bare står i kø. Man kan oppnå det man vil så lenge man jobber for det.
Jeg liker plassen jeg er på i livet, men jeg higer alltid etter mer.

 

Det ble et langt innlegg fra en åpenhjertig jeg. Vet ikke helt om jeg fikk uttrykt helt hva jeg mener, men livet og følelsene har forandret seg etter jeg fikk barn. Jeg blir behandlet som en voksen og ikke en ungdom. Ikke nok med det, jeg blir behandlet som "gammel". Hehe Jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke, men jeg har det fint som jeg har det nå iallefall♥

*


I går var planen min å kose meg med te og tv titting. Jeg hadde tent stearinlys og jeg var klar for å bare kose meg i godstolen i mitt eget selskap. Jonathan hadde sovnet -så lenge det varte.
Lille var så tett i nesa å fikk ikke sove, så det ble byssing, trøsting og bæring helt til kvart over ti i gårkveld. Så lenge han fikk kos var det greit.  

 

 

 

Så blid liten før leggetid♥

 

Nei, nå dere. Skal jeg kle på meg noe annet enn joggebuksa å klisje noe i ansiktet. I dag skal ikke se ut som en zombie, men overraske mannen med et fresht ansikt og et stort smil )selv om det ble lite søvn i natt).
Man kan gråte over spilt søvn, men det hjelper lite. DET ER JO HELG!!!

GOD HELG!!!

  ewymarie
26.10.2012 @ 12:34

Så bra reflektert. Jeg er glad for at du delte dette med oss. Det er lov til å oppleve selv om man har blitt mamma.

Noen drømmer forsvinner litt, mens nye kommer. Slik tror jeg det er uansett hvor man er i livet.

Anne - mamma til Julie <3
26.10.2012 @ 19:33

for et herlig innlegg :) kjenner meg igjen i masse!

og som sønnen din ligner på deg nå :) god helg, søte deg :)

Katrine
26.10.2012 @ 20:14

ewymarie: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :) Det ble litt rotete, men det er jeg også -i hodet mitt ;) hehe
God helg! :)

Katrine
26.10.2012 @ 20:16

Anne: Så bra å høre :D Deilig å høre han ligner meg litt ;) Har alltid vært så lik pappan sin ;)
God helg! klem <3

Anne - mamma til Julie <3
26.10.2012 @ 21:11

SV: hehe jeg synes han var veldig lik deg. vet hvordan det er for Julie er utrolig lik Mats :p

God helg :)

kristin
26.10.2012 @ 23:13

Du e så fin du Katrine :)

Malin
28.10.2012 @ 19:39

Til tross for radikale endringer i fremtidsplanene dine håper jeg du likevel holder litt igjen på drømmen om å åpne interiørbutikk.

Dersom butikken kommer til å gjenspeile din interiørstil som du har i hjemmet, er dette en butikk jeg uten tvil ville handlet i!

:)

Katrine
28.10.2012 @ 20:48

Malin: Jeg blir helt smigret av den flotte kommentaren din :) Man må alltid huske på å ha drømmer <3


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits