Jeg trenger dine meninger!! Interiør/kjøkken

For dere som har fulgt meg en stund vet dere jo at vi flytta fra sør til nord i Mai.
Her har vi kjøpt oss leilighet vi skal bo noen år i før vi kjøper hus. Vi trives godt med å bo i Alta♥ 


Jeg satt å kikket litt på bilder av hvordan vi hadde det i den forrige leiligheta i sør. Jeg likte rommene, kjøkken og stue løsningen, det var lyst og trivelig. Vi hadde også en liten krok der spisemøblene passet perfekt.  Jeg føler ikke det samme om den nye leiligheta, den har rare rom og løsninger, men jeg liker godt at vi bare kan forandre på ting vi ikke liker, noe vi allerede har gjort.  
 

Se så lunt vi hadde det.. 

 

 

 

 

Disse bildene var fra den gamle leiligheten.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det største problemet mitt er at kjøkkenene er av bjørk -i det heletatt heltre. 
Jeg irriterte meg ikke så mye over det da vi leide siden man skjeldent får tak i så pene leiligheter å leie, men nå som vi har kjøpt er det liksom helt feil i kjøkkenkroken vår.
Jeg angrer selvfølgelig ikke på kjøpet. Jeg bare står bomfast på utbedringen av kjøkkenet.


Som sagt for det første er kjøkkenet av tre det er den største feilen for meg, med en helsort, "hard benkeplate". For det andre har vi for små spisemøbler. 
Det er også veldig vanskelig å føre en ren stil med rød tråd i hele leiligheta om det krasjer. Det er ikke det, det er et pent kjøkken, men med hvordan stil vi har så krasjer det jo litt. Så dette er plan prosjekt nr.1. Vi må gjøre det bedre på noen måter.   

 


 

Det siste bildet har jeg tatt i fullfart. Så ja, litt rot.
Den tidligere eieren har satt opp to hyller på den tomme veggen. Vi har to hyller der i eik som likner bjørka i innredninga, da vi syntes det ble for hardt med sort. Jeg liker ikke det heller. Tenker heller å pusse opp veggen for å fjerne alle hull og heller sette opp et stort, rundt, blankt fat eller noe. Jeg er åpen for forslag.
 Vi skal legge fliser under benken, og sette spotter. Hva tror dere om det? 
Og sist men ikke minst. Jeg føler for et bort i "slit tre" litt mørkere enn drivvedstilen.  


Jeg trenger virkelig hjelp, tips og triks hos dere!! For nå har jeg vridd å vrengt hodet på alle forskjellige måter.
Kjøkkenet blir nok aldri hvitt♣

 ewymarie
23.10.2012 @ 23:09

Mitt tips er mal skapene hvite og bytt til eik benkeplante. Det blir i en sammenheng med resten av kjøkkenet, siden du har hvite stolben og hvit klokke og hvitt spisebord.

Tror ikke det blir for mye hvitt, siden veggen er mørk.

Katrine
23.10.2012 @ 23:15

ewymarie: tusen takk for tipset. Siden vi skal selge om litt vil vi beholde kjøkkenet orginalt. Må sjekke ut hva det evt koster å bytte ut benkeplater. Veggen skal heller ikke være slik for alltid så vil heller ha en vegg som matcher kjøkkenet og ikke omvendt :) vi skal legge fliser; farge? :) men igjen. Takk for tips :)

Kine den tøffe
24.10.2012 @ 00:08

Æ har desverre ingen tips å komme med :/ Men det ser ut til at du e ganske flink når det kommer til det der, så du finn nåkk ut av det om du bare lar det ligge en stund ;)

Minminivilla
24.10.2012 @ 00:19

Ta vekk hyllene, flytt klokka dit, få tak i to skap som kan lages til benk under der hyllene er nå, et saueskinn og vips så er stilen endret. Rip opp bordet med stålbørste og legg i mørk grå poleringskrem eller lasur, tørk godt av, rip på ny og legg inn turkis og lys grønn i sporene - det har jeg gjort på hyller og en bred avlastningshylle som jeg har på kjøkken hos meg. Du finner det på bloggen min ca i fjor sommer en gang. På veggen der klokka er kan du ha vekktekst eller et digert bilde som du maler selv. Velg ton i ton farger og klatt i vei både du og typen så blir det knallbra. Bruk babyens hender og føtter og lag avtrykk i bildet ;) Hm hm popkorn hjernen min løper løpsk. Hvis du ikke vil ha en sittebenk der hyllene er, så kjøp et rullende avlatningsbord og sett det inntil der, så kan du dra det frem når du trenger å ha det nær benken, det kan være bufebord når du har gjester eller bare oppbevaring av alt mulig ;) Kos dere! Ikke mal dørene - frots heller i voksduker eller hva med en plexiglassplate på bordet og masse bilder under plata? Nå må jeg slutte å mase på deg - god natt


24.10.2012 @ 09:40

Du har en fin stil synes jeg :) Dersom du ikke skal gjøre noe med kjøkkeninnredningen, kunne den mørke veggen blitt malt i noen toner lysere. Hva med avlange hvite fliser? Et tips: Kjøp fliser det er lett å vaske av fett... det har ikke vi gjort

Katrine
24.10.2012 @ 14:00

Minminivilla: Hvorfor har jeg ikke tenkt på en avlastningsbenk før!? :D Tusen takk for mange fine tips :D

Katrine
24.10.2012 @ 14:02

Anonym: Så koselig at du synes det :) Ja, har tenkt på det selv om det hadde vært fint med "avlang mosaikk" på en måte. :) Den blir nok lys etterhvert. Akkurat nå gjør den det veldig lunt her :)

Dictas
24.10.2012 @ 17:40

Heia! så fin blogg du har! :D legge igjenn en kommentar på bloggen min ? :)

bilderognotater
24.10.2012 @ 18:35

Det var knallfint!

Ulrikke!
24.10.2012 @ 22:43

jeg har dessverre ikke noen tips, men inne på kategorien home decor på pinterest kan det være mye fin inspirasjon, kanskje noe der setter tankene igang :) Jeg har allerede fått mange ideer til leiligheten vår der, samboeren min klikker snart siden jeg styrer så veldig med det. Uansett, legger igjen en link så er det bare å scrolle seg igjennom himmelen :) http://pinterest.com/all/?category=home_decor

Katrine
26.10.2012 @ 11:47

Ulrikke!: Tusen takk for linken Der var det som du vet mye bra :D God helg :)


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits