Det er helt sykt.

Hei elsklinger!

Tusen takk for  alle fine kommentarer på innlegget om hårforandringen min. Dere er så gode♥


Her står bloggen åpen så fort jeg startet dataen, klar for et nytt innlegg -og slik har det stått siden i går kveld. Jeg hadde planer om å skrive et lite innlegg som skulle starte med "endelig me time", men den tiden ble akkurat så lang at jeg fikk skrudd på pcen før han begynte å knirke fra senga.
Det er ikke det, det er koselig å trøste det betyr bare at enkelte ting må bortprioriteres noen ganger, slik som bloggen.

Til det vil jeg si at jeg er ivrigere å twitre fra mobilen. FØLG MED HER

 

-

Jeg tror Jonathan hadde vondt i magen i natt, han var så urolig å hadde ekstremt mamma lyst. I tillegg fikk jeg DEN pakken tidligere i dag(bæsjebleie).
Det er fristende å gjøre det enkelt å ha han liggende i senga sammen med oss, men det blir så trangt og man sover så anstrengt at det gjør ikke noe godt. Dessuten vil jeg jo ikke lære han det heller, han henger nok på meg i løpet av dagen.  


Det går så fort -tiden altså! Han har blitt 5 uker og lillegutt bruker bleie nr 2 og enkelte klær i 62 allerede. Det er helt sykt. Nå skjønner jeg plutselig hva andre mødre mener med at man skal nyte tiden godt, jeg har aldri opplevd at den har gått så fort før.

 

I dag er det gjøremålsdag. Mannen var syk i helga så han unslapp all husarbeid. Ellers så blir det også noen viktige telefoner som har blitt utsatt  lenge. Hadde også tenkt en trilletur, men som sagt så går tiden så ektremt fort. Siden klokka 7 har vi; tatt en lur, skiftet 3 bleier, spist frokost og satt på en maskin klær. Tror dere jeg rekker alt jeg har planlagt? hihi Vi får se!?

  
Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits