Da jeg fant det ut

Tenkte skrive litt om da jeg oppdaget at jeg var blitt gravid.
 

Vi starter med litt forhistorie
 

Jeg har som regel stålkontroll på menstruasjonen min. Jeg vet alltid når den skal komme.
Men de 2-.3 siste gangene den kom var den som regel fra 2-4 dager forsein. Så da hadde jeg plutselig fått uregelmessig mens.

I dagene rundt den skulle komme sist kjentes det som om jeg fikk influensa. "Forkjølelse". Jeg fikk det også, men tenkte at det hadde noe med at jeg hadde startet i ny jobb og at jeg hadde vært kald og frøset masse, noe jeg også hadde. 
I samme tid som jeg ble forkjøla kjentes det et voldsomt ømt trykk på siden av brystene, eller mere opp under i armhulen. Jeg kjente at jeg hadde ømme kjertler, og tenkte at det hadde noe med forkjølelsen å gjøre. 
Heldigvis har jeg "Madde" her nede, en god venninne som er utdannet sykepleier. (Hun får som regel spørsmål om de flest tenkelige helseproblemer.) Hun har alltid svar og råd, og tankene virket ikke til å gå så mange runder før hun ba meg om å ta en test.
Jeg gjorde ikke det da, siden det enda var noen dager til jeg skulle få tanta på besøk. Dagene gikk jo og det gikk to og tre og fire dager siden den skulle komme. 
 

Jeg hadde noen strips hjemme, å tenkte at jeg skulle ta en slik når jeg kom fra jobben på kvelden. (Noen ganger kan det hjelpe å bare ta en test slik at kroppen får slappe av. (Den bruker som regel å komme etter da.)
Jeg var ikke mistenksom på at det var noen spire der nede, og hadde heelt andre tanker om hvorfor den forsvant. (Syk, stress, uregelmessig mens.)

Vel da jeg kom hjem tok jeg testen da. Det tok ikke mange sekundene før 2 knallrøde (de føltes "knallrøde") streker lyste mot meg. Jeg tror hjertet mitt hoppet over iallefall ett slag, jeg husker jeg begynte å le på en slags hysterisk måte med masse tanker i hodet på en gang.

Jeg tok et par tester til. Tenkte at det var feil eller dårlig kvalitet på stripsen jeg hadde og tok noen til. Det var ikke noen tvil på disse heller. 

 

 

Da jeg hadde roet meg litt ned å kommet til meg selv igjen, logget jeg meg inn på facebook?? haha.. 
Kjæresten var ikke kommet hjem fra trening ennå å jeg var jo helt i hundre. På facebook var jo selvfølgelig Madde som åpnet chatten med; Har du tatt en test?
Da prøvde jeg å ringe henne siden jeg ikke følte for å lyge akkurat. Gjett hva som skjer i telefonen? Begge roper Hallo, Hallo..jeg hører henne men hun hører ikke meg. Herregud så frustrerende. Jeg tok bilde av testen å sprang bort til henne.

Jeg husker jeg småskalv og at Milian hadde litt vondt i magen så han var skikkelig lei. Så sier hun; Hehe, så koselig..du ser hva du har i vente. Det betydde ingenting for meg at han gråt. Det var det fineste jeg har opplevd i hele mitt liv.

 

2 dager senere tok jeg en clearblue. Den viste 3+. Og jeg sier bare; Jeg vet ikke når dette hendte! hehe

 
 

 

 

 Hege Marita
05.01.2012 @ 13:32

Gratulerer så mye da:)

Linus.
05.01.2012 @ 13:43

Gratulerer! Du går nok ei veldig spennande tid i vente ;)

Gratulerer med graviditeten !! Dere har mye å se frem til ! Livets gave :) Lykke til videre!

Katrine
05.01.2012 @ 14:53

EllenBeate: Tusen takk :)

Katrine
05.01.2012 @ 14:53

Linus.: Ja, det er kjempespennende allerede :)

Katrine
05.01.2012 @ 14:53

Hege Marita: Tusen takk for det :)

Andrea
05.01.2012 @ 19:07

Gratulere så mye! Du har mye å se fram til ja :-) Bare å glede seg!

Katrine
06.01.2012 @ 11:30

Andrea: Tusen takk :) Det gjør vi, glede oss masse :)


Kommentarer

Ditt navn:

Din mail:

Din blogg:

Din kommentar:

Husk meg?

hits