Jonathan er døpt

På tide med en aldri så liten oppdatering.

Vi har hatt den flotteste helga på lenge. 09.09 ble Jonathan døpt, og vi var samlet hele familien. Det har vært fult hus og stormende jubel hele helga -det var så trivelig at så mange fra Anderssons kom. 
Vi hadde koldtbord og finnbiff som vi serverte nesten 40 stykker med på søndagen. Hele dagen gikk som den skulle følte vi, så all stress og planlegging ned til hver minste lille ting og var så verdt det.

 

 

 

Ble ikke tatt så mange bilder med vårt kamera siden vi var i farta hele tiden. Heldigvis er det mange andre som skal dele bildene sine med oss.


Vi venter på at pappa som har vært borte fra oss i 2 dager skal komme hjem. Og nå ligger lillemann å spreller for fult i babygymmen sin. Han er blitt en aktiv liten krabat på nesten 6 kg. I går viste han meg sin første skratt. Det var så morro at tårene kom fram. Det varmet i et mammahjerte♥

Han er også kjempeflink med tranen, og sover fortsatt hele natten igjennom med bare en pupping.

Det er ikke så forferdelig vanskelig å være mamma føler jeg. Jeg elsker det♥
 

 Anne - mamma til Julie <3
12.09.2012 @ 13:04

Så herlig å lese :) Dåpen så jo kjempeflott ut! Godt å ha det ferdig da. Vi døpte ikke Julie, men hadde navnefest her hjemme. Skjønner godt at dere ikke fikk tatt noen bilder for det fikk ikke vi heller. Heldigvis er kusina til Mats fotograf!

Fine gutten deres blir jo så stor. Julie veier litt over 6 kg nå. Rart hvor fort de vokser, er det ikke? :)

Latter er skjønt, kos deg med alt som skjer. De vokser jo så fort.

Veldig flotte bilder Katrine :)

June Camilla
12.09.2012 @ 16:31

Gratulerer med dåpen da :)


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits