Vi har da sommer i nord også..

God "morgen"!

Det er en god morgen og ikke minst dag! Vi har det nydeligste været om dagen. Kanskje ikke det varmeste, men sola skinner nok til å gjøre deg sommerglad, vårkåt og alt som er..

-


Jeg har akkurat unnagjort jordmortimen. Alt så fint ut som alltid, untatt litt mye sukker i urinen (syndet med noe sjokolade i går, tihi!)
Med streng beskjed om å ikke spise noe søtt i kveld må jeg tilbake for å levere en ny prøve i morgen da. Jordmor sa at om "mytene" stemmer så er helsekortet mitt fult av jente-hjerterytme, så man vet aldri, -jeg har hørt flere historier der de har sett på ultralyd at det er gutt, men ut kommer jente. 

-

Nå har jeg akkurat sittet en god time på balkongen i sola å drukket litt kaffe. Det er så deilig å slappe av -det er jo nesten som en ny ting for meg etter alt styre og stresset vi har hatt med flytting osv..

Vi trives godt i den nye leiligheta, og det er ikke helt feil at vi har sol hele dagen på balkongen. Vi var ikke så veldig bortskjemt med sol i den forrige leiligheta vi bodde i -der forsvant sola rundt veggen klokka 12. Jeg ser fram i mot late sommerdager her ute..og vi får forhåpentligvis både møbler og sommerblomster snart på plass også. DET blir kos!!♥
 

 

 

Nå skal jeg trippe ut på balkongen igjen å kose meg litt til. 
HA EN FIN DAG!! Monia - mamma till Tuvalie
23.05.2012 @ 14:12

Vill du hjälpa mig att rösta på min dotter i fototävlingen vi är med i? :) Det är hon som ligger på min sambos arm. Vi är nummer FYRA (4) tack på förhand!

Här röstar du: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/2012/may/dags-att-rosta-pa-din-favorit-bild-i-fototavl.html

ALLA SOM RÖSTAR FÅR SÅKLART EN LÄNK HOS MIG SOM TACK FÖR HJÄLPEN :)

Madde
23.05.2012 @ 15:33

Vädret är mye bättre än vad YR visar hade i morse kl 9, hela 19 grader i skuggan!! Å nu har vi 26 ;P Ser ut som ni har det bra!! KRAM

Jepp, 2 dager med sol ble det for oss i Nord .) Bedre enn ingen. Men bare vent til i sommer, da vi får fint vær - å de i resten av landet drukner i regn og skitvær. For det var akkurat det som skjedde i fjor :) Nydelig babyhus btw. Følger deg på facebook fra nå av :D

Katrine
24.05.2012 @ 15:50

Therese: Jada, sommeren har bare ikke begynt ennå ;) De bruker opp det gode været allerede nå, vet hvordan det var..jeg bodde sørpå i 2 år og har akkurat kommet hjem ;)
Så koselig at du følger meg :D

Katrine
24.05.2012 @ 15:50

Madde: Bla bla bla ;)


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits